- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Kesinlikle daha iyilerine layığım katılıyorum size ama w çok ofkeliyim ona. Bir de ben güya onu ailesinden ayiriyormusum. Ben de ona kötü şeyler yaptım demiyorBence sözlenmiş olsa başkasıyla sizin aldığınız kıyafetleri giymezdi.
Muhtemelen takipte olduğunuzun farkında ve nispet yapıyor. Ona yazmanız için uğraşıyor. Lütfen oltaya gelmeyin. Silin bırakın ne hali varsa görsün. Konularınızın çoğuna denk gelmiş biri olarak diyorum ki kendinize yazık ediyorsunuz daha iyilerine layıksınız çıkarın şu saçma kişiyi hayatınızdan
İnsan içten içe seviniyor demi? Hani onunla olmayacağını biliyorsun ama onun da hala unutmamış olmasına seviniyor..Ortak arkadaşımız söyledi
Gerçekten haklısınız anlıyorum sizi. Haksızlığa uğramak ,.haketmediğin muamele görmek çok zor ama takınca bişey değişmiyor ki takmayın ne düşünüyorlarsa düşünsünlerKesinlikle daha iyilerine layığım katılıyorum size ama w çok ofkeliyim ona. Bir de ben güya onu ailesinden ayiriyormusum. Ben de ona kötü şeyler yaptım demiyor
Unuttum veya unutmadım dememiş ama hayatında kimse yokmuş:) beni sucluyormus. Elbet hayatında biri olacak ama öyle biri olsun ki eyvah desin. Aileden kopmayi o zaman görsünİnsan içten içe seviniyor demi? Hani onunla olmayacağını biliyorsun ama onun da hala unutmamış olmasına seviniyor..
Bir sürü uğraşım var yoğunluğum var ama yine de düşünüyorum saka gibi. Düşündükce öfkeleniyorumGerçekten haklısınız anlıyorum sizi. Haksızlığa uğramak ,.haketmediğin muamele görmek çok zor ama takınca bişey değişmiyor ki takmayın ne düşünüyorlarsa düşünsünler
Ben de benzer süreçten geçtim . Kafamı kaşıycak vaktim yokken her işimin gücümün ortasında onu yaptıklarını düşünürdüm. Engel olamazdım . Bu yüzden çok iyi anlıyorum sizi. Kendinizi fazla yıpratmadan zamana bırakın. Bu zamnla geçiyor öyle bi an geliyoki en boş anınızda bile aklınıza gelmiyo öfke nefret hiç bişe kalmıyo nötr oluyosunuz. Sabır.Bir sürü uğraşım var yoğunluğum var ama yine de düşünüyorum saka gibi. Düşündükce öfkeleniyorum
1.5 ay oldu geçecek umarım. Takip etmeyi bırakmaya çalışıyorum azalttım baya:)Ben de benzer süreçten geçtim . Kafamı kaşıycak vaktim yokken her işimin gücümün ortasında onu yaptıklarını düşünürdüm. Engel olamazdım . Bu yüzden çok iyi anlıyorum sizi. Kendinizi fazla yıpratmadan zamana bırakın. Bu zamnla geçiyor öyle bi an geliyoki en boş anınızda bile aklınıza gelmiyo öfke nefret hiç bişe kalmıyo nötr oluyosunuz. Sabır.
Bi 3 ayı devirin hiçbişe kalmaz eminim lu an erken biraz yani normal takip felan :)1.5 ay oldu geçecek umarım. Takip etmeyi bırakmaya çalışıyorum azalttım baya:)
3 ayı devirdim ama hala kaldı..Bi 3 ayı devirin hiçbişe kalmaz eminim lu an erken biraz yani normal takip felan :)
Ne kadar oldu3 ayı devirdim ama hala kaldı..
Beni ailemden koparmaya çalışıyordu demesine ne diyorsunuz. Ailesiyle onu boğmak istiyorumBi 3 ayı devirin hiçbişe kalmaz eminim lu an erken biraz yani normal takip felan :)
:))) ya işte kendince problem yaratıyor vicdanını rahatlatmaya çalışıyo hani çirkefe bağlamışBeni ailemden koparmaya çalışıyordu demesine ne diyorsunuz. Ailesiyle onu boğmak istiyorum
Gercekten öyle bir şey yok ama hep bunu söylüyordu bana. Ben ayırmak istesem ayan beyan mi yaparım sinsi sinsi yapardım. Hem evlilik zaten aileden ayrılmak kopmak değil midir anlamadım neyin kafası bu:))) ya işte kendince problem yaratıyor vicdanını rahatlatmaya çalışıyo hani çirkefe bağlamış
Gercekten öyle bir şey yok ama hep bunu söylüyordu bana. Ben ayırmak istesem ayan beyan mi yaparım sinsi sinsi yapardım. Hem evlilik zaten aileden ayrılmak kopmak değil midir anlamadım neyin kafası bu:))) ya işte kendince problem yaratıyor vicdanını rahatlatmaya çalışıyo hani çirkefe bağlamış
Kız boşversene yaa takma bu kadar çamur at izi kalsın yapmış senin exGercekten öyle bir şey yok ama hep bunu söylüyordu bana. Ben ayırmak istesem ayan beyan mi yaparım sinsi sinsi yapardım. Hem evlilik zaten aileden ayrılmak kopmak değil midir anlamadım neyin kafası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?