Elinde yüzük?

Iyide terkeden kisim genelde erkekler oldugu icin kadinlar daha cok aci cekiyo. Bence kadin terkedersede daha guclu oluyo senin gibi.. geriye donmeye ihtiyac duymuyo.. nasil ayrildigin bile onemli aslinda..aldatan birini belki daha kolay silebilirsin. bazen dusunuyorum .. ben 3-4 sene sonra bile eski sevdigimi stalklamis insandim. Ki burda bahsedince geliyo aklima ama tekrar girip aramiyorum onu.. umrumda degil suan bitmis gitmis.. ama uzerinden yillar gecti yani.. dun biten birsey icin uzulmeyeyim diyemem.. en azindan seviyorsam

İyi de ben üzülme demedim ki zaten :) dönme bakma kendini daha fazla üzme hayatına devam et dedim. Yok yüzüğüymüş yok niye fotosunu değiştirmiş sanane bunlardan dedim. Sonuçta terkedilmişsin veya terketmişsin farketmez, Emin ol terkedilsem daha fazla nefret ederdim (tıpkı arkadaşın daha önceki konusunda bahsettiği gibi benim onu terketmem için binlerce sebep varken o beni terketti demiş). O zaman sen terketseydin arkadaşım, olmayacak duaya amin demeseydin derim ben bu durumda kusura bakmayın. Terkedilmişsem hele asla arkama bakmam. Yok yere bi sebep yüzünden beni terkeden adam zaten beni sevmemiştir. Beni sevmeyen birini de ben neden seveyim. Sevilmeye layık olduğunu bilen insan kendini sevmeyen adamı zaten sevmez o saatten sonra. Yani daha doğrusu sevmemeli Sevgi aşk karşılıklı olmalı bana göre. Neden annelerimizi bu dünyadaki herkesten çok severiz. Çünkü o bizi bu dünyadaki herkesten çok sevip değer verdiği için Aşk da böyle bişey aslında, gözümüzün içine kendi gözü gibi bakanı severiz. Bizi üzeni döveni söveni ya da aldatanı niye sevelim ki?

Kotu seviyoz cunku:) teoride senle hemfikirim ama pratige bende dokemedim zamaninda:)

İşte kisiden kişiye değişiyor. Ben de keşke öyle olabilsem

Lonely bugün ne fark ettim biliyor musun?

Bir ay önce 1,5 ay görüştüğüm adamdan ayrıldım. Ben aramızdaki ilişkiyi bitirdim, o bana çok güzel laf sokarak arkadaşlığı bitirdi. O günden beri de artık ister zedelenmiş ego, ister akılda kalması diyelim, ayrıldıktan sonra aklıma gelmeyen adam aklıma gelir oldu Arada instagramdan hala takip ediyor mu falan diye bakıyordum.

Sonra bugün hiç beklemediğim bir zamanda başka biriyle kahve içtim. Ve ne kahve içerken, ne sonrasında inan aklıma bile gelmedi. "Amaaan" modundayım.

Fark ettim ki bu kadar çok aklıma gelmesinin sebebi boşlukta olmammış. Aklıma gelmesi için fırsat veriyormuşum. İlgimi aklımı başka şeylere yöneltince gayet de unuttum adamı. Sadece başkasıyla dışarıda olmak da değil, hoşuma giden hobilerimi yaparken de unuttuğumu fark ettim. Unuttuğumu fark etmiyormuşum sadece. "Ben ya hep ya hiçtir demiştim sana" olmuştu son lafı, artık hiç oldu

Aklını başka şeylere yönelt. Kitap oku, müzik dinle, evde saçma sapan dans et, tak kulaklıklarını yürüyüş yap, yeni bir dizi bul otur bir sezonu bitir. Elini telefondan uzak tut yeter ki.

Bir süre sonra "ya sen kim köpek" diyeceksin bak emin ol

canim sen isine gucune bak onu sevdigini dusunmuyormmm takma onu bu kadrrr

Bence birisi olabilir hayatında. Erkekler biz kadınlar gibi ince düşünmez. Ay elime yüzük takayımda kıskandırayım hiç değiller bir kere. Bu gibi numaraları anca biz yaparız.

Boşta olunca daha çok akla geliyor çünkü kafa boş o dolduruyor :d İşte sıkıntı benim dolu olduğum halde onu düşünmem ve daha bugün ayrilmisiz gibi ona sinirlenmem

Boşta olunca daha çok akla geliyor çünkü kafa boş o dolduruyor :d İşte sıkıntı benim dolu olduğum halde onu düşünmem ve daha bugün ayrilmisiz gibi ona sinirlenmem
Bunların hepsi geçecek ve dönüp baktığında "off buna mı sinirlenmişim/üzülmüşüm" diyeceksin.

Bence sözlenmiş olsa başkasıyla sizin aldığınız kıyafetleri giymezdi.
Muhtemelen takipte olduğunuzun farkında ve nispet yapıyor. Ona yazmanız için uğraşıyor. Lütfen oltaya gelmeyin. Silin bırakın ne hali varsa görsün. Konularınızın çoğuna denk gelmiş biri olarak diyorum ki kendinize yazık ediyorsunuz daha iyilerine layıksınız çıkarın şu saçma kişiyi hayatınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…