elimden birşey gelmiyor :'(

Demekki bu tarz tartismalar uzun surmus evlilik dahi olsa devam edebiliyor.

Uzulme bunlarda gecer tipki digerleri gibi

dünyada açlıktan ölen onca insan varken ne demek yapılan yemekleri sevmemek ,, yemek tarzını beğenmemek,,

yemek bardağın taşmasına sebep olmuş bence
normaldir güzelim ya annenin hasta olması
babanın üzülmesi ..
allah açil şifalar versin

İncir çekirdeğini doldurmayacak şey ne kadar büyütülmüş..

Akraba evliliği konusuna hiç girmeyeyim şimdi.. Neyse..

Konuya gelirsek madem babaannenin yemeğini beğenmeyen sizsiniz , kalkın kendiniz yapın..

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, buraya girebildiğinize göre yemek tariflerine de bakabilirdiniz..

Annenize de usulünce ' annecim babaannem yemek yapar aslında ama biz istemiyoruz, ben kendi beğendiğim türden tariflere bakıp yapıyorum ' demelisiniz... Küçük bir kız çocuğu gibi davranmanıza gerek yok , benden 1 yaş küçüksünüz sadece..

Anneniz zaten hasta yaa , bari bu durumda yükünü almaya çalışın aklı bir de siz de kalmasın kadıncağızın..

O ağladı , bu ağladı herkes buhranlı anlaşılan..

sen 88lisin
senin yaşındakiler evlendi barklandı, çoluk çocuğa karıştı
sen iki kap yemek çıkartmıyo musun ortaya
annen kayınvalidesinden bekleyene kadar kendini kızını eğitseymiş

zten yapıyorum bende babamda derdim yemek yapamamak değildi kardeşim çok mızmız annemin aklına sokan o

sen 88lisin

ya bin defa yazdım mesele yemek yapmamak değil ben yemekte yapıyorum ayrıca
annem beni eğitti sen kafanı yorma

asıl derdim yemek yapamamktan mızmızlanmaktan değil arkadaşlar

çok üzgün olduğum için olayın çıkış sebebini ayrıntılı anlattım

asıl sprunum annemin orda babamın burda üzülmesiydi

başka taraflara çekmeyin

zten yapıyorum bende babamda derdim yemek yapamamak değildi kardeşim çok mızmız annemin aklına sokan o

Kardeşinizin yaşı kaç ? Küçük sanırım..

Ne bileyim hiç kardeşinize bakmadınız mı ?

Annenizin hasta olduğunu ve onu üzerse daha da kötüleşebileceğinden bahsedin..

Sevdiği şeyler vardır illa ki..

Bi patates kızartın , uslu durursan çikolata alacağım deyin

Durursa da ödüllendirin..

Benim kardeşim yok ama ablamın çocuklarına çok bakmışımdır , bunlar da işe yarayan yöntemlerdir

Son düzenleme:
sen 88lisin

ayrıca annemin k.validesinden bunu beklemesi suçta değil

babannem gelini kızı olmasına rağme yıllarca annemle kavga etti evinin işi için annem hasta olmasına rağmen

5 tane evi olmasına rağmen borç içindeyken babamdan harçlık istedi

annemin bi yemek ypmasını istemesinin tuhaf yanı yok kötü bi niyette yok

ben kardeşimin zaten istediğini yapıyorum canm
aç durmasına zaten içim razı olmaz yemeği yemiyorsa ne istediğini soruyorum
çok nazlı o da diyor ki kavgadan sonra ben annemle laf olsun diye konuştum öyle aslında bende aç değilim falan

Ben zaten sorunu anladım ve onların biraz olsun yükünü alabilirsen rahatlayabileceklerinden bahsediyorum..

Hasta olmak ve hastane ortamı yeterince stresliyken bir de evdekileri düşünmesin kadıncağız diyorum , hepsi bu..

benimde derdim buydu ama anlaşılamadım
yoksa burdan yemek yapamadım kavga çıktı neden diyeyim kk bayanları gelip bana yemek yapacak değil ya :)

konumun kapatılmasını istiyorum
ya yanlış anlattım ya yanlış anlaşıldım
yok annem beni eğitseymiş falan ne alakası var Allah aşkına
ben sadece annemle babamın üzülmesine çok üzülmüştüm ve sebebini anlatmıştm
neyse hoşçakalın.

doğru kendinden başlar meltem88

ben 24 yaşımda evlendim, çalışan kadın olduğum halde evimin yemeğinden, temizliğine hepsini kendim hallettim..
sen ne alemdesin?

annen kendisine hoş davranmayan kayınvalidesinden beklentiye girmek yerine, kendi kızından bekleseydi, daha erdemli olmaz mıydı?

24 yaşında kız yemek yapamıyor
17 yaşındaki erkek, anneye şiddet uyguluyor
bir noktada bu evde doğru bir eğitim sisteminin olmadığını düşünebiliriz

annenin yerinde olsa, eşimden, kayınvalidemden önce evlatlarımdan olur beklentilerim..
saygılı, kendi kendine yeten evlatlarım olsun isterim

bir konu açıyorsan,
insanların cevaplarını sınırlayamazsınn
dileyen dilediği gibi görüş belirtir forum kuralları kapsamında kalmak kaydıyla
burada senin kötülüğünü isteyen bir kişi bile yok
herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor
"sen rahat ol" gibi çirkin tabirleri kullanan sensin
sana kimse o tarz bir tabir kullanmamış dikkat edersen

annemi eleştirip yargılamk size düşmez, tanmadığınız insnanın erdemine laf edene kadar kendi erdeminize bakın
24 yaşında kız yemek yapamıyor? anlama güçlüğü çektiğiniz açık zira bin defa yazdım yemek yaptığımı

sen annemin erdemine laf ederken çirkin olmuyor mu
evet dilediği gibi görüş bildirir herkes buna karşı değilim
meselenin yemek yapmak olmadığını anlattım anlamıyosan benim sorunum değil
cvplar hakaret içerikliyse sınırlanırım
ben kafanı yorma diyince çirkin oluyor
sen annemin erdemine laf ederken görüş bildirmek oluyor
herkes edebiyle yazsın benim gibi

Son düzenleme:

Benim eski konularıma bir göz at. Daha 2 sene önce boşanmanın eşiğinden döndüler. O da torunları olacak diye. 7 aylık hamileydim. Bizde de aynen böyledir. Tampon olmaya çalışırsın taaa nişanlarından başlarlar dert yanmaya. Sen arada ezilirsin büzülürsün. Bir anan bir baban onlar birer kişlik üzülürken sen hem annene hem babane hem kendine 3 kişilik üzülürsün. Bitmez. Sonu yok. Biz bitiremedik. Ama ben şunu bitirdim. Artık bu elektiriği üzerime almıyorum. Terapi de aldım bunun için. Bakarsan çok mükemmel ebeveynler, e ama çocuğuna bü yükü yükledikten sonra... İkisinde de hata var bu anlattığın olayda. Ama önemli olan bu olay o olay değil. Bu öfkeleri dinmediği için hep baştan hep baştan sen daha çok dinleyeceksin bu 25 yılı. Ben artık dinlemiyorum asla da karışmıyorum. Aam bu aşamaya gelmek çok zor oldu. Üzgünüm ama senin biraz daha yolun var. Kendini fazla yıpratmamay çalış. Yoksa benim gibi evli barklı çoluklu çocuklu koca kadın olduğun halde her telefonda acaba annemle babam tartışmış mı diye ses tonundan sonuç çıkarmaya kakışmaktan kafayı yersin. İstemem bunları yaşamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…