• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden Kayıp Gidiyor.....

7 yıllık bir birlikteliim var...ilk çıkmaya başladığımız yıllar okadar üzerime titreyen okadar bana değer veren biriydi ki sevgilim ama son 3 yıldır onun yüzünden ağlamadığım gün geçmiyor..psikolojim onun yüzünden alt üst olmuş durumda..artık sinirlerim yıprandı yaşama sevincim kalmadı adeta..
erkek arkadaşımla aynı yaştayız ikimizde okulu bitirdik ve o çalışıyor..ben okulu bitirdikten sonra iş bulmadım ve çok bunaldım..bazen ailevi sorunlarda yaşıorum .. ve bunun hıncını zaman zaman erkek arkadaşımdan çıkardım..sinirliyken ona bağırdım sürekli baskılar her yarım saatte bir aramalar nerdesin napıyosun kiminlesin gibi saçma sapan sorularla artık kendimi iice soğuttum..onu delilr gibi sevdiğimi ve bu nedenle ondan ayrılamayacağımdan da emin bu nedenle beni üzmüş kalbimi kırmış ağlatmış umurunda bile değil..benim için hiç birşey yapmıyor..hafta sonları buluşmak için adata ben yalvarıyorum..ayrılalım deyincede sinirleniyor..benimşuan tek istediğimşey onu eski haline çevirmek..eskisi gibi bana değer versin artık ağlatmasın..bende istiyorummki birazcık olsun kendimi ağıdan satmayı öğreneim..bir saat geçsin aramazsa sinirleniyorum sinirimdenağlıyrum..onu dünyanın merkezi haline getirdim adeta..beni merak edip aramasına fırsat bile vermiyorum..hergeçen gün onu biraz daha kaybediyorum biraz daha benden uzaklaşıyor..sizler ne durumda olduğumu anlamışsınızdır kızlar..kendimi artık geriplana çekmem lazım ama bunun için o sabrı ve dayanma gücünü nasıl bulucam bilemiyorumm..

Bu kadar baskına ragmen hala sevgilinse seni gercekten seviyor bu adam:teytey:amaaaaaa fazla dayanamayabilir unutma herkesin bir kopma noktası var kendine hakim ol canım normal davran ki o da normal davransınCADIARZU

uyuşturucu bagımlısı gibi olmuşsun yaa..

biraz kapa o cep telefonunu arama sorma o da arayamasın ortadan kaybol uzak bir akrabana falan git

onu da sıkma bu kadar hem daha sevgiliyken...

o dediğini nasıl yaparsın biliyor musun?

tek çare onunla ilgilenmemek kısa cvplar verip kafasında soru işareti bırakmak fazla da yüz vermeyerek..

gerçekten kötü bir durum ama kızmazsanız bişey sorucam erkek arkadaşınızla birlikte oldunuzmuu.çünkü eğer olduysanız bu yüzdende sizi tınlamıyo olabilir nasılsa benmm ayrılmayızz diyee
yok canım çok şükür ki öyle bir hataya düşmedim .. o dabunu yapacak birinsan değil zaten yani istemiş olsam bile yapmaz..zaten öyle birşey olsaydı ve buna rağmen bana bukadar ilgisizolsaydı ozaman ben şuan çok daha kötü durumlarda olurdum...

yıdızlarvegece arkadaşım önerilerin içn sağol canım..lost evet gerçekten sürükleyici bir dizi bi ara başlamıştımama sonra herşeyden sıkıldığm gibi ondan dasıkıldım ve bıraktım..normalde sıkılması imkansız bir dizi fakat artık müzik dinlemekten bile sıkılır oldum..ama bugün çarşıya gidip birkaç flm alıcam akşam onlarla vakitgeçiricem..sabahın köründe kalktım yine birde şöyle geç kalkabilsem..buda yetmezmiş gibigeceleride tavanı seğrediyorum bol bol:) ya bu sporişini çok istiyorum aslında..iice afama yattı bu ara..zaten kilo alamadığım için sporla kilo almak ft birhale gelmek hep aklımdaydı ama spor salonu konusunda zorlanıyordum..uygun fiyata da bulabilirsem giderim belki ama uygun bir fiyat olması lazım şimdilik.( çok güzel önerilerde bulundunuz kızlar ya buraya yazarken bile vakit geçiyor hatta önerilerinizi okurken bile hepinize teşekkür ederim...

