- 8 Mart 2025
- 250
- 39
- 13
- Konu Sahibi rrumuzyokk
-
Hangi şehirdesiniz
Sağlık ocağı yazıyorMerhaba oksapar olan varmı elinde ?
Henüz raporum çıkmadığı için bir kutu ücreti 1000 tlSağlık ocağı yazıyor
Biliyorum bende kullanıyorum da bende raporlu almıyorum ki tüp bebek tedavisi görüyorum diyorum o şekilde 1 kutu yazdırıyorum bittikçeHenüz raporum çıkmadığı için bir kutu ücreti 1000 tl
Ne kadara alıyosunuz?Biliyorum bende kullanıyorum da bende raporlu almıyorum ki tüp bebek tedavisi görüyorum diyorum o şekilde 1 kutu yazdırıyorum bittikçe
117 tl ye alıyorumNe kadara alıyosunuz?
Bana sağlık ocağı değilde hastane yazdı direk 1000 tl dedi eczane sağlık ocağından yazdırınca farklı mı oluyor ozaman öyleyse gidip yazdırayım hemen117 tl ye alıyorum
Valla ben hastaneye hiç gitmedim sağlık ocağında yazdırdım 2 kutuyu karşılamıyor sadece 1 kutuyu karşılıyor öyle olunca da bitmeye yakın ben yine gidip yazdırcam cuma günüBana sağlık ocağı değilde hastane yazdı direk 1000 tl dedi eczane sağlık ocağından yazdırınca farklı mı oluyor ozaman öyleyse gidip yazdırayım hemen
Söylersin tüp bebek tedavisi görüyorum diye sağlık ocağına o şekil yazarBana sağlık ocağı değilde hastane yazdı direk 1000 tl dedi eczane sağlık ocağından yazdırınca farklı mı oluyor ozaman öyleyse gidip yazdırayım hemen
E süpermiş onemli değil 1 kutu 1 kutu yazdırayım yeterkii o fiyat olsun çok sağol yarın ilk işim sağlık ocağına gideceğimValla ben hastaneye hiç gitmedim sağlık ocağında yazdırdım 2 kutuyu karşılamıyor sadece 1 kutuyu karşılıyor öyle olunca da bitmeye yakın ben yine gidip yazdırcam cuma günü
Şuan hamileyim ama bugün öğrendim o sorun olurmuSöylersin tüp bebek tedavisi görüyorum diye sağlık ocağına o şekil yazar
Git git rica ederim ne demek ya zaten çok pahalı 10 günde bir bin TL vermek var 100 tl vermek varE süpermiş onemli değil 1 kutu 1 kutu yazdırayım yeterkii o fiyat olsun çok sağol yarın ilk işim sağlık ocağına gideceğim
Yok olmaz hayırlı olsun bu arada sevindimŞuan hamileyim ama bugün öğrendim o sorun olurmu
Kesinlikle valla hastane yazıp öyle fiyat çıkınca eczanede sağlık ocağıda aynıdır mantığıyla hiç aklıma gelmedi Allah senden razı olsunGit git rica ederim ne demek ya zaten çok pahalı 10 günde bir bin TL vermek var 100 tl vermek var
Teşekkür ederimmmYok olmaz hayırlı olsun bu arada sevindim
Ay ne demek Allah senden de razı olsunKesinlikle valla hastane yazıp öyle fiyat çıkınca eczanede sağlık ocağıda aynıdır mantığıyla hiç aklıma gelmedi Allah senden razı olsun
EVET VAR HANGİ ŞEHİRDESİNİZMerhaba oksapar olan varmı elinde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?