çok sıcakkanlı ve dışa dönüğüm bu nedenle çok fazla kişi ile tanışma fırsatım oluyor yani bu kadar talibim olma sebebi pasif biri olmamdan kaynaklı .
22 yaşındayım 23 e gireceğim . Neden bir türlü olmuyor anlamıyorum . İnanın cevreminde çok etkisi var . Beceremiyorum gibi gelmeye başladı
Çevrem yoruyor beni . Herkesin yine mi olmadı tavırları . Uzun ciddi ilişkilerindeki güzellikleri duyup benim hiç olmayacak gibi hissetmem üzüyor sürekli .
standartlarından ödün verme. ben hiç vermedim. benim istedigim bu dedim ve gercekten senin gibi birş cok insan geldi karşıma.Merhaba kızlar . Bu aralar canımı çok sıkan bir durum var . Geçen sene eylül civarı 3 senelik ilişkim sonlanmıştı . Bir süre toparlanamamıstım . Daha sonra bir kişi ile denedim bu deneme yaklaşık 7 ay civarı sürdü ama olmadı . Bu süre zarfında belki komik gelecek ama herkesin hayatında kısmetinin açıldığı bir dönem olur ya o döneme denk geldim ve 20 den fazla adamdan teklif aldım . Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar istenilen biri olmadım . Ancak gelin görünki biriyle bile dikiş tutturamadım . Kiminin mesleği uymuyor , kiminin tipi , kiminin huyu , kiminin bir takım özel mezhep vs durumları . Bir buçuk ay , 2 hafta , 3 hafta ... hayatımda hiç bu kadar kısa süreli ilişkiler yaşamamıştım . Üstelik çevremde yakın kız arkadaşlarımın tamamı neredeyse düzenli ve ciddi ilişki yürütüyorlar . 1 tane geliyor adam gibi geliyor .Bana 10 tane geliyor . Ama olmuyor . İyice özgüvenim gitti . Bende artık düzen istiyorum . Ben bu işi beceremiyor muyum ? Kendimi sevdiremiyorum diye baya kompleks yapmaya başladım . Ne önerirsiniz Edit : iyi bir mesleğim var . Bundan önce bir takım standartlarım vardı aşağıya inmek istemiyordum . Ama son ilişkimde çok aşağı çektim . Yani kızlar havalı gözükmek için İnan demiyorum ama arkadaşlarımın o sümsüğü nerden buldun dediği biriyle başladım . Ve İnanın hep çok iyi anlayışlı oldum . Ama adam beni günde bir kere bile aramıyordu bitirmek zorunda kaldım . Yani neden olmuyor gerçekten bilmiyorum.
neeeyyyy 23 müüü... o zaman yazdıgma ek olarak sunu yaıyorum. 23 yaşında uzun soıluklu bir ilişki cok zor. daha olgunlaşman gerekiyor. olsa bile cok sacma sapan olur. 23566 kez ayrılıp barışarak gecer. olmaz..22 yaşındayım 23 e gireceğim . Neden bir türlü olmuyor anlamıyorum . İnanın cevreminde çok etkisi var . Beceremiyorum gibi gelmeye başladı
Tövbee. Dur daha kucuksun yani. 30 yaşına gelmiş gibi konusmussun aynı. Bence kafaya takma. Zamani gelince olur her şey. Belki de bu kadar çok kafaya taktiğin icin olmuyo. Akışına bırak22 yaşındayım 23 e gireceğim . Neden bir türlü olmuyor anlamıyorum . İnanın cevreminde çok etkisi var . Beceremiyorum gibi gelmeye başladı
Tövbee. Dur daha kucuksun yani. 30 yaşına gelmiş gibi konusmussun aynı. Bence kafaya takma. Zamani gelince olur her şey. Belki de bu kadar çok kafaya taktiğin icin olmuyo. Akışına bırak
Bende tam tersi evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum Bir türlü kimseye o teklifi ettiremeyecekmişim gibi geliyorstandartlarından ödün verme. ben hiç vermedim. benim istedigim bu dedim ve gercekten senin gibi birş cok insan geldi karşıma.
aslında ben hiç evlenmeyi istedimsadece keyifli vakit gecirmek istedim... oda olmadı.
sonra eşimle tanıştım. şimdi 10. yılımızdayiz.
Mesleğim , sosyal hayatım ve aile hayatım çok şükür ki iyi . Başarılı ve oldukça arkadaş çevresi olan biriyim . Ama bu işlerde resmen ugursuzumBu ...ogrenilmis caresizlik...neden
Yasin kucuk ustelik.
!Sen kendini gelistirmeye bak!
Eger bunu yaparsan;
kolay kolay yas tahtaya basmazsin,yanlis iliskiler yasamazsin.
Ne istedigini.bilirsin aradigini bulman da kolay olur.
23 olacağım 22 şu anKaç yaşndasın cnm
Sanırım öyle . Çünkü cidden olsun diye bir süredir istiyorum. Özellikle olmuyor . Yani ortada cidden bir sorun olmamasına rağmen olmuyorTövbee. Dur daha kucuksun yani. 30 yaşına gelmiş gibi konusmussun aynı. Bence kafaya takma. Zamani gelince olur her şey. Belki de bu kadar çok kafaya taktiğin icin olmuyo. Akışına bırak
30u ne çabuk harcadınız 40 yazaydınız iyiydi.
Not: 30un eşiğindeyim
Ama arkadaslarımın hepsinin düzenli birkaç yıllıkneeeyyyy 23 müüü... o zaman yazdıgma ek olarak sunu yaıyorum. 23 yaşında uzun soıluklu bir ilişki cok zor. daha olgunlaşman gerekiyor. olsa bile cok sacma sapan olur. 23566 kez ayrılıp barışarak gecer. olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?