• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eline saglik, cok güzel olmuş!!

Eslerinizden bu cümleyi duyuyormusunuz?

Hiç söylemez benim adam.
Geçen gün arkadaşım bi yemek yapıp getirdi bize hastaydım sag olsun...
Eşim sonradan yazmış ona mesaj
Çok güzeldi yemek,teşekkürler diye.
Telefonu karıştırırken acdim okudum öyle.
Hmm dedim diyebiliyor demek
Sonra annem geldi dün,yemek yaptı bende,yemek bittiğinde onada söyledi
Sag ol annecim nefis olmuş diye.

Bugün de ben yapdim bişeyler yedi oturdu!!!!!!!!!!!!!!
Bana söylemiyor,niye yani herkese söyleyebiliyorsun bana niye şöylemiyorsun ki????
Ona sormadım sormam da içinden gelmiyor demek ki..

Yemeklerini beğenmiyor olabilir mi?

Neden garip anlayamadım,arkadaşıma yaptığı yemek karşılığında teşekkür etmesinde ne sakınca var,arkadaşım yemeği getirdiğinde evde yoktu eşim,çalışıyordu, geldiğinde gördüğü için mesaj atmış,bence garip birşey değil
Benim sorunum banada teşekkür etmesi eline sağlık demesi Vs. Benim kaç yıldır arkadaşım ve eşim tabiki konuşabilirler.
Her kadına potansiyel tehlike olarak bakmıyorum,böyle bir düşünce yapısına karşıyım.

Sizde bir sorun yok arkadaşım buna kısaca medeniyet deniyor..onlarda alışacak 30-40 seneye inşallah..Karşı cinsin öcü olmadığını idrak edecekler

Ben sevgilimden duymuyorum şahsen. Ama başkasına söylediğinide duymadığım için sıkıntı yok. Başkasına söyleyip bana söylemese içimde tutup deliriceğime göre ona saldırırım o delirsin.Bende bu yönde işliyor düzenek.Söyle bence yani.

Benim sözlüm yemeği kendisi yapıyor bizi çağırıyor kuzenimle :KK48:, o kadar dersinin arasında yapıyor bize de eline sağlık demek düşüyor :kk77:. Ben de ne zaman yaptığım bir şeyi götürsem eline sağlık der mutlaka, biraz yetiştiriliş tarzıyla alakalı sanırım, yavaş yavaş alıştırsanız onu bu huyu edinmeye :KK66:

Hiç söylemez benim adam.

Bana söylemiyor,niye yani herkese söyleyebiliyorsun bana niye şöylemiyorsun ki????
Herşeyi geçtim. Der demez. Bence önemli olan. Benim eşim, benim kız arkadaşima, benden habersiz böyle bir mesaj atacak. Asıl sen buraya takil diğer konu hallolur.

Herşeyi geçtim. Der demez. Bence önemli olan. Benim eşim, benim kız arkadaşima, benden habersiz böyle bir mesaj atacak. Asıl sen buraya takil diğer konu hallolur.

Bence bu yasam tarzina gore degisir.Berber oturup kalktiklari,eglendikleri bir aile ise neden sorun teskil etsin ki.

Bence bu yasam tarzina gore degisir.Berber oturup kalktiklari,eglendikleri bir aile ise neden sorun teskil etsin ki.
Konu sahibinin anlatimina dikkat ettinse eşinin telefonunu karıştırırken mesajı gorüyor. Ben eşimden şunu beklerim. X bize yemek getirmiş bi arayip yada msj atıp teşekkür edeyim. Öteki türlü ben sorarım neden diye.

Konu sahibinin anlatimina dikkat ettinse eşinin telefonunu karıştırırken mesajı gorüyor. Ben eşimden şunu beklerim. X bize yemek getirmiş bi arayip yada msj atıp teşekkür edeyim. Öteki türlü ben sorarım neden diye.

Demek buna takilmamis ki konunun asil icerigi mesaj yakalamasi degil.
Bizim yasantimizda boyle bi mesaj sorun olur evet, ama konu sahibinde olmadiysa yakin arkadaslari olabilecegini dusundum.

