Elimizi attığımız kuruyor

Heveslenmiş, hayal kırıklığına uğramışsınız. Haklısınız da.
Ama yetişkin insanlarız artık, bu tip duyguları, girdabına kapılmadan daha sakin yönetebilmemiz lâzım. Yoksa çocuktan gençten ne farkımız kalıyor, değil mi :)
Allah daha iyilerini nasip etsin size.

Kaybettiğiniz bir şey yok bence böyle fırsatlar her zaman çıkabilir karşınıza bunun için eşinizle aranızı bozmayın. Ya bizim gibi olsaydınız o zaman ne yapardınız. 2019 yılının sonlarında ev almaya karar verdik taşeron firmadan önden peşinat verdik her ayda kalan kısmını taksitle ödüyoruz. Bu Şekilde bizim içinde çok uyguna gelmiş olacaktı. İstediğimiz ev teslim oldu ancak bize evi satan kişi battığı için ve aynı evi başkasına peşin paraya sattığı için bizim evde yok ortada para da. Yani demem o ki beterin beteri var. Benim hem hayallerim hem param harcandı.
Aynı evi iki kişiye satmış, öyle mi :KK43:
Allah tez zamanda selâmete çıkarsın sizi.:KK200:

Herşeyin hayırlısı canım ya bunlar dert mi evin var araba var az çok altında var alırsın acele etme iyice bir araştır milletin gazıyla iş yapmayn birde her zaman kaçan balık büyük olur. Nasibin olaydı alırdınız zaten alma diyenler al derdi bu sefer demekki nasip degilmis

Bundan 1 ay once ev almaya niyetlendik
90 gr bilezik birkac ceyrek 110bin edecek birde araba...
Bir ev begendik fiyati uygun tmm alalim dedik. Dedikte esimin sagolsun arkadaslari alma diye vazgecirmis Bende gonulsuz olmaz diye esime uydum vazgectim evden. (Hevesim kursagimda kaldi) Birkac eve daha baktik tam istedigim gibi bir ev bulduk Bu seferde ev sahibi yuksek kredi cektirmem diyor Arabayi oneriyoruz almam diyor Arabayı satalim altinlari bozduralim dedik Arabayi alan yok altin da düştükçe düşüyor
Yine husran yine husran
Zaten biz b..k beceremeyiz diye kendi kendime sinir oluyorum esime yakin davranmak icimden gelmiyor (bu yuzden 1 haftadir bi münasebette yok) Sinirlerim alt ust oldu Bundan once ne bir derdim ne bi tasam vardi Zaten kirada degilim iyi kotu sığıyorduk eve Bir ev konusu acildi butun hersey ters gider oldu Bi seye heveslenipte alamamak o kadar can sıkıcı ki..
Ne olur bi akıl verin ben bu psikolojiden nasil kurtulurum? 😓😢
Ev almak için almayın. İçinize sinmeli. Acele etmeyin. Sonuçta bı kere alincak bişey. Allah'ım banada sizede en kısa zamanda güzel bı ev almayı nasip etsin. Amin 😁

ortada kira ödemediğiniz bir ev, araba, altın var. elinizi attığınız hiçbir şey çok şükür ki kurumamış. altın da zaten bir kaç zaman sonra yine artacak. yani bir kaybınız yok. şu an o kadar zor durumda olan insanlar var ki, benim çevremde kira ödeyip asgari ücretle kıt kanaat geçinen insanlar var. bu yüzden kendinizi üzmeyin derim.
mal mülk için de eşinizle aranıza soğukluk sokmayın, sadece arkadaşlarının aklına uymasına kızdıysanız tamam ama nasipten öte köy yok. o ev size nasip olacak olsaydı ya çoktan olurdu ya da olacak zaten.

Bundan 1 ay once ev almaya niyetlendik
90 gr bilezik birkac ceyrek 110bin edecek birde araba...
Bir ev begendik fiyati uygun tmm alalim dedik. Dedikte esimin sagolsun arkadaslari alma diye vazgecirmis Bende gonulsuz olmaz diye esime uydum vazgectim evden. (Hevesim kursagimda kaldi) Birkac eve daha baktik tam istedigim gibi bir ev bulduk Bu seferde ev sahibi yuksek kredi cektirmem diyor Arabayi oneriyoruz almam diyor Arabayı satalim altinlari bozduralim dedik Arabayi alan yok altin da düştükçe düşüyor
Yine husran yine husran
Zaten biz b..k beceremeyiz diye kendi kendime sinir oluyorum esime yakin davranmak icimden gelmiyor (bu yuzden 1 haftadir bi münasebette yok) Sinirlerim alt ust oldu Bundan once ne bir derdim ne bi tasam vardi Zaten kirada degilim iyi kotu sığıyorduk eve Bir ev konusu acildi butun hersey ters gider oldu Bi seye heveslenipte alamamak o kadar can sıkıcı ki..
Ne olur bi akıl verin ben bu psikolojiden nasil kurtulurum? 😓😢
90gr bileziğin üzerine baya bı çeyrek koymanız lazım 110bin olması için 1 ay öncesi altın düşüktü zaten ben bile 90 gramı kasim ayında 50bine aldm en tavan yaptığı gündü yanlışınız var 😬

Her ne kadar ailenizin de olsa kira vermediğiniz bir eviniz, altında arabanız, bankada paranız var.
Sağlığınız da yerinde.
Bence cümleleri tekrar tekrar okuyun...
Allah dermansiz dert vermesin..
Insanlar kirada , asgari ücret, ateş pahası bir ortam...

Hakkınızda hayırlısı değilmiş demek ki. Allah daha iyisini vereceği için nasip etmemişde olabilir. Olaylara farklı açıdan bakarsan boşuna dert sahibi olduğunu anlarsın.

Back
X