elimi tuttu canım sıkıldı

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım

iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
Canım elini tutmak istemiş anormal bir şey değilki sevgilin sonuçta...:oops:

Ben küçükken bugün elini veren yarın ooo diye bir laf vardı onu hatırladım ya daha fazlasını isterse dediğinizde. :KK48: Herkesin kendi inancı sonuçta, inancınız gereğince el ele tutuşmak istemeyebilirsiniz ancak bunu yarın başka birşey ister diye düśünüyorsanız yanlış yoldasınız. Ben elimi verdim birşey olmadı :KK14:

Ben dort ay sonra tutmasina izin vermistim.

Engel olmak sizin elinizde rahatsız oluyorsanız tavrınızı belli ederseniz yapmıycagına eminim.buda olmuş bitmiş büyük bişey değil canınızı sıkmanıza değmez :KK14:

Diger iki yillik iliskinizi ben de merak ettim.
Hic birbirinize degmeden mi yuruyordunuz mesela 2 yil boyunca?

El tutmakta sakinca gormemekle beraber, herkesin tercihine de saygi duyuyorum. Ama el bile tutusamadan olan "sevgililik" bana inandirici gelmiyor. Ya tamamen sizinle ayni fikirde birisini tecih etmelisiniz, ya da gorucu usulu evlenmelisiniz bana gore. Zira kac insan el bile tutamadigi bir birliktelik ister bilmiyorum.

Sorun edilecek bir şey değil bu,yarın bir gün ne isteyeceğini ya da istemeyeciğini biz bilemeyiz,buna karar verecek ya da tahmin yürütecek insan sizsiniz:KK66:

Anladigim kadariyla sorun tam karar vermiş olamamaniz ve henüz erken olduğunu dusunmeniz?

Bunu asla bu tarz şeyler yaşanmayacak gibi değil de erken olduğunu belirtirseniz belki acele davranmak yerine bekler..

Ya da düşündüğüm yanlis galiba siz hic istemiyosunuz sanki?

Ben küçükken bugün elini veren yarın ooo diye bir laf vardı onu hatırladım ya daha fazlasını isterse dediğinizde. :KK48: Herkesin kendi inancı sonuçta, inancınız gereğince el ele tutuşmak istemeyebilirsiniz ancak bunu yarın başka birşey ister diye düśünüyorsanız yanlış yoldasınız. Ben elimi verdim birşey olmadı :KK14:
kendisinide tam iyi tanımıyorum belkide kırdım onu bilmeden ama nedense bende hep elini veren kolunu kaptırırmı diye düşünüyorum malesef

onunla farklı şehirlerdeydik toplasan beş kere görüştük ve yanımızda hep arkadaşlarımız oluyodu o konuda bi sıkıntım olmamıştı yani ama şimdiki sevgilimle aynı şehirdeyiz ve sürekli görmek istiyo

Sevgilisini görmek istemesinden daha doğal ne olabilir ki? Ayrıca 5 kere ve kalabalık ortamda gördüğünüz adamla olan ilişkinizle bu kıyaslanmaz bile bence.

Yaşınız kaç bu arada?

Back
X