eline ne geçti acaba?

zllnaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
488
467
123
oncelikle herkese mutlu yıllar :)

bugun yılbası nedeniyle patronumuz erken cıkmamıza izin verdi. aynı yerde calıstıgımız bir arkadasla biraz gezelim dedik. cok şık ve luks bir restorantın onunden gecerken fotografımı cekermisin dedi bende cektim. her neyse eve geldim cok facebooku actıgımda bu arkadas o fotografı ekleyip yer paylasımı yapmıs ve benide etiketlemis ve ogle yemegi yazmıs. gorunce sok oldum restauranta girmedik bile :) kızdan bir anda sogudum yani bunu yapınca eline ne gecti hadi hava atmak istedin diyelim beni neden etiketliyorsun? yası kucuk falanda degil cok samimiyetsiz geldi bana. ben simdi bu arkadasa nasıl inanayım.

oldugundan kendını farklı gostermeye calısan bırı ve bunu baskalarını da zan altında bırakarak yapıyor.. komplekslıde olabılır bıraz mesafeyı koru.. sen dıkkat etmezsın ama boylelerı topugundakı ufak camuru dahi gorur :22::22::20:

Çok salakça ya. Biz onu arkadaşlarla esprisine diyoruz pahalı yerlerin önünde geçerken burda anca check in yaparız biz diye. Birileri gerçekten yapıyomuş :26:

Keşke altına yorum yapaydın öğle yemeği evet ama sadece dışardan seyrettik diye :1:

cok yakın arkadas degiliz sadece is yerinde muhabbetimiz var. beni neden etiketledigini merak ediyorum. bundan sonra her paylasımının sahte oldugunu dusunecegim :)) acıkcası onun adına ben utandım.

Çok salakça ya. Biz onu arkadaşlarla esprisine diyoruz pahalı yerlerin önünde geçerken burda anca check in yaparız biz diye. Birileri gerçekten yapıyomuş :26:

Keşke altına yorum yapaydın öğle yemeği evet ama sadece dışardan seyrettik diye :1:

aslında altına yorum yapmayı dusundum sonra vaz gectim. onu kucuk dusurmek istemedim.

İçinde sorunlu,dışında mükemmel bi arkadaşınız varmış.

Bencede küçük düşürmeyin .
Hoş bir davranış olmasada demek ki lükse , şatafata özenmiş . Ne yapalım bazı insanlar böyle .
Şaka yollu '' X sen benden sonra yemek mi yedin orada? Yarın da bana ısmarla'' gibi bir gönderme yapardım ben olsam .

simdi baktım 23 kisi begenmis. beni etiketlemeseydi gulup gecerdim ama bu durumda beni aptal yerine koymus olmuyor mu?

Seni figüran gibi düşünmüş cnm bence.Tek başına yedim demektense arkadaşla yedik demesi onun çapında hem yalnız değilim hemde zenginim imajı vermeye çalışmış gerçekten gülünç yani.Kibarca uyarın uygun bir zamanda bu tarz şeyleri ben sevmiyorum yapmacık geliyor hoşlanmıyorum, beni etiketleme diyin:ssz:

cevaplar icin tesekkurler bir daha kendisiyle merhabadan oteye gitmem. kendini farklı gostermeye calısan insandan hayır gelmez.

Herkesin zayıf noktaları vardır o arkadaşınızın psikolojik problemleri olabilir , çocukluğunda maddi durumu nedeniyle dışlanmış bile olabilir. Nedenini bilmeden arkadaşınızdan bu kadar kolay soğumanız "arkadaş" anlayışınız da bir gariplik olduğunu gösteriyor.

Cok basitce bir davranis. Kendiyle ilgili sorunlari var bence. Ben de olsam sogurdum.

Herkesin zayıf noktaları vardır o arkadaşınızın psikolojik problemleri olabilir , çocukluğunda maddi durumu nedeniyle dışlanmış bile olabilir. Nedenini bilmeden arkadaşınızdan bu kadar kolay soğumanız "arkadaş" anlayışınız da bir gariplik olduğunu gösteriyor.

kendisi iş arkadaşım özel yaşamımızda bir paylaşımımız yok. tabiki geçmişte ne yaşadığını bilemem ben sadece göreceğimi bile bile böyle bir paylaşım yapmasına şaşırdım.

Back
X