Elin gavuru bana sinsi dedi..

yok artık daha neler..
ne demek telefon bilgisayar masanın üstüne koymak?
bu ne arkadaşım ya onların misafiri olabilirsiniz sağolsunlar ama bunlar çok fazla..
madem önyargılılar ki söylediklerinizden o anlaşılıyor, almasalarmış hiç o zaman zamanında kabul etmeselermiş :20:
ailenizle ayda bir görüşme sınırı da ne demek?
siz neden karşı çıkmadınız bunlara?
çok sinirlendim şu an ya
çocuk musunuz siz..

Karsi ciktim zaten ama yine hep yenildim ne desem bi cevaplari vardi 7 ay oldu bu sorunlarla okumaya calisiyorum iste , fisiltiyla bile annemlerle konustugum oldu. Gitmek istiyorum artik gozlerim dolu suan dersteyim ona ragmen aglamak istiyorum :(

Karsi ciktim zaten ama yine hep yenildim ne desem bi cevaplari vardi 7 ay oldu bu sorunlarla okumaya calisiyorum iste , fisiltiyla bile annemlerle konustugum oldu. Gitmek istiyorum artik gozlerim dolu suan dersteyim ona ragmen aglamak istiyorum :(

Başka bir yere geçme şansın yok mu? Yurt pansiyon vs gibi ya da yine ona benzer bir aile?

Neden onların yanında kaldığınızı,yurt,pansiyon,kiralık oda vs. olup olmadığını ve en çokda ailenizin buna nasıl müsade edebildiklerini çok merak ediyorum gerçekten..

Ben sinavla geldim buraya burslu sekilde herseyimi amerika karsiladi bu yuzden de aile yaninda kalmam sart yurt pansiyon gibi bi yerde kalmam yasak ama gelmeden once suan icinde bulundgum seyleri kimse soylemedi nefret ettim resmen

Ben sinavla geldim buraya burslu sekilde herseyimi amerika karsiladi bu yuzden de aile yaninda kalmam sart yurt pansiyon gibi bi yerde kalmam yasak ama gelmeden once suan icinde bulundgum seyleri kimse soylemedi nefret ettim resmen

Tamam ama başka bir aileyi tercih edebilirsin değil mi? İlla orası olmak zorunda mı?

benim bir arkadasimda türkiyeden öyle gelmisti okumak icin ve kaldigi ailenin iki cocuguna bakmasina ragmen, herseyine karisiyorlardi. Birgün adamin WLAN´indan kendi diz üstü bilgisayariyla internete girmis, onu adam bilgisayardan anladigi icin anlamis ve masaya otutturmus benim internet baglantimdan giremezsin diye- ayni evde kaliyorlar, zaten adam parayi ödüyor, ama kullanmak istiyorsan hirsizlik yapmayacaksin, yari yariya ödüyecegiz demis. Eee zaten kiz üc bes kurusla geciniyor, hic acima diye birsey yok.
Cok zoruna gitmisti ozaman ve o günden sonra haril haril cikabilmek icin ordan kendine ev aramisti, ve cok sükür su an cok iyi, kendi iki göz evinde kafasi rahat, cok calisiyor cabaliyor kac ise gidiyor üniverstenin yani sirasi, ama en azindan kimsenin kaprisleriyle ugrasmiyor. Eger gercekten surda daha bir haftan kaldiysa bosver, seni kötü bilsin kadin. Idare et, sayili gün cabuk gecer.
Bunlarda insana bir tecrübe, geleceginde olurya birisi senin muhtac oldugun gibi sana muhtac olur, ozaman sen anlayisli olursun bunlarin hepsini kendin yasadigin icin. Evlerinde kaliyorsan, maalesef onlarin kurallarina uyman gerekiyor, dayan biraz daha.

ne kadar kira ödüyorsunuz? bunun içine internet ve tv dahil mi? önce bunları sorayım sonra yorum yazayım..

evet işte bu yüzden ben gidecek olanlara sıkı sıkı tembihliyorum iyice araştırın diye..

benim eşim de okurken kaldı bu şekilde.. öncelikle kullandığınız herşeyin parasını ödemeniz gerek. "canım nasıl olsa sınırsız ne var 1 saat de ben kullansam" diyemezsiniz.. mesela buzdolabını veya ocağı canınızın istediği gibi dolduramazsınız ve kiranın içine dahil değil ise vergilerden de üstünüze düşeni ödemeniz gerekir.. o aileler kafalarına göre öğrenci almıyorlar, onları okul belirliyor.. eğer en ufak bir pürüz olsa o kadın oda falan kiralayamazdı zaten.. eve girerken herşeyi konuştunuz mu? size vaat edilen herhangi bir şeyin dışına taşıyor mu bu bayan?

ayrıca elin gavuru hiç hoş olmamış arkadaşım.. amerikaya gitmek zordur ama kalmak çok daha zordur.. memnun değilseniz kendinize işkence etmenin hiç anlamı yok :34:

