bence de çok seviyo canım benim yaa ben de senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım geçen sene hergün her dakika ağlıyodum psikolojik destek aldım ilaç bile kullandım bu yüzden.o kadar çok ağlıyodum ki sonunda bana zırlama bile demişti.hergün aynıydı kavgalar gözyaşları ta ki birgün kavga ettikten sonra kendi kendime yemin edene kadar ayrılmıştık.ve ben bu sefer aramıcam msj atmıcam die yemin ettim hatasını kabul etmeden beni bi daha üzmiceğine garanti vermeden barışmıcam dedim.3gün boyunca hiç aramadı ben de tabi. 3 günün sonunda kendime çok şaşırdım çünkü kafamdan da silmeye başlamıştım tabi bu 3 gün boyunca en yakın arkadaşlarımla hiç ayrılmadık gezdik tozduk beraber uyuduk.insan o zaman yalnız olmadığını bişeylerin üstünden kolayca gelebileceğini anlıyor.ve ben o zmn hiç ağlamadım sevgilimin bana yarardan çok zarar verdiğini anlamıştım.yeni insanlarla tanıştım ve yaklaşık 1 hafta sonra sahilde arkadaşlarımla otururken yanımıza çocuklar geldi sohbet etmeye başladık birinden etkilendiğimi hissetmiştim tam o gece sevgilim aradı beni çok sevdiğini nie aramadığımı fln sölüuo tabi ne özür ne bişi ben barışmak istemediğimi söyledim gerçekten de istemediğimi hissettim bundan sonraki 1 hafta boyunca sürekli aradı abisine arkadaşlarına arattı sürekli her dakka arıyodu dönmem için ağlıyodu değerimi anlamıştı ama artık çok geçti benim için çünkü sahildeki çocukla görüşüyoduk ve hoşlanmaya başlamıştım sevgilim çok uzak bi şehirdeydi ağlıyarak yanıma geleceğini söylüyodu her aradığında bende bi damla bile gözyaşı yoktu gelmesini istemiyodum en sonunda sahildeki çocuğu sölemek zorunda kaldım söyler söylemez çıldırdı yanlış yapıyosun pişman olucaksın her insan sana düzgün yaklaşmaz zarar verir fln filan asıl şimdi daha çok yanına gelmek zorunda hissediorum kendimi dedi ve 18 saatlik yoldan geldi(önceleri yazın özlediğimde gel diodum ve o yol çok uzun geliodu)ertesi gün geldi karşıladım bi yere oturduk gözleri kıpkırmızıydı ve çok zayıflamıştı akşama kadar konuştuk ben affetmek istemiyordum ama onun beni ne kadar çok sevdiğini anlamıştım o karşımda gözleri dolu dolu otururken ben de ağlamamak için zor tutuyodum kendimi aslında.ve en sonunda ağlıyarak ellerimi öptü ve herşeyin çok güzel olacağına beni bi daha hiç üzmiceğine söz verdi.sensiz yaşıyamıyorum dedive barıştık sevgilim yanımdayken de dier çocuğa msj attım artık görüşmek istemediğimi söyledim.otobüste gelirken o kadar çok ağlamış ki lenslerden dolayı gözü mikrop kapmıştı ve o olaylardan sonra bi daha asla beni ağlatmadı..hatta şimdi durumlar biraz da tersine döndü gibi=)1 seneki önceki benim yerimde o var şimdi artık o beni el üstünde tutuyo ve barıştıktan hemen sonra bana çok güzel bi şekilde evlenme teklifi etti inanamadım.çünkü hiç romantikliği yoktu çiçek bile almamıştı.gerçek bi ayrılık herşeyi değiştirebiliyo.ama çok pişmanım şu an o günleri ona yaşattığım için başka bi insanı onun yerine koymaya çalıştığım için kesinlikle kimse onun yerini tutamaz şimdiki aklım olsa yapmazdım zaten onu çoook seviyorum.ama bazen de ders vermek gerekio.artık hiç ağlamıyorum ve ÇOOOK MUTLUYUM.uzun bi yazı oldu canım kusura bakma sıktım belki seni ama paylaşmak istedim umarım herşey düzelir
al işte benden birtane daha Şeniz
ben bu senaryoları biryerden hatırlıyorum
of napcaz biz böyle yaaa benneyaptımki
valla sen de yapamazsan ben hiiiiiçyapamam canım:a015:
pırlantacımdestekolmana sevindim..birilerifikrime destekolunca daha birhevesle atılıyorum o işe..bizim burada ücretsizkurslar var yarın çarşıya inicem indiğimde oradaki branjları birgüzel inceleyip başta takı tasarımı olmak üzere büyük olasılıkla o olucak yazılıcam..ya eminim hemen çağırırlar..çünkü bu tür kurslara talep çok olduğundan biriki ayı buluyorçağırmaları.
