eline sağlık hayatım:))

çawrexsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
147
2
96
45
İstanbul
slm kızlar,eşiniz yemeğini bitirdikten sonra, eline sağlık dermi.?
benimkisi işine gelince der ama işine gelmezse demez.bende emek ve zaman harcamışım bi teşekkür bekliyorum,haklı olarak.ya sizinkiler nasıl.....a.s.

benim eşim elimden su içse sağol hayatım der..
her yemeğini yedikten sonra da mutlaka eline sağlık der ve çocuklarıma da anneciğim eline sağlık demeyi öğretir...

Eline sağlık der,harika olmuş der..
Annemin pişirdiğini bilse de sanki ben yapmışım ki havalara uçar..:dance:
Güzel söz söylemek de üstüne yoktur.
Bayaaa yalakadır benim kocem:mymeka:

genellikle der.. ama demediği zamanlarda vardır tabi...

heeee...
kocem melenk modundaysa der...
ütülü modundaysa ııh...
valla önemli değil benim için o kocemin nezaketini gösterir...

Genelde der, demediği zaman da ben zorla dedirttiririm..jeyyar

___Ne o? beğenmedin galiba?sengözlerimebaksanabCADIARZU

__Hönk ?:1shok: yok canım çok güzel olmuş eline sağlık.:bbo:

:1shok: aaa ,vay kalas vay, git kendini balkondan at ayol. Ya da kocanı at, kendini niye atıyorsunki, benimkide laf yanibenneyaptımki

Hımmm olabiler... CADIARZU
Yada kayınvalide taktiğini uygulasam mı acep...:uhm:
Adam yemekten ilk kaşığı alır almaz "nasıl olmuş canıııımmm, güzel olmuş demiiii" CADIARZU
Evet evet bu daha iyimser bi çözüm zannumca...:bbo:

Bu konuda çok centilmendir eşim sağolsun, masadan kalkmadan der, çok güzel olmuşu da ekler :1rolleyes:

der, ama yemegi gercekten cok begenmisse daha bi icten søyle sanki, bana øle gelir belkide.. ama der =)

benimki yemeği kendi yapsa bile bana eline sağlık der oburiksim benimm:1rolleyes:

genelde der ama çoğunluklada demez...
yer ve kalkar ve songül başlar söylenmeye...
işte o zaman hızlı bir U dönüş... demediği güzel söz kalmaz ...
ee ben dedikten sonra ne yapayım güzel sözü...
ama o yemek yaptığında da ben söylemem oda hemen beğenmedin mi der...
bende eh daha güzel olabilirdi...artık bir dahaki sefere diyorum...oda gülüyor doğal olarak...
amaaannn o kadar da önemli değil bu saatten sonra...
oda biliyor ki ben harika yemek yaparım...
sevgiler...

benim eşim elimden su içse sağol hayatım der..
her yemeğini yedikten sonra da mutlaka eline sağlık der ve çocuklarıma da anneciğim eline sağlık demeyi öğretir...

aynen benim esimde öyle......
ama cok sevdigi yemek olursa oooooooo cok güzel olmus,
ellerine saglık hayatım falan gibi söyler bende anlarımki,
yemek cok lezzetli olmus....

ilk lokmadan itibaren der hem de..."aşkım süpersin yaaa..sennası bişesin yaa"..diye diye yerr...sırnaşık şeyhele hele çookk sewdiği bbişeyi yaptıysam abartır çocuk gibi şımarır..kocim benim yaa...:1hug:ben de kıyamam ona ne istese üşenmeden yaparım..yorgunmuşum saat geç olmuş die düşünmem..ödülünü alıyorum ne de olsa..yerimseniben

valla kızlar ne güzel demek emeğinizin karşılığında bi teşekkür alıyorsunuz.bende almıyor değilim ama diyorum ya yemeği beğenirse falan ancak.bazende ben hatırlatıyorum ee bi eline sağlık demeden mi kalkıyorsun diye:))
bazende ilk kaşıkta hemen sorum şu:nasıl olmuş canım:lepi:. adamın boğazında kalıcak bana cevap vermekten.:1hug:

Benimkide şöyle der:
Ben yedim allah arttırsın geri kalan sofrayı kaldırsın
:roflol:

benim canım kocam ilk lokmasından son lokmasına kadar sürekli beni şımartır.hiçbir zaman emeğime saygısızlık yapmaz.hatırlıyorum ilk evlendiğimizde daha hayatımda ilk defa pilav yapıcam hem de normalde değil sebzeli o kadar kötü oldu ki ben yiyemedim ama o tüm pilavı öve öve yedi.canım benim ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…