- 2 Ocak 2015
- 6.438
- 15.471
- 448
- Konu Sahibi edaligeceler
Eline sağlık der sağ olsun da, bir de puan veriyor haspam 
10 almak nasip olmadı daha, 10 vermezmiş

10 almak nasip olmadı daha, 10 vermezmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eslerinizden bu cümleyi duyuyormusunuz?
Hiç söylemez benim adam.
Geçen gün arkadaşım bi yemek yapıp getirdi bize hastaydım sag olsun...
Eşim sonradan yazmış ona mesaj
Çok güzeldi yemek,teşekkürler diye.
Telefonu karıştırırken acdim okudum öyle.
Hmm dedim diyebiliyor demek
Sonra annem geldi dün,yemek yaptı bende,yemek bittiğinde onada söyledi
Sag ol annecim nefis olmuş diye.
Bugün de ben yapdim bişeyler yedi oturdu!!!!!!!!!!!!!!
Bana söylemiyor,niye yani herkese söyleyebiliyorsun bana niye şöylemiyorsun ki????
Ona sormadım sormam da içinden gelmiyor demek ki..
Neden garip anlayamadım,arkadaşıma yaptığı yemek karşılığında teşekkür etmesinde ne sakınca var,arkadaşım yemeği getirdiğinde evde yoktu eşim,çalışıyordu, geldiğinde gördüğü için mesaj atmış,bence garip birşey değil
Benim sorunum banada teşekkür etmesi eline sağlık demesi Vs. Benim kaç yıldır arkadaşım ve eşim tabiki konuşabilirler.
Her kadına potansiyel tehlike olarak bakmıyorum,böyle bir düşünce yapısına karşıyım.
Herşeyi geçtim. Der demez. Bence önemli olan. Benim eşim, benim kız arkadaşima, benden habersiz böyle bir mesaj atacak. Asıl sen buraya takil diğer konu hallolur.Eslerinizden bu cümleyi duyuyormusunuz?
Hiç söylemez benim adam.
Bana söylemiyor,niye yani herkese söyleyebiliyorsun bana niye şöylemiyorsun ki????
Herşeyi geçtim. Der demez. Bence önemli olan. Benim eşim, benim kız arkadaşima, benden habersiz böyle bir mesaj atacak. Asıl sen buraya takil diğer konu hallolur.
Konu sahibinin anlatimina dikkat ettinse eşinin telefonunu karıştırırken mesajı gorüyor. Ben eşimden şunu beklerim. X bize yemek getirmiş bi arayip yada msj atıp teşekkür edeyim. Öteki türlü ben sorarım neden diye.Bence bu yasam tarzina gore degisir.Berber oturup kalktiklari,eglendikleri bir aile ise neden sorun teskil etsin ki.
Konu sahibinin anlatimina dikkat ettinse eşinin telefonunu karıştırırken mesajı gorüyor. Ben eşimden şunu beklerim. X bize yemek getirmiş bi arayip yada msj atıp teşekkür edeyim. Öteki türlü ben sorarım neden diye.
Ben oraya takılmıyorum,atabilir konusabilirler tabii ki.Herşeyi geçtim. Der demez. Bence önemli olan. Benim eşim, benim kız arkadaşima, benden habersiz böyle bir mesaj atacak. Asıl sen buraya takil diğer konu hallolur.
Yaranı kaşımak istemem ama çok kötü yaptığımda bile söyler.bence dillendirin rahatsızlığınızı.Eslerinizden bu cümleyi duyuyormusunuz?
Hiç söylemez benim adam.
Herşeyi geçtim. Der demez. Bence önemli olan. Benim eşim, benim kız arkadaşima, benden habersiz böyle bir mesaj atacak. Asıl sen buraya takil diğer konu hallolur.
Ne yani mesag attiğı için göz mü koydu arkadaşıma eşim? Ben kibarlık yaptığını düşündüm,bana yapmasını da istedim, konum buHerşeyi geçtim. Der demez. Bence önemli olan. Benim eşim, benim kız arkadaşima, benden habersiz böyle bir mesaj atacak. Asıl sen buraya takil diğer konu hallolur.
Anormallik sizde değil ama :) Bu mesaj konusundaki cevaplarınızı takdir ettim ve katılıyorum. Malesef herkesin ilişkileri sizin kadar güvenli ve oturmuş değil. Milletin ödü patlıyor kocası herhangi bir dişiyle konuşacak diye. Herkes potansiyel tehlike onlara göre. Kocanın da önce karısından izin alması lazım, ne münasebetmiş karısından habersiz arkadaşa eline sağlık demesi... Güvensizlik işte, insana neler yaptırıyor demek ki... Ne kötü bir şey.Ben oraya takılmıyorum,atabilir konusabilirler tabii ki.
Benim tarafımdan hiç bir sorun yok
Yapacağı herşeyi,atacağı mesaja kadar bana soracak değil eşim.
Kendime olan güven,ona olan güven ona olan aşkım,bana olan aşkı, arkadaşıma olan güvenim,sevgim böyle şeyler düşünmemi engelliyor. Umarım anlatabildim.
Karısı olarak ben buraya takilmamisken
Bir kaç arkadaşın bu konuya takılmasını anlayamadım vallah![]()
Kuzum ya neden hemen gözü var konusuna getiriyorsun ki. Ben mesaj atamaz demiyorum. Senin haberin olmadan msj atıyor sende yazmışsın eşimin tel karıştırırken gördüm diye. Ben bunu hoş karşılamazdım bu benim fikrim. Biz burda ne büyüüük aşklar gördük. Sen yoluna devam et.Ne yani mesag attiğı için göz mü koydu arkadaşıma eşim? Ben kibarlık yaptığını düşündüm,bana yapmasını da istedim, konum bu