Ya hayatım çocuk işyerindeyken arama huyundan vazgeç bi kere.. Adam çalışıyo yaa arayıp ne konuşacaksın. Bi bekle akşama kadar özlesin. Bak zaten alışkanlığı varmış servisten inince arıyomuş. Akşam da arama bırak o arasın. Kitap oku, başka şeylerle ilgilen, iş ara, arkadaşlarınla görüş.. İstedikten sonra kendini oyalayacak çok şey var...

parla onerdığim film ve dizinin sezon bölümlerini aldın mı şekerimmm:)
canım bugün çarşıdaydım..sırf vakit geçsin de aklıma gelmesin diye gezmediğim yer bakmadığım vitrin kalmadı..50 ilköpücüğü aldım birazdan izlicem hatta birde ona ek olarak dedim bide korku filmi alayım küpdiye birfilm var duymuşsundur onu aldım..diğer önerdiklerinide muhakkak alıcam canım..bu arada sanırım lostun yeni sezon filmlerini sordun..bende lostun cd leri var..yazın ablamdan getirmiştim ama izlemediğim çok bölümü var çünkü artık sıkılmaya başlamıştım..saçlarımı kestircektim ama inanırmısın kuaföre gidip kestirmeye resmen üşendim işkence gibigeldi birden..onun yerine gidip kendime yeni birkıyafet aldım..sırf onu aramamak için hep kafamı birşeylerle meşkul etmeye çalıştım..peki aradım mı? başlangıç olarak yine de iyi sayıır aslında..tamamen bırakamadım ama ya resmen uyuşturucu gibi ya bağımlı olmuşum sanki vitrine bakarken bileaklım onda allahım bu nasıl bşy ya ama yinede birazcık aradım :( ama ilk güne göre sanırım iyi birbaşlangıç yaptım..yavaş yavaş aramalarımı azaltıcam..şimdialdığımfilmiizlicem..şuan maçta ve 6dan beriaramadım :) bekliyorum çıkışta o arasın :dilcikar: şimdifilm izlersem belkide vaktin nasıl geçtiğini anlamıcam..bendeki nasıl bşy inanın anlamış değilim..:1no2:

ah bu aşk bendeki bu aşk olmazsa sendeki bu güzellik neye yarar.....
öyle mutlu oldum ki aşk yaşıyor ve yaşatılmaya çalışılıyor .........
bir şeyin farkedilmesi zıtlığıyla farkedilir karanlık aydınlığın yok oluşuyla mesela aramama mevzusu bu olsa gerek .sen çok değerlisin bunu bil aslında çıkmazda değilsin aşk ı aşk yapan sabır özlem ....aşk kavuşamaktır bi bakıma bıktırmadan dozunda seyretmesi en güzelidir hem saygıyı yitirmeden ,güvendiğini belli etmelisin ........en hak vermediğim söz de kaçan kovalanırhihoyyyt hadi kaç bakalım kız evi naz evi:nazar: maşallah diyelim Allah mutlu mesut etsin hayırlı muhabbetler versin ........kk yı çok seviyorum ....anlıyorumki bunları bi ben yaşamıyorum destek oluyor yazılanlar.........

tamam canmm böle bişeyin olmaması daha ii dediğin gibi olsaydı çok kötü olurdunn en azından buna sewindim herşey gönlünce olsun

sizin evlenmeniz gerekkkkkkkkk 7 sene olmuş kızz ne bekliyonuz haala.seni seviyor sende onu seviyorsun baksana...aşk dedigin herdaim alevli olmuyo canım benimkaydirigubbakcemile2ama sen seviyorsun ki kopamıyorsun.ohoooo sen evlendikten sonrada kocanın resmine bakınca kalbinin çarpmasını beklersennnn yandık yanikaydirigubbakcemile3evlenin kurtulun derim bu gerginliklerden:jeyyar::lepi:

