Benim de isteğim o yönde. Yani birileriyle çıkmaktan çok kendi evimde oturmak istiyorum. Var mıdır böyle İstanbul'da bayan olup, tek oturan? Arkadaşlarla evde yaşama işkencesini şu an çekiyorum zatenBenimle brebaer bi çocuk başladı. Erkek başına tabi oh çıktı eve. Kafası rahat.
Benim de isteğim o yönde. Yani birileriyle çıkmaktan çok kendi evimde oturmak istiyorum. Var mıdır böyle İstanbul'da bayan olup, tek oturan? Arkadaşlarla evde yaşama işkencesini şu an çekiyorum zatenBenimle brebaer bi çocuk başladı. Erkek başına tabi oh çıktı eve. Kafası rahat.
istanbulda tek başına oturan o kadar çok bayan var ki...
asıl istanbulda değilse nerde oturabilir ki bir bayan tek başına?
yaw ailem arkadaşlarımla çıkmama izin vermiyor demedim. Zaten burda arkadaş falan kalmadı herkes mezun oldu gitti de, ben kalamayacağım başkalarıyla. En ufak bir şeyini uyarsan darılıp küsmeler, arkadaşlarını bari haftasonu getir desen burası bnm de evim diye rest çekmeler. Dayanamıyorum. Bu sebepten seçenek tek eve çıkmak. Ama o da ailemin içi hayatta rahat etmez. Dolayısıyla o da öyle kaldı. Tamam ben de onların yerinde olsam tek çıkma diye gerkirse yalvarırdım yani İst. gibi yerde neler duyuluyor. Nasıl içleri rahat uyuyabilirler ki. Ama böyle benm durumum ortada işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?