eline sağlık hayatım:))

valla bana eline sağlık derrrr herzaman bazen yorgun olduğunda sofradan kalkarız unutur yatarkenbile aklına gelse derrr

sevdiği yemeği yemişse mutlaka der ,adamın kafasında bi sürü sorun var zaten bunları sorun yapmamalıyım onun içindeki düşünceyi bilirim unuttuğu zamanda olabiliyo olsun kocişim benim yemeklerime bayılır ben bunu biliyorum...

benim kocamda çok incedir bu konuda ilk evlendiğimizde bende yemek yapmasını bilmezdim domates kesip peynirle beraber çok koyduğum oldu önüne..ona bile eline sağlık deyip beni şımarttığı olmuştur...:roflol:

canım kocacığım benim bi tanedir o.Şenizher akşam yemeğimizi yerken daha bitirmeden yemek nefis olmuş hayatım benim, annemin yemeğinden bile güzel der.:dance: benim eşim biraz yemesini sever ama damak zevkine de gerçekten güvenilir.

ben evli değilim ama benim aşkıcımda pilavı çok severdi... ama ben yapılmış pilavı bile ısıtayım derken yakmayı başardım.kıtır kıtır yanık pilavı yedi ama kuzum genede eline sağlık demişti....senağlamasenağlamasenağlama

:nazar::nazar::nazar: daha bugüne kadar bikere olsun ellerine sağlık demeden öpücüğünü kondurmadan sofradan kalkmadı canım kocam benim :asigim:

daha tam bi yemek yapamadım ..malum evimize yerleşemedik..amam bi gün erken kalkıp sigara böreği yapmıştım ..kahvaltıda onu hiççç unutmamış...

Sagolsun kocacim ; eline saglik deyip opucuk vermeden asla kalkmaz..:asigim:
Ama baska odunluklari var; o da ayri bir mevzu..benneyaptımki

valla dogru soze ne denır benımkıde aynı canım elıne saglık der ama bazı vurdumduymaz davranısları vardır ee klasık erkkek tabı ne gezer onda o ınce dusnce:mymeka:

valla ben daha bikaç defa yemek yapabildim, hep söyledi sağolsun.. kibar sefkilim :)

dediği zamanlar çoğunlukta olmak üzere demediğide olur......
o eline sağlık derse bende ona kesemize bereket diyorum....

vallahi hayran kaldım ne düşünceli eşleriniz varmış kısslar..
valla kocalarınızın kıymetini bilin.bitaneniz bile demez demedi...

yavrum benim karım nasıl yapabilmiş böyle güzel yemeği der
hala beni bebek gibi görüyorgamyoncuiremsu
unuttuğu oluyor arada orda da hatırlatıyorum
NE O BEĞENMEDİN Mİ HIHH? :kahve:
bidaa yemek yapmam yani ona göre:dilcikar:

vallahi hayran kaldım ne düşünceli eşleriniz varmış kısslar..
valla kocalarınızın kıymetini bilin.bitaneniz bile demez demedi...

Piştttt beni ne çabuk atladın bacım..
İlk sayfada yazdık ya ayol..
2 yıllık evliliğimde daha bir kez bile demedi diye... kafamçokkarıştı
Zaten kocası hiç demeyen tek kadın benim galiba burda... :sm_confused:

Back
X