Elinde fazla olan var mı

Merhaba bende istediğiniz ilaçların hepsinden fazla fazla kaldı. İsterseniz verebilirim. İstanbuldayım ben.

Merhaba elinde fazladan estrofem 2 mg, prolutex 25 mg veya Progestan dex 25 mg Progestan fitil ve oksapar ilaçları olan var mı
Merhaba konudan bağımsız birşey sorabilir miyim bana da doktorum estrofem başlattıda adetin 14. Günü günde iki kere kullanılacak şekilde ilac bitene kadar adet olamazsam diye endişelendim tekrar bir kutu daha mı almam gerekir sizler kullandığınızda kaçıncı günü adet gördünüz acaba

Merhaba siz ne için kullanıyordunuz ? Ben transfer hazırlığındayım da adetin 7. Günü başladım, ilk 5 gün , günde 2 kezle başladık, sonraki 5 gün günde 3e çıktı, sonraki 5 gün günde 4e çıkacak. Ve transferden sonra da kullanımına devam edilecekmiş

Geçen ay ilk defa tüp bebek görüşmesine gitmiştik yumurtalardan biri diğerlerinden büyükmüş önden ilerliyormuş o yüzden verdi sanırım bu adete hazırlık için

Geçen ay ilk defa tüp bebek görüşmesine gitmiştik yumurtalardan biri diğerlerinden büyükmüş önden ilerliyormuş o yüzden verdi sanırım bu adete hazırlık için
Farklı bir tedavi uyguluyor olabilir belki gören arkadaşlar da yorum yapar size. Benim bu 3. Tüp bebek tedavim ama ilk kez transfer aşamasına gelebildim, ilk kez estrofem kullanıyorum açıkçası

Farklı bir tedavi uyguluyor olabilir belki gören arkadaşlar da yorum yapar size. Benim bu 3. Tüp bebek tedavim ama ilk kez transfer aşamasına gelebildim, ilk kez estrofem kullanıyorum açıkçası
Benimde ilk olunca kafam karıştı açıkcası birazcık yarın doktora danışayım bir özel değilse siz neden transfer aşamasına geçemediniz acaba

Benimde ilk olunca kafam karıştı açıkcası birazcık yarın doktora danışayım bir özel değilse siz neden transfer aşamasına geçemediniz acaba
Estağfrullah. Daha öncekilerde döllenme sağlanamadı, hiç döllenme olmadı. Sebebi bilinmiyor, İlk kez oldu bakalım inşallah güzel sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…