Son düzenleme:
Yaklaşık 3 ay kalmış arkadaşım
Bak burslu okuyormuş sun az daha sabret.
Dönünce bunun sefasını sürersin. Starbuksta falan hallet işini. Wireless free zone olan bir sürü yer vardır.
Onlar çok katı ve kuralcı. O yüzden şu bizim ünlü konuk severliğimizi görünce dumur oluyorlar.
Sabır canım.

elin gavurunun evinde kaliyorsan
elin gavurunun kurallarina uyacaksin
o kisi annen babanda olabilirdi sonucta
yine kurallar olacakti

Yook kendi turk hattim yanimda , suyu bile gidiyorum kendim aliyorum masraf olmasin diye. Ya bildigin hapiste gibiyim gunde yarim saat internete baglanma hakkim var telefonla konusmak zaten yasak hele hele annemlerle falan skype da konusmama ayda bir izin veriyolar cok bunaldim kafesteyim sanki:15:

Binlerce km uzakta ögrencisiniz ve ailenizle sadece ayda bir kere skype yapabiliyorsunuz. Cok garip, benim ailem meraktan catlardi heralde, gurbet elde kiz basina bir sesini duysaydik diye. Kendi hattinizdan konusmaniza yazismaniza ne hakla karisabiliyorlar? Yani ABD de 3G veya herkesin bagimsiz internet saglayici hatti yok mu? Bizde bile bütün genclerin elinde 3G 4G telefon var. Kücük cocuk gibi biri gelince ipad i yatagin icine saklamak ne demek? Bu kadin ne hakla kapiyi calmadan ve siz girebilirsiniz demeden odaniza dalabiliyor, yataginizin icine bakabiliyor? Hic güvenilir ve huzurla kalinip ders calisilabilir bir yer gibi gelmedi bana.

Ayrica niye o evde kaliyorsunuz, evde oglu da varmis kadinin. Öyle bir anlatiyorsunuz ki sanki tutsak edilmis gibi. Dünyada kanun yoluyla hakkini arayan ve alanlarin en cok oldugu ülkede yasiyorsuniz. Yani herkes herkesi dava edebiliyor. Sikayet edeceginiz merciler var, gidin sikayet edin o kadini. Ailenize söyleyin degistirin kaldiginiz yeri.

Gavur demenizi ben de dogru bulmadim. Madem size imali seyler söylüyor, siz de ABD nin bircok eyaletinin suc oraninin Türkiye den fazla oldugunu hatirlatin kendisine.

Yurtdisinda okumus biri olarak ben seni cok iyi anliyorum

Ona neden elin gavuru dediginide

Cunku senin geldigin guzel ulkemde

Aa nemek kullan tabi baska birseye ihtiyacin varmi gibi

Cumlelere alisigiz biz

Yaninda paran yoktur odandaki duşun jetonu biter(jetonludur)

Simdi alsam yarin oderim dersinz.

Tek cevap hayir der. Kahrolursunuz.

Ananizin sicacik corbasi, yavrum diye seslensi icinizde patlar kucucuk olur.

Gozyaslarina bogulur. Lanet edersinz basliycam kariyerine diye

İmkanin varsa aile degistir. Nadirde olsa insancil olan cikabilior. Canim ya kiyamam

kız neler yaşıyor millet gavur lafına takmış
okuyunca ben öyle saydırdımki gavur az bile:ssz:
şikayette bulunup aile değiştirme şansınız yokmu
üzüldüm gerçekten :50::50:

kız neler yaşıyor millet gavur lafına takmış
okuyunca ben öyle saydırdımki gavur az bile:ssz:
şikayette bulunup aile değiştirme şansınız yokmu
üzüldüm gerçekten :50::50:

Hakikaten yahu

A ne ayip modunda

Kizin mrali bozuk ki hakli

Cici ol mesajlari

Anlamiyrum ben bu insanlari

Sanki kimse kizmaz sinirlenmez kufretmez kotu lafcikmaz agzindan

Yurda ya da başka bir yere taşınma imkanın yok mu kuzum ? Allah sabır versin şekerim, inşallah durumun düzelir. Ben de gurbetteyim, akşam akşam üzdün beni.

Cok iyi anlıyorum. Benzerlerini bende yasadım. Kesinlikle dönüş tarihini değiştirme
Kadını da umursama zaten az bir zamanın kalmış bence tadını çıkar. Sonra cok özleyeceksin. Ayrıca bunları gülerek anımsayacaksin ;)

elin gavurunun evinde kaliyorsan
elin gavurunun kurallarina uyacaksin
o kisi annen babanda olabilirdi sonucta
yine kurallar olacakti

sizden alıntı yaptım ama genel konuşucam mübarek herkes amerikancı olmuş bu burs işleri zorla olmuyor bunlar para falan alıyodur devletten kesin bide zulum edeceksin ohh sonra elin gavuru deme ayıp ben hatırlıyorum okulumuza misafir öğrenciler gelmişti millete bize gelsin diye sıraya girmişti bee misafirperverlik had safada buraya geldiklerinde bizimle kardeşler ama yurt dışında bildiğin zulum var öğrencisine gurbetçisine öldürecek hali yokya kadının sizi para alıyodur zaten atamazda istediğiniz gibi davranın bence hem sizin ğzerinizden para kazanacak hemde zulum edecek yok öyle

Back
X