- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Iyide terkeden kisim genelde erkekler oldugu icin kadinlar daha cok aci cekiyo. Bence kadin terkedersede daha guclu oluyo senin gibi.. geriye donmeye ihtiyac duymuyo.. nasil ayrildigin bile onemli aslinda..aldatan birini belki daha kolay silebilirsin. bazen dusunuyorum .. ben 3-4 sene sonra bile eski sevdigimi stalklamis insandim. Ki burda bahsedince geliyo aklima ama tekrar girip aramiyorum onu.. umrumda degil suan bitmis gitmis.. ama uzerinden yillar gecti yani.. dun biten birsey icin uzulmeyeyim diyemem.. en azindan seviyorsamyok neden kırılayım kırılacak bişey yok bunda :) Şöyle açıklayayım; ilişkilerim duygusuz yaşanmıyo, sadece bittikten sonra duygu diye bişey kalmıyo bende, ya da daha doğrusu duygum nefrete dönüşüyo diyim ,çünkü zaten bitmesi demek artık kaldırılamayacak ağır bişeyler yaşamış olmam demek (öyle olmasa bitmezdi heralde). Arkama dönüp bakmak bana zayıflık gibi geliyo, Zaten ben bu insana hayatımın en güzel 10 yılını (20-30 yaş) adamışım. Olmayacak bişey için neden bi 10 saatimi daha harcayayım ki? Gerek yok yani.. Üzülüyosam da kendi kendime üzülürüm elbet bi gün geçiceğini bilerek üzülürüm. Tutup da sosyal medyasını bilmemnesini karıştırmak bana ne sağlar? Söyliyeyim; daha fazla acı daha fazla üzüntüPeki ne gerek var? Hiç gerek yok. Benim üzüntüm bana yetmiş de artmış zaten. Geçmişimi geleceğimi kaybetmişim o an (öyle hissediyoya insan), daha neyimi kaybedeyim daha fazla üzülerek? Zaten insan bu şekilde davranışlarla kendini daha fazla üzmeye çalışmasa emin olun o aşk acısı da daha çabuk atlatılabiliyo.. Ve yoluna mutlu olabileceği biri çıkabiliyo
PS: Bşandıktan 1,5 yıl sonra şimdiki eşlimle tanıştım. 6 yıldır birbirimizin saçının telini bile incitmedik çok şükür
Bir sonraki aşama ne olacak acabaBen eski konuda dememiş miydim yakında nispetli fotoğraflar koyacak diye?
Adamın yol haritası çok belli. Şimdi aklınızı bulandırdı, ilerleyen zamanda benzer fotoğraflar koyup sizi iyice huzursuz edecek.
İyi de ben üzülme demedim ki zaten :) dönme bakma kendini daha fazla üzme hayatına devam et dedim. Yok yüzüğüymüş yok niye fotosunu değiştirmiş sanane bunlardan dedim. Sonuçta terkedilmişsin veya terketmişsin farketmez, Emin ol terkedilsem daha fazla nefret ederdim (tıpkı arkadaşın daha önceki konusunda bahsettiği gibi benim onu terketmem için binlerce sebep varken o beni terketti demiş). O zaman sen terketseydin arkadaşım, olmayacak duaya amin demeseydin derim ben bu durumda kusura bakmayın. Terkedilmişsem hele asla arkama bakmam. Yok yere bi sebep yüzünden beni terkeden adam zaten beni sevmemiştir. Beni sevmeyen birini de ben neden seveyim. Sevilmeye layık olduğunu bilen insan kendini sevmeyen adamı zaten sevmez o saatten sonra. Yani daha doğrusu sevmemeliIyide terkeden kisim genelde erkekler oldugu icin kadinlar daha cok aci cekiyo. Bence kadin terkedersede daha guclu oluyo senin gibi.. geriye donmeye ihtiyac duymuyo.. nasil ayrildigin bile onemli aslinda..aldatan birini belki daha kolay silebilirsin. bazen dusunuyorum .. ben 3-4 sene sonra bile eski sevdigimi stalklamis insandim. Ki burda bahsedince geliyo aklima ama tekrar girip aramiyorum onu.. umrumda degil suan bitmis gitmis.. ama uzerinden yillar gecti yani.. dun biten birsey icin uzulmeyeyim diyemem.. en azindan seviyorsam
Kotu seviyoz cunku:) teoride senle hemfikirim ama pratige bende dokemedim zamaninda:)İyi de ben üzülme demedim ki zaten :) dönme bakma kendini daha fazla üzme hayatına devam et dedim. Yok yüzüğüymüş yok niye fotosunu değiştirmiş sanane bunlardan dedim. Sonuçta terkedilmişsin veya terketmişsin farketmez, Emin ol terkedilsem daha fazla nefret ederdim (tıpkı arkadaşın daha önceki konusunda bahsettiği gibi benim onu terketmem için binlerce sebep varken o beni terketti demiş). O zaman sen terketseydin arkadaşım, olmayacak duaya amin demeseydin derim ben bu durumda kusura bakmayın. Terkedilmişsem hele asla arkama bakmam. Yok yere bi sebep yüzünden beni terkeden adam zaten beni sevmemiştir. Beni sevmeyen birini de ben neden seveyim. Sevilmeye layık olduğunu bilen insan kendini sevmeyen adamı zaten sevmez o saatten sonra. Yani daha doğrusu sevmemeliSevgi aşk karşılıklı olmalı bana göre. Neden annelerimizi bu dünyadaki herkesten çok severiz. Çünkü o bizi bu dünyadaki herkesten çok sevip değer verdiği için Aşk da böyle bişey aslında, gözümüzün içine kendi gözü gibi bakanı severiz. Bizi üzeni döveni söveni ya da aldatanı niye sevelim ki?
