- 19 Ağustos 2010
- 549
- 68
- 318
Merhaba arkadaslar cok moralim bozuk bileniniz bilir suan yurtdisindayim zar zor okumaya calisyorum burda , bi ailenin yaninda kaliyorum ve internet telefon gibi seylerde cok hassaslar bugunde erkek arkadasmla konusmam gerekti cok sorunluyduk neyse konusuyoduk tam o sirada kadin geldi ipadi yorganin altina attim direk kadin ne yapiyosun sen burda dedi kaldirdi yorgani.. Bende dedim ki erkek arkadasimla cok problemliyiz lutfen izin verin iki dakika konusayim dedim senin kadar sinsi insan tanimadim dedi carpti kapiyi gitti. Ozur diledim sonra bana dedi ben salakmiyim 7 cocuk buyuttum karsinda aptal mi var deyip car car bagirdi. Alti ustu 2 dk konustum buydu yani.
Ya cok moralim bozuldu cidden herseyimi toplayip gidesim var suanda ne yaptim sanki ben. Suan gitsemde bisey kaybetmis olmuyorum ama asil donus tarihim haziran 28 ne dersiniz kizlar biktim artik bu kadinin kaprislerinden , canimdan can aliyor sanki yuzunu gordukce kotu oluyorum.
Ya cok moralim bozuldu cidden herseyimi toplayip gidesim var suanda ne yaptim sanki ben. Suan gitsemde bisey kaybetmis olmuyorum ama asil donus tarihim haziran 28 ne dersiniz kizlar biktim artik bu kadinin kaprislerinden , canimdan can aliyor sanki yuzunu gordukce kotu oluyorum.