Elimden Kayıp Gidiyor.....

valla genelde ben suclu oldugum ıcın bızde oyle bı duurm olmuyoo..
hep ben kuserım sonra gıdıp ben barısırımmdelikafadulden
ahh ben bıraz cenemı tutsam hersey guzel olacak ama kocaman bı dılım varr durmazkıı:mymeka:

al işte benden birtane daha Şeniz
ben bu senaryoları biryerden hatırlıyorum
of napcaz biz böyle yaaa benneyaptımki

mesela bugun gorusucektık sonra msj attı askım bugun degılde yarın gorussek olurmu aksam ısım var dedıı bende ne bılıyım benı ekıp arkadaslarınla gorusmuyecegını dedımm garıbım alısmıs tamam resım cekıp gonderırım dedııı...
agzını yerım ben onun yaaa

valla sen de yapamazsan ben hiiiiiçyapamam canım:a015:

kız ne alakası var deli
ben o açıdan demedim
belki cinseelliği yaşamadık,yüzük yok parmağımızda yada aynı evde yaşamıyoruz ama
gönül nikahımız var değil mi
birbirimize kızdığımızda,konuşmadığımız
yada çok kırılığımızda ikimizden biri dışarı koşsaydı
yani başka biri ile tanışıp,görüşseydi,diyaloga geçseydi
herhalde (hangimizin başına gelirse gelsin) kabul etmezdik birdaha birbirimizi
dedim ya
bana aynı şey yapılsa güvenemem
şöyle düşünüyürm
biz her sorun yaşadığımızda o bir yerde mi soluklanacak

o nedenle yapamam
bence zaten bunu yazan arkadaşta geri dönmeyi düşünmemiştir
yani tamamiyle geçmişi silerek bu hareketi yapmıştır

gerekirse ayrılırım
susarım
herşeyi yaparım ama bununla sınayamam,kıyamam
ben yapılan herseyin,yapanı bulcagaına inananlardanım
o nedenle yapmam.
allahta karşıma böyle bir olay getirmesin yarabbim (amin:)

bunu değerlendirmek bize düşmezbelki ama şu mesajab akıp konuşulursa çokta sağlıklı bir iletişim yok maalesef aranızda ..şuan herşey yolunda gidiyor gibi gözükse bile muhakkak bir gün patlak veririr bu temeller üzerine kurulmuşsa bir ilişki benim görüşüme göre ......bence onsuzda hayatın olabilceğini en önce kendinize gösterin ... başka aktiviteler yapın, sosyalleşin eğer birşeyler kısmetse sizin içib oda ister sizde istersiniz ve biraraya gelirsiniz ilerde ..ama bu kaçan zamanlar bir daha gelemyecek... bakın her saatin acısını çıkarıyormuşsunuz ondan aramıyor diye muhakkak bir uzmaana görünün hayat dopdolu bir kişiye her saatini bilmek siteyecek kadar bağlanmak çok zararlı bence yardım alın, sizde çok değerlisiniz unutmayın...

sana ne yapman gerektiğini söliyeyim.
öncelikle aramayı kes,onun seni aramasını bekle,arkadaşlarınla dışarı çık ve sadece çıkarken haber ver,gün içinde arama,akşam konuştuğunuzda da "neden aramadın" derse "aşkım kusura bakma arayamadım" de,aramadı diye trip atma bunun yerine çok normalmiş gibi davran sanki aramasını çok da önemsemiyormuş gibi..aramıyor die kızsan bile belli etme.sürekli "neden aramıyorsun"die başının etini yeme..özellikle o dışarı çıktığında hiiiççç arama,kıskançlık yapma,gayet rahat davran,"arayamadım" derse de "olsun aşkım" de..aramamak için kendini zor tuttuğun anlarda yalnız başına gelme,evdekilerle otur,sohbet et,tv izle,oyalanacak bişiler bul işte...mesela msn de konuşurken "aşkım hadi ben uyuyorum bugün çok yoruldum" de ve msnden çık...bak nasıl şaşıracak..demek ki benimle konuşmayı uyumaya tercih ediyor diecek...

yazdıklarını okuyorumda bence sen bişeyleri çok abartıosun.sen neistiosun dk başı seni mi arasın?işe giderken aramış,sonra msj atmış sonra yine mi arasın yani?onun da bir işi var sonuçta.her an sen aklında olamazsın ki sende bu kdr üstüne gitme günde 10 defa seni arıcak diye bişey olamaz olmamalı da zaten.elinden geldiğince seni arıyor zaten.ama her aradığında karşısında şikayet eden birini buluyor.bence bu durumda araması bile seni sevdiğini gösteriyor ama böle davranmaya devam edersen onu kaybediceksin.güçlü ol biraz.

parlaa bak canım bence sen o kadar saçma davranıosun ki..
hiç üşenmedim ve yazdıklarının hepsini okudum..bence bu çocuk seni seviyor...
ama sen onu delirtiyosun,dışardayken her dk.aramalar,hesap sormalar..sana iyi bile davranıyor bence.onun sana ders vermesi lazım senin ona değil.erkekleri öle her dk aramıcaksın güzelim,bu kadar kıskançlık boğar insanı.

selam kızlar..ben bu knunun silindiğini filan dşünmüştüm tekrar gündeme geldiğini görmedim..
beni unutmamışsınız ya çok sevindim inanın..Şeniz
görüşmediğimiz zamanlarda ben biara yine doktora gittim..
ilk gittiğimde numara kalmaıştı bu yüzzden bu sefer evden daha erken çıktım..
ama bu seferde psikiyatrist bölümünün kurulu mu ne varmış..
okadar sinrlendim ki tekrar eve döndüm...
sanırım iyi bir özel hastane bulup gitmek daha iyi olacak benim için..
ilişkimize gelince..
sizlere yazmadığm günler çok facilalar atlattık..
ikinci kz telefonunu kırdı geçenlerde benim yüzümden..
çok zor günler geçirdim hemde çok..
şuan yeni telefon aldı tabi..
aramızda iyi sayılır şuan..
ama nekadar iyi olsada arada tartışmalar çıkıyor..
ben hala üzülüyorum ..
ama kavgalar genelde maalesef benim bu saçmalıklarım yüzünden çıkıyor..yani anlıyacağınız ben aynıyım..
ve şunu anladım yardım almadan da düzelemicem..
he bu arada şu var.
aslında farkettim de eskisi kadar içime kapanık değilim.
eskisi kadar odama kapanıp ağlamıyorum yada insanlardan kaçmıyorum..
en azından artık bazı şeylerle dalga geçebiliyorum..
ama ona karşı tavırlarım hala aynı..
bazı şeyleri hala burnundan getirebiliyorum..
ben kocaelide özel biryerde yardım alabileceğim biryer bulamadım kızlar ya bulan varsa yada netten karşısına çıkan lütfen söylesin.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…