7 yıllık bir birlikteliim var...ilk çıkmaya başladığımız yıllar okadar üzerime titreyen okadar bana değer veren biriydi ki sevgilim ama son 3 yıldır onun yüzünden ağlamadığım gün geçmiyor..psikolojim onun yüzünden alt üst olmuş durumda..artık sinirlerim yıprandı yaşama sevincim kalmadı adeta..
erkek arkadaşımla aynı yaştayız ikimizde okulu bitirdik ve o çalışıyor..ben okulu bitirdikten sonra iş bulmadım ve çok bunaldım..bazen ailevi sorunlarda yaşıorum .. ve bunun hıncını zaman zaman erkek arkadaşımdan çıkardım..sinirliyken ona bağırdım sürekli baskılar her yarım saatte bir aramalar nerdesin napıyosun kiminlesin gibi saçma sapan sorularla artık kendimi iice soğuttum..onu delilr gibi sevdiğimi ve bu nedenle ondan ayrılamayacağımdan da emin bu nedenle beni üzmüş kalbimi kırmış ağlatmış umurunda bile değil..benim için hiç birşey yapmıyor..hafta sonları buluşmak için adata ben yalvarıyorum..ayrılalım deyincede sinirleniyor..benimşuan tek istediğimşey onu eski haline çevirmek..eskisi gibi bana değer versin artık ağlatmasın..bende istiyorummki birazcık olsun kendimi ağıdan satmayı öğreneim..bir saat geçsin aramazsa sinirleniyorum sinirimdenağlıyrum..onu dünyanın merkezi haline getirdim adeta..beni merak edip aramasına fırsat bile vermiyorum..hergeçen gün onu biraz daha kaybediyorum biraz daha benden uzaklaşıyor..sizler ne durumda olduğumu anlamışsınızdır kızlar..kendimi artık geriplana çekmem lazım ama bunun için o sabrı ve dayanma gücünü nasıl bulucam bilemiyorumm..

ben seni çok iyi anlıyorum,ilişkimi btirdm am bu yüzden
yani şöyle oldu .. sen ağa ben ağa inekleri kim sağalaelaelaelaelae
şaka bir yana
bizde aynı dönemde mezun olduk
o benim çalışmamı istemediği için ben iş aramadım,zaten kpss yi bekleyip meurluk için başvuru yaptım,(o olur inşallah)
o şehir şehir gezdiği halde,ben başının etini yediğim halde haftasonları burda biter hep
ama benim uğraşısız olmam,onun herseyini yargılamama neden oluyor..bazen diyorum ki ben olsam gelmem bile..
ona af söylerken kendimden tiksiniyorum ama sinirlerim bozuluyor çok..tutamıyorum kendimi..evde kalma psikozu bence bu.bir uğraşı buna en iyi çare..

ah bu aşk bendeki bu aşk olmazsa sendeki bu güzellik neye yarar.....
öyle mutlu oldum ki aşk yaşıyor ve yaşatılmaya çalışılıyor .........
bir şeyin farkedilmesi zıtlığıyla farkedilir karanlık aydınlığın yok oluşuyla mesela aramama mevzusu bu olsa gerek .sen çok değerlisin bunu bil aslında çıkmazda değilsin aşk ı aşk yapan sabır özlem ....aşk kavuşamaktır bi bakıma bıktırmadan dozunda seyretmesi en güzelidir hem saygıyı yitirmeden ,güvendiğini belli etmelisin ........en hak vermediğim söz de kaçan kovalanırhihoyyyt hadi kaç bakalım kız evi naz evi:nazar: maşallah diyelim Allah mutlu mesut etsin hayırlı muhabbetler versin ........kk yı çok seviyorum ....anlıyorumki bunları bi ben yaşamıyorum destek oluyor yazılanlar.........
canım şiir gibi yazmışsın :))) ama anlamadığım şu -tatlicadiarzu- yani şimdi bendururmuma sevinmelimiim üzülmelimiyim -tatlicadiarzu-

sizin evlenmeniz gerekkkkkkkkk 7 sene olmuş kızz ne bekliyonuz haala.seni seviyor sende onu seviyorsun baksana...aşk dedigin herdaim alevli olmuyo canım benimkaydirigubbakcemile2ama sen seviyorsun ki kopamıyorsun.ohoooo sen evlendikten sonrada kocanın resmine bakınca kalbinin çarpmasını beklersennnn yandık yanikaydirigubbakcemile3evlenin kurtulun derim bu gerginliklerden:jeyyar::lepi:
ahcanım o konuya girersek zaten susturmazsınız beni..yaşım da geldi farkındayım e 7 yıl da oldu birlikte olalı bana kalsa dünden hazırım evliliğe ama beyfendinin daha askerliği var..yaşımda geldi yaaa..evlenene kadar 30 olurum herhalde ben...en çok da onun için istiyorum zaten evliliği sırf bu gerginlikten kurtulmak için..

ahcanım o konuya girersek zaten susturmazsınız beni..yaşım da geldi farkındayım e 7 yıl da oldu birlikte olalı bana kalsa dünden hazırım evliliğe ama beyfendinin daha askerliği var..yaşımda geldi yaaa..evlenene kadar 30 olurum herhalde ben...en çok da onun için istiyorum zaten evliliği sırf bu gerginlikten kurtulmak için..

