- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Bırakmam gerektiğini biliyorum ama hemen olmuyor kiDiyebileceğim tek bir şey var, tamamen sunumunuza odaklanın şuan sonra buna uzunca kafa yorarsınız. Ayrıca bence artık takip etmeyi ve ona bakmayı bırakmalısınız, bu şekilde süreç daha da zorlaşır.
Son cümlenize istinaden istemiyorum garip olan da bu. Onu istesem ailesini istemiyorum. Tüylerim diken diken oluyor hatırladıkca.Sanirim o da biliyor sizin onu hala takip ettiğinizi.
Kasıtlı olarak yapıp moralinizi alt üst etmeye çalışıyor olabilir.
Gerçekten sözlenmiş hatta evlenmiş bile olabilir.
Isterse marsa gitsin bu saatten sonra...
Şimdi siz bu ihtimalleri düşünüp, zamanınızı ve enerjinizi ona ayırıp kendinize kötülük etmeye devam mı edeceksiniz, yoksa derslerinize yoğunlaşıp başarılı olup bu şekilde doyuma mı ulaşacaksınız?
Bir sürü aktiviteniz var yüksek lisans yapıyor olmak bile başlı başına vakit alan bir durumken sizi üzen şeylere bu kadar yüklenmeyin, bakmayın ona artık, araştırmayın.
Icinizden ona bakma hissi gelince başka birşey bulun hemen, erteleyin.
Diyorsanız ki aklimdan atamiyorum, o zaman oturup konuşun madem bu kadar çok istiyorsunuz.
Valla öyle bir foto koymuş ki benim aldığım kıyafet, yüzük değişik bizimkine hem benziyor hem benzemiyor, foto eski mi yeni mi diye düşündürüyor. Nokta atışı yaptı.Kasıtlı olarak yaptığının neden hala farkında değilsin?
Baktı ki bu kız 7/24 aktif,belki de başkasıyla görüşüyor bende bir fotoğraf koyayım da delirteyim şunu demiş.
Dikkatleri zerine çekmek istiyor ve burdan gördüğüm kadarıyla başarmış.
Bırakın artık şu "eski" leri yaaKızlar erkek arkadaşımla olanlar hepinizin malumu. Bilmeyenler için özet olarak kendisiyle 1 ay önce ayrıldık hatta geçti bile. Ayrıca kendisi beni whatsappda sürekli ekleyip siler.
Bu sıralar hiç whatsappdan çıkmaz olmuştu. Ben de özellikle bu gece çıkamadım çünkü whatsapp webde dosya aktarmak için işim vardı gece vakti hiç çıkmadan full aktiftim. Bir baktim o sıralar profil fotoğrafını değiştirmiş, üzerinde benim aldığım kıyafetler elinde de yüzük. Zoom yapıyorum yüzüğe benim zamanımda taktiği yüzüne de benziyor da benzemiyor da. Aklıma sözlenmiş olabileceği geliyor. Ondan ve ailesinden her an bekliyorum çünkü baya meraklılardı evlenmeye, evlendirmeye.
Sabah çok önemli ve kalabalığa sunacağım sunumum var moralim 0, kafam karmakarışık oldu. Nasil hemen birini buldu. Bulmadıysa bu eski bir fotoysa neden manidar fotoğraflar koymaya başladı anlamadım. Baya baya yüzük ben buradayım diyor.
Hayatıma bakıyorum aksatmıyorum ama insan kendi canı yanınca "amaaan" diyemiyor. Diyenler var ama ben diyemiyorum şahsen. Canımı yaktiysa onun da canı yansın isterim. Yüzüklü foto koyduysa her türlü benden yana üzülüyor gibi. Sürekli takip ediyorum bana da zor geliyorBırakın artık şu "eski" leri yaaister size nispet ister başkasını buldu size ne bundan.İşinize gücünüze hayatınıza bakın siz.
Gerektiği yerde "amaaan" diyemiyosan ve hala dönüp dolaşıp onun profil fotolarını gözetliyosan hayatına da doğru dürüst bakamıyosun demektir. Kendinize işkence etmeyi ne çok seviyosunuz yaa valla şaşırıyorum bazen hemcinslerimeHayatıma bakıyorum aksatmıyorum ama insan kendi canı yanınca "amaaan" diyemiyor. Diyenler var ama ben diyemiyorum şahsen. Canımı yaktiysa onun da canı yansın isterim. Yüzüklü foto koyduysa her türlü benden yana üzülüyor gibi. Sürekli takip ediyorum bana da zor geliyor
Bende nasil bu kadar duygusuz gibi yasaniyor iliskiler anlamiyorum: ( kirmak icin demiyorum bunuda sana.. demekki sevmiyomussun artik.. ama bu kiz seviyo hala en azindan birseyler bitmemis. Keske bi tutam bende sizler gibi olabilsemGerektiği yerde "amaaan" diyemiyosan ve hala dönüp dolaşıp onun profil fotolarını gözetliyosan hayatına da doğru dürüst bakamıyosun demektir. Kendinize işkence etmeyi ne çok seviyosunuz yaa valla şaşırıyorum bazen hemcinslerimeBen 10 yıl sevgili olduğum 10 yılın sonunda evlenip 2 ay sonra boşandığım adamın arkasından bu kadar üzülmedim o yüzden anlamlandıramıyorum bu gibi saçmasapan durumları kusura bakmayın.
yok neden kırılayım kırılacak bişey yok bunda :) Şöyle açıklayayım; ilişkilerim duygusuz yaşanmıyo, sadece bittikten sonra duygu diye bişey kalmıyo bende, ya da daha doğrusu duygum nefrete dönüşüyo diyim ,çünkü zaten bitmesi demek artık kaldırılamayacak ağır bişeyler yaşamış olmam demek (öyle olmasa bitmezdi heralde). Arkama dönüp bakmak bana zayıflık gibi geliyo, Zaten ben bu insana hayatımın en güzel 10 yılını (20-30 yaş) adamışım. Olmayacak bişey için neden bi 10 saatimi daha harcayayım ki? Gerek yok yani.. Üzülüyosam da kendi kendime üzülürüm elbet bi gün geçiceğini bilerek üzülürüm. Tutup da sosyal medyasını bilmemnesini karıştırmak bana ne sağlar? Söyliyeyim; daha fazla acı daha fazla üzüntüBende nasil bu kadar duygusuz gibi yasaniyor iliskiler anlamiyorum: ( kirmak icin demiyorum bunuda sana.. demekki sevmiyomussun artik.. ama bu kiz seviyo hala en azindan birseyler bitmemis. Keske bi tutam bende sizler gibi olabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?