- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
- Konu Sahibi serguzestt
Götürdüklerimizi geri getiriyormusumO size hediye alsın o zaman sizinle elti olmayı hak ettiği için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Götürdüklerimizi geri getiriyormusumO size hediye alsın o zaman sizinle elti olmayı hak ettiği için![]()
Bunları sana almıştım ama ben daha çok hak ediyorum diyebilirsinizGötürdüklerimizi geri getiriyormusum![]()
Kendi aldığımı göstermek için ay alışkanlık işte insan kendi alınca alıp gidesi geliyo bn aldım ben bennnnBunları sana almıştım ama ben daha çok hak ediyorum diyebilirsiniz![]()
Abartmayin tabi sizinle diyalogu bile yokmus sık biryerden bir tatli pasta cikolata artik hangisi uygunsa alin gidin aldigini giymez demisler ev esyasini kullanacakmi bakalim taninmayan kisiye hediye hem zor hem risk zamanla iliskiniz oturursa evlenince alirsiniz ev hediyesini ceyiz hediyesini falan oturmazsada cinim cinim diye soguk soguk mevlutlerde toplanti dugunlerde seedersiniz artikNisanda ona benzer birsey yapmıştım ama bilemedim evlenince evinde kullanacak birsey olsun diyirum bazen sonra abartma serguzestt diyorum