evet canım aslında sende farkındasın bu hırçınlıklarının neden kaynaklandıgını...
ben biraz esprili olmakla beraber gerçekçi yaklaştım,sakın beni yanlış anlama.
askere neden gitmedi?okuyor mu?
biliyor musun ben 3 yıllık evliyim benim eşim de askere gitmedi daha çünkü okuyor daha bitmedi.bende senin gibi hiç istememiştim askere gitmeden evlenmeyi ama kısmet oldu işte.
şimdi ben askere gitmeden evlendim diye sana da evlen boşver gibi bir söz kullanamam,zor olur gerçekten de...aslında okuyorsa falan biran önce gitse ne iyi olur.
valla ben şimdi hergün düşünüyorum eşim askere gittiginde onun yokluguna nasıl dayanacagım diye.RABBİM kolaylıgını verir herhalde ama bilmiyorum yani.
sende biraz rahat olmaya çalış canım,çok aşırı arama,kendini çek birazcık,tamam seviyorsun ama sıkma çok.gerçi bu sıkmalarına ragmen hala birlikteyseniz birbirinizi seviyorsunuz gerçektende.zaten çarpık bir ilişki görseydim yazdıklarında,söylediklerim başka olurdu.diyecegim biraz soluklanın,sen ona güveniyorsan gerisi hikaye.neden bu kadar çok arıyorsun sinir oluyorsun ki.boşver rahat ol güvenini ve sevgini hissettir ama böyle yaparak degil.onunda senin üzerine düşmesi için fırsat ver biraz...

parlaa hadi bugün lost 2 u seyretmeye baştan başla. millet 3-*4 saat kalkamıyo başından. Hadi bakalım marş marş akşam 6 ya kadar aramak yok...:)

evet canım aslında sende farkındasın bu hırçınlıklarının neden kaynaklandıgını...
ben biraz esprili olmakla beraber gerçekçi yaklaştım,sakın beni yanlış anlama.
askere neden gitmedi?okuyor mu?
biliyor musun ben 3 yıllık evliyim benim eşim de askere gitmedi daha çünkü okuyor daha bitmedi.bende senin gibi hiç istememiştim askere gitmeden evlenmeyi ama kısmet oldu işte.
şimdi ben askere gitmeden evlendim diye sana da evlen boşver gibi bir söz kullanamam,zor olur gerçekten de...aslında okuyorsa falan biran önce gitse ne iyi olur.
valla ben şimdi hergün düşünüyorum eşim askere gittiginde onun yokluguna nasıl dayanacagım diye.RABBİM kolaylıgını verir herhalde ama bilmiyorum yani.
sende biraz rahat olmaya çalış canım,çok aşırı arama,kendini çek birazcık,tamam seviyorsun ama sıkma çok.gerçi bu sıkmalarına ragmen hala birlikteyseniz birbirinizi seviyorsunuz gerçektende.zaten çarpık bir ilişki görseydim yazdıklarında,söylediklerim başka olurdu.diyecegim biraz soluklanın,sen ona güveniyorsan gerisi hikaye.neden bu kadar çok arıyorsun sinir oluyorsun ki.boşver rahat ol güvenini ve sevgini hissettir ama böyle yaparak degil.onunda senin üzerine düşmesi için fırsat ver biraz...
canım okulu bitirdi üniversiteyi ben okulu bitirir bitirmez askere gitmesiniistedim çok söyledm ama dinletemedim..şuan yüksek lisans yapıyor ve yüksek lisansı seneye biticek yani seneye bu zamanalr ozaman gidrim nasıl olsa 5 ay yapıcamdiyor..tabi onun demesiyle olmuyor..bakalım gerçekten 5 ay mı yapıcak..şuan çok pişman gitmediğine keşke baştan yapsaydım diyor okulu bitireli 2 yıl oldu yüksek lisansada bu yıl başladı o arada gidip yapabilirdi askerliğini..aynı zamanda çalışıyor şuan hafta sonları okula gidiyor..aslında haklısın bunca şeye rağmen bana katlandığına göre seviyor demektir..hele ki buraya yazmadığım şeyler de var yani ona yaptığım baskılargerçekten saymakla bitmez..arkadaşlarımla bu akşam cafede oturcamm demesin işte o ana bambaşka biri oluyorum sinirleniyorum ve inanırmısınız 15 dk da bir ya msj yada araraım ya başka varmıdır bunu yapab bilemiyorum..bazen bendekinin hastalık olduğunu düşünüyorum..şuan katlanıyo evet ama böyle gidrse birgün dank edicek ben böyle bir insanla evlenirsem hayatım zindan olur diye düşünmesinden korkuyorum.çok zor benim için ama arkadaşların önerileriyle kendime uğaşacak bşyler bulmaya çalışıyorum..hemen olmucak bilyorum ama zamanla bu huyumdan vazgeçicem..birhafta ya sadece bir hafta aramasam alışıcam..yoksa o nereye kadar bana katlanır bilemiyorum..