bu arada pırlantacığım tam 4 sattir onu aramadım...sabah işe giderken o aradı konuştuk biraz vs..sonra baktım işe gidince msj atmış hava çok soğuk gibilerinden..msjında bşy sezdim evde olup olmadığımı doğrudan sormamışta başka yollarla evde olup olmadığımı anlamaya çalışıyordu..çnkü ben ona bugün çıkabilirim demiştim ama kesin birşey sözylememiştim...sonra baktım 9.30 da bir msj daha nette gördüğü bir haberden bahsediyo bana..yanlız bu arada benim msjlarım çok soğuk..yani sadece cnm yazıyorumki cnm kelimesi bizde ona karşı halen kızgın yada kırgın olduğumuzu belirtir..ama 9.30 dan beride ondan ses seda yok ve ben zor duruyorum..ama şimdi kalkıp arasam bu 4 saate yazık etmiş olucam..o yüzden isterse çıkışa kadararamasın kendimi tutmam lazım..onda birde şu vardır..en son o aradı ya şimdi benden bekliyo onu merak etmemi istiyo...yada çok yoğun yadaaramak istemiyobilmiyorumartık ama en azından sizlere verdiğim sözün hatrına dayanıcam kızlar
canım ya şimdiyazcam amakorkuyorum sizden zaten o yüzden kaç gündür yazmıyorum..
şunu söyleyim aramız çok iyi..pazar günümuhteşem bir gün geçirdik..hatta geçen hafta sonu bu sefer de ben naz yaptım buluşmayalım filan diye:)) sınavlarının bittiğiniartık rahat rahat gezebileceğimizi söyledi..buluştuk gezdik dolaştık kavga filan etmedik , bende hiç eski konuları filan açmadım...
bugün de buluşucaktık amaakşam kavga ettik..birkaçgündür yine saçmaladım galiba herşey çok güzel giderken şu kuruntularıum işin içine giriyor ve herşeryimahvediyor.arkadaşlarınla dün öğlen yemeğini dışarda yedi ve ben resmen mahvettim yemeğini..nerdesin ,nezaman döncen,bitmedimi hala yemek,konuşuyoruz diyo ne konuşuyorunuz bilmem ne ooofff.....
allahtan kızmadı ama sıkıldığı bunaldığı belli..en sonunda da aşkım yeter ama diye msj attı e haklı olarak tabi..
dün akşam kavga ettik yine benim saçmalıklarımdan ya..artıkbardağı taşırdım..tam uyumak üzere ve ben halen deli gibionu suçlayan msjlar atıyorum..en sonunda yeter artık yarında beni bekleme gelmicem diye msj attı...bunu görünce daha çok tırlattım tabi..o da ya yeter birdaha beni sakın arama yazdı..resmen bana bunu yazdı kızlar benibirdaha sakın arama..bende öylemi peki tamamyazdım ve başkada birşey yazmadım..
sabah 06.30 da kalkar kalkmaz aramışbide msj atmışhiçbirşey olmamışgibi aşkım günaydın ben kalktımuyu sen daha çok erken gibilerinden..bende uyanmıştımzaten..sadece günaydın yazdım..sonra aradı filan ok soğukkonuştum..şimdide msj geldi evden çıktığını ve çok rüzgar olduğunu filan söylüyo aklı sıra ortamı yumuşatmaya çalışıyor...ben eğer gün içinde yine saçmalamazsam buna bir ders verme yolunda ilerlicem...birkaçgün şöyle soğuk davranabilsem hemen değişecek belki ama ah şu kuruntularım senaryolarımyokmu offf....işte kızlar son gelişmeler bunlar..şimdi bana kızıcaksınız biliyorum ama ...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?