Eline saglik, cok güzel olmuş!!

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
Eslerinizden bu cümleyi duyuyormusunuz?

Hiç söylemez benim adam.
Geçen gün arkadaşım bi yemek yapıp getirdi bize hastaydım sag olsun...
Eşim sonradan yazmış ona mesaj
Çok güzeldi yemek,teşekkürler diye.
Telefonu karıştırırken acdim okudum öyle.
Hmm dedim diyebiliyor demek
Sonra annem geldi dün,yemek yaptı bende,yemek bittiğinde onada söyledi
Sag ol annecim nefis olmuş diye.

Bugün de ben yapdim bişeyler yedi oturdu!!!!!!!!!!!!!!
Bana söylemiyor,niye yani herkese söyleyebiliyorsun bana niye şöylemiyorsun ki????
Ona sormadım sormam da içinden gelmiyor demek ki..

Çünkü senin yemek yapman görevinmiş gibi görüyor , annesinden öyle gördüğü için. Yani evin kadını yapar evin erkeģi de yemeģi yer geri çekilir. Teşekküre lüzum yoktur ataerkil yetisen erkeklere göre. O yüzden üzerinize alınmayın derim. Dinimizce kadının ev işi yapması erkeģe ikramıdır ama çoğu insan kitabımızı bile okumadığı için böyle hatalar yapılabiliyor kişisel almayın.

Bana da söyler esim ama bazen unutuyorlar AA diyorum güzel olmamış yapmayim en iyisi bende bundan sonra yemek diyorum hemen aaa aşkım yemekten diyemedimki oluyo cevabı bence sende söyle

Çünkü senin yemek yapman görevinmiş gibi görüyor , annesinden öyle gördüğü için. Yani evin kadını yapar evin erkeģi de yemeģi yer geri çekilir. Teşekküre lüzum yoktur ataerkil yetisen erkeklere göre. O yüzden üzerinize alınmayın derim. Dinimizce kadının ev işi yapması erkeģe ikramıdır ama çoğu insan kitabımızı bile okumadığı için böyle hatalar yapılabiliyor kişisel almayın.
Benim eşim yabancı bide türk değil ki.

Ja tabi okadar mükemmel yemekler yapmıyorum ama,sonucda bir güzel yiyip karnını doyuruyor. Yiyilmicek gibi yada yiyince kusacak kadar kötü değil yemeklerim:Dyemesin ozaman:@

soyler, hatta hassasiyetimi bilir. Bi 5 dk önce kurabiye yaptım. Bir ısırık aldı ,benim gözler onda bekliyorum tabi, daha tadına bakmadan beklicem nerdeyse :KK70: eline sağlık güzel olmuş dedi hemen :rolleyes: alıştır bence , görevin gibi görmesin

Ja tabi okadar mükemmel yemekler yapmıyorum ama,sonucda bir güzel yiyip karnını doyuruyor. Yiyilmicek gibi yada yiyince kusacak kadar kötü değil yemeklerim:KK70:yemesin ozaman:mad:

Benim adam çok kusur bulur genelde az tuzlu yaprim yine tuzu az der bende seni çok sevmiorum ondan diYorum :)

Belki de göreviniz olarak görüyo, akıl edemiyo..
Diğer kişiler ekstradan yapmış ve teşekkür etmiş, size teşekkür etmesi gerektiğini düşünmüyordur.

Benim eşim der.. Nadir de olsa unutursa ben sorarım "doydun mu" diye
"evet, eline sağlık " der..
Demiyosa dedirtin bi şekilde alışır,görgüsüz değil belli ki

Kendimi bildim bileli babam her akşam yemeğinden sonra sofraya ne çıkarsa çıksın, bazen kahvaltılık bile olsa, bazen yemeğin tadı kötü bile olsa anneme "Ellerine sağlık hayatım" demeden kalkmaz. Bence karakter meselesi.. Zorla yaptırılacak bir şey değil.

Niye sen yonlendirmiyorsun ki yemek nasıl olmuş hayatım sevdin mi diye sorabilirsin bence. Ben temizlik yaptığımda bile ev güzel olmuş aferin eline sağlık der. Yemekte de söyler bazen unutur yorgun kizgint vs oluyor galiba, o zaman ben soruyorum yemek nasıl olmuş diye

Back
X