elinin dışındaysa iz kalabilir ama içiyse 1 haftaya kalmaz geçer. bepanthene iyi geliyor.koyu mavi olanı.geçmiş olsun canım.
eğer iz kalcak biyerdeyse bitkisel ilaçlar var kendin hazırlayabilirsin.yara izini yok etmek için.
canım geçmiş olsun :teselli:
benim de başıma geldi 2 kere, yaktım, su topladı o bölgeler, ve ben o su toplamış yerleri patlattım.hiç krem falanda sürmedim umursamadım.
sonuç, üzerinden yıl geçti 2sinin de izi hala duruyor, kolumun iç kısımında olduğundan ve küçücük olduğundan beni çok rahatsız etmiyor gerçi.
yani sakın onları patlatma + arkadaşların dediği gibi bepanthene sürmeyi ihmal etme. a.s.
ayrıca burdaki arkadaşlarım herhangi bir yanıkta yanığa hiç bir müdahale yapmadan zeytinyağı sürerseniz ne izi kalıyor nede acısı nede su topluyor...aklınızda olsun...denenmiştir.....
Silverdin brnim kolumun içini yaktığımda sürekli sürdüm üzerini kapacatacak şekilde çok iyi geldi, hep yeniledi ve 1 ay içinde kapandı iz...allah acil şifalar versin.
kızlarrrrrrr elimde coooook aaz bi iz kaldıı bepanthene sürdüm hepp o soydugum kısımdan kaldı biraz diğer yerleri geçtii bayaa yanmıstı aslındaa demekk kiii neymişşş elimiz yanarsa soymicazz bepanthene sürcezz :hooray:
ben de elimin üstünü ütüyle hem de buharlı ütüyle yakmıştım nasıl kıpkırmızı ciğer gibiydi anlatamam yara merhemi kullandım açık yara kapanınca iz kalıcak diye korkmuştum baya bir büyüktü çünkü ve arkadaşım bişey önerdi elma kabuğu ize iyi gelir dedi. ben de her akşam tv falan izlerken elma kabuğu koydum (zaten iz de sol elimdeydi o yönden rahattım) hiçbir iz kalmadı tavsiye ederim