herkes hata yaparKotu seviyoz cunku:) teoride senle hemfikirim ama pratige bende dokemedim zamaninda:)
İşte kisiden kişiye değişiyor. Ben de keşke öyle olabilsemGerektiği yerde "amaaan" diyemiyosan ve hala dönüp dolaşıp onun profil fotolarını gözetliyosan hayatına da doğru dürüst bakamıyosun demektir. Kendinize işkence etmeyi ne çok seviyosunuz yaa valla şaşırıyorum bazen hemcinslerimeBen 10 yıl sevgili olduğum 10 yılın sonunda evlenip 2 ay sonra boşandığım adamın arkasından bu kadar üzülmedim o yüzden anlamlandıramıyorum bu gibi saçmasapan durumları kusura bakmayın.
canim sen isine gucune bak onu sevdigini dusunmuyormmm takma onu bu kadrrrKızlar erkek arkadaşımla olanlar hepinizin malumu. Bilmeyenler için özet olarak kendisiyle 1 ay önce ayrıldık hatta geçti bile. Ayrıca kendisi beni whatsappda sürekli ekleyip siler.
Bu sıralar hiç whatsappdan çıkmaz olmuştu. Ben de özellikle bu gece çıkamadım çünkü whatsapp webde dosya aktarmak için işim vardı gece vakti hiç çıkmadan full aktiftim. Bir baktim o sıralar profil fotoğrafını değiştirmiş, üzerinde benim aldığım kıyafetler elinde de yüzük. Zoom yapıyorum yüzüğe benim zamanımda taktiği yüzüne de benziyor da benzemiyor da. Aklıma sözlenmiş olabileceği geliyor. Ondan ve ailesinden her an bekliyorum çünkü baya meraklılardı evlenmeye, evlendirmeye.
Sabah çok önemli ve kalabalığa sunacağım sunumum var moralim 0, kafam karmakarışık oldu. Nasil hemen birini buldu. Bulmadıysa bu eski bir fotoysa neden manidar fotoğraflar koymaya başladı anlamadım. Baya baya yüzük ben buradayım diyor.
Boşta olunca daha çok akla geliyor çünkü kafa boş o dolduruyor :d İşte sıkıntı benim dolu olduğum halde onu düşünmem ve daha bugün ayrilmisiz gibi ona sinirlenmemLonely bugün ne fark ettim biliyor musun?
Bir ay önce 1,5 ay görüştüğüm adamdan ayrıldım. Ben aramızdaki ilişkiyi bitirdim, o bana çok güzel laf sokarak arkadaşlığı bitirdi. O günden beri de artık ister zedelenmiş ego, ister akılda kalması diyelim, ayrıldıktan sonra aklıma gelmeyen adam aklıma gelir olduArada instagramdan hala takip ediyor mu falan diye bakıyordum.
Sonra bugün hiç beklemediğim bir zamanda başka biriyle kahve içtim. Ve ne kahve içerken, ne sonrasında inan aklıma bile gelmedi. "Amaaan" modundayım.
Fark ettim ki bu kadar çok aklıma gelmesinin sebebi boşlukta olmammış. Aklıma gelmesi için fırsat veriyormuşum. İlgimi aklımı başka şeylere yöneltince gayet de unuttum adamı. Sadece başkasıyla dışarıda olmak da değil, hoşuma giden hobilerimi yaparken de unuttuğumu fark ettim. Unuttuğumu fark etmiyormuşum sadece. "Ben ya hep ya hiçtir demiştim sana" olmuştu son lafı, artık hiç oldu
Aklını başka şeylere yönelt. Kitap oku, müzik dinle, evde saçma sapan dans et, tak kulaklıklarını yürüyüş yap, yeni bir dizi bul otur bir sezonu bitir. Elini telefondan uzak tut yeter ki.
Bir süre sonra "ya sen kim köpek" diyeceksin bak emin ol
Boşta olunca daha çok akla geliyor çünkü kafa boş o dolduruyor :d İşte sıkıntı benim dolu olduğum halde onu düşünmem ve daha bugün ayrilmisiz gibi ona sinirlenmem
Geçiyor çok sükür ama hala beddua ediyorum bir de bu huyumdan kurtulsam keşke. O benim ağzımdan çıkan kötü söze bile layık değil.Bunların hepsi geçecek ve dönüp baktığında "off buna mı sinirlenmişim/üzülmüşüm" diyeceksin.
Hahahah çok tatlısın:)) kaldırdı o profil fotosunuAy adam tam da sen böyle düşün diye yapmış sen de hemen öyle düşünmüşsün lonely o sümük zekalının hayattaki en büyük başarısı sendin muhtemelen
Hep dikkat çekme çabaları 2 dk adam gibi dursalar geberecekler zaar dndndHahahah çok tatlısın:)) kaldırdı o profil fotosunu
Hayatında biri yokmuş zatenHep dikkat çekme çabaları 2 dk adam gibi dursalar geberecekler zaar dndnd
Konuştunuz muHayatında biri yokmuş zaten
Ortak arkadaşımız söylediKonuştunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?