Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama, bu anlattığımda kızacak bana nankör diyecek kuruntulu diyecek ne var anlamadım. Bu konuyu çözmek için çok fazla uğraşıyorum ve belki birileri tecrübelerini paylaşır da yardımı olur diye buraya yazdım; azarlanmak için değil. İş bulana kadar böyle şeylerin ortaya çıkacağını bilemiyor insan. Bi iş olsa kalacak yer kolay diyorsun ama zaten iş yeri akşama kadar canına okuyor. İnsan akşam eve gittiğinde rahat etmek istiyor. Bu bir gün iki gün değil, işim devam ettiği sürece devam edecek bir durum. Bilenler bilir, çok çeşitli insanların huylarına alışmak ve katlanmak da kolay değil.
Bana o da haklı karışamazsın diyen; evet orası onun da evi ama dingonun ahırı değil aynı zamanda benim de evim. Madem otatk yaşanıyor arkadaşlarının ricalarına uyacak. Sizin evinize çocuğunuz/kardeşiniz/eşiniz her akşam birilerini getirip sizi uyutmayacak kadar gürültü yapsa, siz uyarınca benim de evim dese ne yaparsınız çok merak ettim?
İyi ki derdim var dedim yani. Tuzu kuru olanlar değil başından geçenler var mı şu anda tek kalan? Nerelerde kalınır nereler güvenlidir onlar yazsın. Baştan kızmaya kendini şartlayanlar değil. Benim derdim bana yetiyor zaten bi de onlara açıklama yapmaya uğraşamayacağım. İş bulduğuma ben de şükrediyorum. Ben çok çalıştım Rabbim de nasip etti. Bunun onunla ne alakası var ya bi de şükürsüz olduk. Allah Allaaaah!!!