Elimi neye atsam kuruyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ernb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sıcakkanlı ve dışa dönüğüm bu nedenle çok fazla kişi ile tanışma fırsatım oluyor yani bu kadar talibim olma sebebi pasif biri olmamdan kaynaklı .

Bu cümlenizde ne demek istediniz

22 yaşındayım 23 e gireceğim . Neden bir türlü olmuyor anlamıyorum . İnanın cevreminde çok etkisi var . Beceremiyorum gibi gelmeye başladı

konunuzu okuyan da sanır ki 30lu yaşlar
illa ilişkiniz olmak zorunda mı
birazcık kendinize zaman ayırın
kendinizi dinleyin anlayın
ne istediğinize karar verin

Çevrem yoruyor beni . Herkesin yine mi olmadı tavırları . Uzun ciddi ilişkilerindeki güzellikleri duyup benim hiç olmayacak gibi hissetmem üzüyor sürekli .

Kendinizi baski altinda hissedip acele ediyorsunuz ve bu yuzden boyle oluyor gibime geldi.

Bosverin insanlari.

Ben daha 22 yasindayim kafami dinleyecegim bir erkegi cekmek istemiyorum belli bir sure diye cevap verin.

Gercektende dinleyin bir muddet kafanizi.

Acelesi yok. Gezin tozun hobi edinin kitap okuyun. Uzaklasin bir muddet sevgili olaylarindan.

Bana nedense kız kardesımı anımsattın. Oda senın yasında ve ıyı bır meslegı var. Kımseyle yapamıyo. Onda gorusum beceremıyo bu ıslerı,kendını dunyanın en guzelı sanması,megolaman olusu. Yada karsısındakınden cok sey beklıyo olusu.

Konu basligi hayatim film olsa filmin adi olurdu. Şaka maka benim de oyle. Bende saldim ciddi iliskiyi istedigim erkekle konusup takiliyorum bitiyor. Baglanip nabacaksiniz ki?

Bence az kenara çek motorun sogusun :) uzun soluklu bir iliskiden cikmissin zaten az bi soluklan az bi hayatina bak illa birileri olmak zorunda degil hayatinda :) daha yaşında genç 23 gec bir yaş degil yani.

standartlarından ödün verme. ben hiç vermedim. benim istedigim bu dedim ve gercekten senin gibi birş cok insan geldi karşıma.
aslında ben hiç evlenmeyi istedim sadece keyifli vakit gecirmek istedim... oda olmadı.
sonra eşimle tanıştım. şimdi 10. yılımızdayiz.

22 yaşındayım 23 e gireceğim . Neden bir türlü olmuyor anlamıyorum . İnanın cevreminde çok etkisi var . Beceremiyorum gibi gelmeye başladı
neeeyyyy 23 müüü... o zaman yazdıgma ek olarak sunu yaıyorum. 23 yaşında uzun soıluklu bir ilişki cok zor. daha olgunlaşman gerekiyor. olsa bile cok sacma sapan olur. 23566 kez ayrılıp barışarak gecer. olmaz..

Tövbee. Dur daha kucuksun yani. 30 yaşına gelmiş gibi konusmussun aynı. Bence kafaya takma. Zamani gelince olur her şey. Belki de bu kadar çok kafaya taktiğin icin olmuyo. Akışına bırak

Tövbee. Dur daha kucuksun yani. 30 yaşına gelmiş gibi konusmussun aynı. Bence kafaya takma. Zamani gelince olur her şey. Belki de bu kadar çok kafaya taktiğin icin olmuyo. Akışına bırak

30u ne çabuk harcadınız 40 yazaydınız iyiydi.

Not: 30un eşiğindeyim

Ben de bayağı büyüksün sandım. Daha küçüksün ohoo kimler çıkar. Ben de yaşadım aynilarini. Ben daha bulamadım prensimi , hepsi kurbaga

Bu ...ogrenilmis caresizlik...neden
Yasin kucuk ustelik.
!Sen kendini gelistirmeye bak!
Eger bunu yaparsan;
kolay kolay yas tahtaya basmazsin,yanlis iliskiler yasamazsin.
Ne istedigini.bilirsin aradigini bulman da kolay olur.

Kaç yaşndasın cnm

Bende tam tersi evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum Bir türlü kimseye o teklifi ettiremeyecekmişim gibi geliyor

Bu ...ogrenilmis caresizlik...neden
Yasin kucuk ustelik.
!Sen kendini gelistirmeye bak!
Eger bunu yaparsan;
kolay kolay yas tahtaya basmazsin,yanlis iliskiler yasamazsin.
Ne istedigini.bilirsin aradigini bulman da kolay olur.
Mesleğim , sosyal hayatım ve aile hayatım çok şükür ki iyi . Başarılı ve oldukça arkadaş çevresi olan biriyim . Ama bu işlerde resmen ugursuzum

Sanırım öyle . Çünkü cidden olsun diye bir süredir istiyorum. Özellikle olmuyor . Yani ortada cidden bir sorun olmamasına rağmen olmuyor

Ama arkadaslarımın hepsinin düzenli birkaç yıllık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…