parlaa hadi bugün lost 2 u seyretmeye baştan başla. millet 3-*4 saat kalkamıyo başından. Hadi bakalım marş marş akşam 6 ya kadar aramak yok...:)
aman allahım 6 ya kadar mı:1shok: ben bunu başarabilsem heralde dünyanın en mutlu kişisi olurdum a.s ilkgünlerden biraz zor olur benim için ama herhalde ben aramasam ile o arar ama bugün öğlen izin alıp çıkıcak çarşıda işi varmış bak şimdi çarşıda ya kesin ararım ikidebir nerdesin naptın diye ama dün akşam okadar çok aramadım onlar boşa gitmesin diye aramıcam..dün maç çıkışı o aradı eve geldiğinde ben pırlantanın önerdiği filmi izliyordum o sıra..yani dün daha öncekiş aramalarıma rağmen azalma vardı diyebilirim..bugün de bütün gün evdeyim sanırım film izlemek en doğrusu canım haklısın..

parlaa film izledikten sonra da ona kazak ya da atkı örebilirsin hem aramana engel olur bi snraki görüşmede hediye edeersin :) aşk demek onsuzken onla olabilmnektir nasılsa sesini duymak yetmicek di mi.onsuzken onu yaşamaya çalışş:)o aarayana kadar.....

parlaa film izledikten sonra da ona kazak ya da atkı örebilirsin hem aramana engel olur bi snraki görüşmede hediye edeersin :) aşk demek onsuzken onla olabilmnektir nasılsa sesini duymak yetmicek di mi.onsuzken onu yaşamaya çalışş:)o aarayana kadar.....
canımya bu atkı örme olayı süper bşydaha önce hiçona böyle birşey örmedim yada atkı filan almadım..hem zaman geçmesidışında bu onun daçok hoşuna gidicektir eminim.ilişkimize farklı bir renk katar belkide .. ya şimdi kış bitmeden yetişirmem lazım benim bu atkıyı..annemdeyumaklar oluyor aslında birde bana bir örnek başlar hemen yarısınıda annem örer:dance: kı bitene kadar yetiştirmem lazımçünkü ben bu konularda biraz beceriksizimde canım:1no2: çok sağol ama gerçekten çok güzel birfikir..Şeniz

herşeyin farkındasın bi ara okurken kendimi görür gibi oldum ama ben toparladım kendimi çağrı bile ilk ben atmam öncesinde çağrı atsam karşılık gelmese neden çağrı atmıyon içim içimi yerdi ama şimdi hiç umursamıyorum o yazıyo neden soğuksun diye bende hayır sana öyle geliyo diyorum soyutlaman lazım başarmalısın bunu bak göreceksin değişecektir hem psikolojin düzelir melenkoli havasından kurtulmuş olursun cnm.....

herşeyin farkındasın bi ara okurken kendimi görür gibi oldum ama ben toparladım kendimi çağrı bile ilk ben atmam öncesinde çağrı atsam karşılık gelmese neden çağrı atmıyon içim içimi yerdi ama şimdi hiç umursamıyorum o yazıyo neden soğuksun diye bende hayır sana öyle geliyo diyorum soyutlaman lazım başarmalısın bunu bak göreceksin değişecektir hem psikolojin düzelir melenkoli havasından kurtulmuş olursun cnm.....
sağolcanım.ama nedense ben başaramayakmışımgibime geliyor..çünkü ben kendimi hepinizden farklı görüyorumbu konuda..ben çok güçlü birinsan değilim öyle gözüküyorum ama değilim ve de bende sabır denen bşyyok..herkes okadar güzel şeyler yazmışki film izle atkı ör kursa git hepsini yapmaya başladım yavş yavaş ama yine de sanki hiç birşey eskisi gibiolmayacak gibime geliyor. kavga ettik bugün tartıştık biraz aradan tam 4 saat geçti aramadı...tutamadım kendimi aradım salak gibi meğer uyuyormuş keşke aramasaydım dedim kedikendime ama tutamadım işte yine kendimi..hemdekavga etmişiz sinirliyim ona niye arıyorum ki..böyleyim işte ben böyle gurursuz bi aptalım..kız evi naz evi derler bide..film izlesemde kursa gitsem de ne yapıp edip arıyorum..bendeki nasıl birillet nasıl bir huy anlamadım anlayamıyorum..tek bildiğim artık bu düşüncelerin beni yiyip bitirdiği..

Back
X