Ben oraya takılmıyorum,atabilir konusabilirler tabii ki.
Benim tarafımdan hiç bir sorun yok
Yapacağı herşeyi,atacağı mesaja kadar bana soracak değil eşim.
Kendime olan güven,ona olan güven ona olan aşkım,bana olan aşkı, arkadaşıma olan güvenim,sevgim böyle şeyler düşünmemi engelliyor. Umarım anlatabildim.
Karısı olarak ben buraya takilmamisken
Bir kaç arkadaşın bu konuya takılmasını anlayamadım vallah:KK70:

Hiç söylemez benim adam.

Yaranı kaşımak istemem ama çok kötü yaptığımda bile söyler.bence dillendirin rahatsızlığınızı.

Ne yani mesag attiğı için göz mü koydu arkadaşıma eşim? Ben kibarlık yaptığını düşündüm,bana yapmasını da istedim, konum bu

Ben oraya takılmıyorum,atabilir konusabilirler tabii ki.
Benim tarafımdan hiç bir sorun yok
Yapacağı herşeyi,atacağı mesaja kadar bana soracak değil eşim.
Kendime olan güven,ona olan güven ona olan aşkım,bana olan aşkı, arkadaşıma olan güvenim,sevgim böyle şeyler düşünmemi engelliyor. Umarım anlatabildim.
Karısı olarak ben buraya takilmamisken
Bir kaç arkadaşın bu konuya takılmasını anlayamadım vallah:KK70:
Anormallik sizde değil ama :) Bu mesaj konusundaki cevaplarınızı takdir ettim ve katılıyorum. Malesef herkesin ilişkileri sizin kadar güvenli ve oturmuş değil. Milletin ödü patlıyor kocası herhangi bir dişiyle konuşacak diye. Herkes potansiyel tehlike onlara göre. Kocanın da önce karısından izin alması lazım, ne münasebetmiş karısından habersiz arkadaşa eline sağlık demesi... Güvensizlik işte, insana neler yaptırıyor demek ki... Ne kötü bir şey.
Neyse, şu eline sağlık deme meselesine gelince, bence açıkça söyleyebilirsiniz. Her konuda mızmızlık eden kadınları sevmem, öyle tripler filan... Ama sorabilirsiniz "herkese var da bana niye yok" diye. Eşinizin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Eşler arasında gerek duymuyordur belki.

Potansiyle teklike olarak bakmiyorum diyosun ama Adam Sana degilde arkadasina tesekkur yapiyor biz garip dussnuyoruz SEN mi rahatsin anlamdimm ??

zaten konuya burdan bakiyorum Ben kocan neden Sana degilde arakdasina eline saglik diyo demekki Boyle bi kabileyeti var ! Yok degil yani

Eşim atlamaz böyle ayrıntıları sağolsun ama oda maç hastasıdır mesela. Ne alaka dediniz biliyorum ama söylemek istediğim şu mutlaka eşinizin iyi yönleride vardır. Bazen bende eşimin şu huyu olmasa keşke diyorum ama bakıyorum iyi huyları daha fazla. Eğer eşinizde genele bakınca iyiyse eline sağlıkta demeyiversin.

Bana tuhaf geldi ya bilemiyorum. .
İstediğin kadar güven . Adam başka birine mesaj atmayı akıl ediyor sırf eline sağlık demek için. .
Sana 1 kere dahi demiyor.
Bence tuhaf yada sen mi çok rahatsın bilemedim

Ne yani mesag attiğı için göz mü koydu arkadaşıma eşim? Ben kibarlık yaptığını düşündüm,bana yapmasını da istedim, konum bu
Kuzum ya neden hemen gözü var konusuna getiriyorsun ki. Ben mesaj atamaz demiyorum. Senin haberin olmadan msj atıyor sende yazmışsın eşimin tel karıştırırken gördüm diye. Ben bunu hoş karşılamazdım bu benim fikrim. Biz burda ne büyüüük aşklar gördük. Sen yoluna devam et.

Back
X