- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Ben de böyleyim daha doğrusu böyleydim de yeni yeni öğrendim.
Anneciğim sağolsun elimizi bir işe sürdürmedi, anne onu yapalım yok anne yerleri sileyim hayıır
Her şeye itiraz ederdi.
Şimdi yapıyorum , tabi biraz beceriksizlik var
Yapa yapa öğrenirsin 20 yaşımdayım ben de zamanla alışıyorsun
Amaannn taktığın şeye bak . Bende hiç bişey bilmezdim iş başa düşünce mecbur öğreniyosun.yinede severek yapmıyorum bıkkınlık geldi artık valla 10 senedir.
İnşallah bende sizin gibi güzel bi şekilde ogrenirim ya yasitlarim bu kadar marifetli olunca kiskaniyorum bir de daha bi gaza geliyrm. Yakinimda birkaç yeni evli çift olsa gözlem yaparak ogrenirdim hani kullandiklari aletler falan yeni çeşit çeşit ya çok faydalı olurdu ama işte videolardan ogremcem artik :)Aynı benı anlatmıssın hıyar soymayı bıle 23 yasımda ogrendım ben mutfaga adım atmamıstım yanı:)No problem ..
Valla bilmediğim isleri acar video dan izlerim sadece misafire değil kendine hazırlarken de özenli ol ki alisasin :)Kızlar ayiplamayin ama benim elime hic ev isi yakışmıyor ya resmen birşey bilmiyrm yarin bi gün el kapısına gittigimde ayiplanmaktan korkuyorumevde kendimce biseyler yapiyrm tabi temizlik bulaşık çamaşır yıkama yemek. Ama kendimce iste. Mesela kahvaltı hazırlarken evde biz bizeyiz diye domatesi rastgele dogruyorum domates buyuk olunca dilinler de buyuk oluyo kucuk dogramak istiyrm ama annem de öyle yaptığı için yabancı birilerine kahvaltı hazırlarken domates nasıl güzel doğranır bilmiyorum, dun kuzenim napmissin domatesin canına okumussun dedi onlarda kahvaltı hazirliyoduk. Çamaşır asarken nasıl asilacagini bilmiyrm mesela evde as kurusun nasıl asildiginin önemi yok diyorlar bende ipe diziyorum öyle rastgele, ama yine ayni kuzenimin yaninda çamaşır asarken onlar öyle aşılmaz bilmiyomusun sen çamaşır aşmayı dedi. Elime hicbir is yakışmıyor ya çok uzuluyrm bana ev isleri hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur gerçekten sunu şöyle yap bunu boyle yap diyeceginiz birşeyler bekliyorum
Kızlar ayiplamayin ama benim elime hic ev isi yakışmıyor ya resmen birşey bilmiyrm yarin bi gün el kapısına gittigimde ayiplanmaktan korkuyorumevde kendimce biseyler yapiyrm tabi temizlik bulaşık çamaşır yıkama yemek. Ama kendimce iste. Mesela kahvaltı hazırlarken evde biz bizeyiz diye domatesi rastgele dogruyorum domates buyuk olunca dilinler de buyuk oluyo kucuk dogramak istiyrm ama annem de öyle yaptığı için yabancı birilerine kahvaltı hazırlarken domates nasıl güzel doğranır bilmiyorum, dun kuzenim napmissin domatesin canına okumussun dedi onlarda kahvaltı hazirliyoduk. Çamaşır asarken nasıl asilacagini bilmiyrm mesela evde as kurusun nasıl asildiginin önemi yok diyorlar bende ipe diziyorum öyle rastgele, ama yine ayni kuzenimin yaninda çamaşır asarken onlar öyle aşılmaz bilmiyomusun sen çamaşır aşmayı dedi. Elime hicbir is yakışmıyor ya çok uzuluyrm bana ev isleri hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur gerçekten sunu şöyle yap bunu boyle yap diyeceginiz birşeyler bekliyorum
O da güzel yapamiyo ki kafasına gore takılıyor ama sonuç olarak ev isi yaptı mi yaptı yani ona gore yeterli. Artik video falan izliycem bakakimannenijin yanında staj yapın biraz..
O da güzel yapamiyo ki kafasına gore takılıyor ama sonuç olarak ev isi yaptı mi yaptı yani ona gore yeterli. Artik video falan izliycem bakakim
Kızlar ayiplamayin ama benim elime hic ev isi yakışmıyor ya resmen birşey bilmiyrm yarin bi gün el kapısına gittigimde ayiplanmaktan korkuyorumevde kendimce biseyler yapiyrm tabi temizlik bulaşık çamaşır yıkama yemek. Ama kendimce iste. Mesela kahvaltı hazırlarken evde biz bizeyiz diye domatesi rastgele dogruyorum domates buyuk olunca dilinler de buyuk oluyo kucuk dogramak istiyrm ama annem de öyle yaptığı için yabancı birilerine kahvaltı hazırlarken domates nasıl güzel doğranır bilmiyorum, dun kuzenim napmissin domatesin canına okumussun dedi onlarda kahvaltı hazirliyoduk. Çamaşır asarken nasıl asilacagini bilmiyrm mesela evde as kurusun nasıl asildiginin önemi yok diyorlar bende ipe diziyorum öyle rastgele, ama yine ayni kuzenimin yaninda çamaşır asarken onlar öyle aşılmaz bilmiyomusun sen çamaşır aşmayı dedi. Elime hicbir is yakışmıyor ya çok uzuluyrm bana ev isleri hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur gerçekten sunu şöyle yap bunu boyle yap diyeceginiz birşeyler bekliyorum
Evlenince bir anda herşey eline yakisiveriyor :)Kızlar ayiplamayin ama benim elime hic ev isi yakışmıyor ya resmen birşey bilmiyrm yarin bi gün el kapısına gittigimde ayiplanmaktan korkuyorumevde kendimce biseyler yapiyrm tabi temizlik bulaşık çamaşır yıkama yemek. Ama kendimce iste. Mesela kahvaltı hazırlarken evde biz bizeyiz diye domatesi rastgele dogruyorum domates buyuk olunca dilinler de buyuk oluyo kucuk dogramak istiyrm ama annem de öyle yaptığı için yabancı birilerine kahvaltı hazırlarken domates nasıl güzel doğranır bilmiyorum, dun kuzenim napmissin domatesin canına okumussun dedi onlarda kahvaltı hazirliyoduk. Çamaşır asarken nasıl asilacagini bilmiyrm mesela evde as kurusun nasıl asildiginin önemi yok diyorlar bende ipe diziyorum öyle rastgele, ama yine ayni kuzenimin yaninda çamaşır asarken onlar öyle aşılmaz bilmiyomusun sen çamaşır aşmayı dedi. Elime hicbir is yakışmıyor ya çok uzuluyrm bana ev isleri hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur gerçekten sunu şöyle yap bunu boyle yap diyeceginiz birşeyler bekliyorum
İnşallah yaa çok istiyrm gerçekten şuan çok eğreti duruyomusum gibi geliyorEvlenince bir anda herşey eline yakisiveriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?