- 4 Şubat 2015
- 6.214
- 12.539
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisini yapmissin. Ne bu insanlarin dusuncesizligi anlamiyorum ki. Takmayin esiniz laf ederse de verin cevabini6 aylık bebeğim var. Yeni yeni gribi geçiyor. K.validelere gittik. Eşimin teyzesi de oradaymış. Elini öptü direk. Zaten çocuk hasta. Kibarca teyze elini öpmeyelim ama dedim. Ortalığı ayağa kaldirdi. Kendi gelini bile ses etmemiş ben demişim. Kimseden duymamış. Ne biçim insanmışım. Bir sürü şey. Bir ara kendi torununa öpersin artık dedim. Geri adımda atmıyormuşum. Özür dilemem gerekmiş. Bir ton laf dedi. K.valide sus ses etme dedi. Sustum başka odaya gittim. İçimde kaldı.
Bu arada bu kadın çocuğumuz hemen olmadı diye ileri geri konuştu zamanında. Bebeğim tüp bebek. Belki çok üstüne düşüyorum. Haksızım bilmiyorum ama başkası opturuyie diye susamam.
Ben bir daha bu kadının ortamında olmak istemiyorum. İleri geri konuştu. Ki sadece birşey dedim. Bayanın gözleri görmüyor bu arada. Haksız mıyım. Çok sinirliyim şimdi.
Not eşim sessizdi. Genelde böyle konularda başta sessiz olur .Sonra sen söyle demiştin yapmıştın diye ileride önüme sürer.
Canım bebeğin eline kolonya dökme allah aşkına:) o eli ağzına sokacak.Yani düşünce olarak haklısın. Ama elini öpmeyelim deyince yaşlı insalar alınıyorlar. İşte böyle problem çıkıyor. Ben olsam yalandan bi öper hemen gidip çocugun , kendimin ağzını yüzünü yıkar kolonya dökerdim.
:) bakalım bizimki doğunca ben ne yapacağım. Uzaktan davulun sesi meselesi tabi. Yani zor işler ya. Bu yaşlılara sinir oluyorum. Ama işte tartışılmıyor. Hemen sen terbiyesiz oluyorsun. Başka çözümler bulmalı...Canım bebeğin eline kolonya dökme allah aşkına:) o eli ağzına sokacak.
Bebekle direk temas olmasın diye genelde eli ayağı öpülür. Ben ellerinin öpülmesine müsaade edip caktırmadan ellerini hemen siliyordum. Bu kadar korumacı olmasın.6 aylık bebeğim var. Yeni yeni gribi geçiyor. K.validelere gittik. Eşimin teyzesi de oradaymış. Elini öptü direk. Zaten çocuk hasta. Kibarca teyze elini öpmeyelim ama dedim. Ortalığı ayağa kaldirdi. Kendi gelini bile ses etmemiş ben demişim. Kimseden duymamış. Ne biçim insanmışım. Bir sürü şey. Bir ara kendi torununa öpersin artık dedim. Geri adımda atmıyormuşum. Özür dilemem gerekmiş. Bir ton laf dedi. K.valide sus ses etme dedi. Sustum başka odaya gittim. İçimde kaldı.
Bu arada bu kadın çocuğumuz hemen olmadı diye ileri geri konuştu zamanında. Bebeğim tüp bebek. Belki çok üstüne düşüyorum. Haksızım bilmiyorum ama başkası opturuyie diye susamam.
Ben bir daha bu kadının ortamında olmak istemiyorum. İleri geri konuştu. Ki sadece birşey dedim. Bayanın gözleri görmüyor bu arada. Haksız mıyım. Çok sinirliyim şimdi.
Not eşim sessizdi. Genelde böyle konularda başta sessiz olur .Sonra sen söyle demiştin yapmıştın diye ileride önüme sürer.
Yani düşünce olarak haklısın. Ama elini öpmeyelim deyince yaşlı insalar alınıyorlar. İşte böyle problem çıkıyor. Ben olsam yalandan bi öper hemen gidip çocugun , kendimin ağzını yüzünü yıkar kolonya dökerdim.
sakınan göze çöp batar derler..Benim hiç öyle şeylerim yoktur
Kendim de zırt pırt öperim...isteyen de öpüp mıncıklayabilirve daha hiç grip olmadı...
"Biz yabancımıyız" enn sinir olduğum cümle ya ne alaka yani dimiİnsanlar alışkın degıl
Benım oglumda tup bebek
dogdugunda kımseden sakınmadım optulermı opmedılermı hatırlamıyorum ama hıc bu tarz bı sorun yasamadıgıma gore opmedıler mı acaba :)
neyse gecenlerde sene bası oglumun rehber ogrt gorusmustuk oglum demıskı öğrt biri seni öpüyormu oda demişki hayır bu konuda konusmak ıstemıyorum, hemen bızı cagırdılar cok tedırgın olmus adam ancak olay su aslında etrafımızdakı kısıler opmek ısteyıp opturmuyorsa bızde ogluma yengen opsun dayın opsun dıyoruz kızıyoruz opulmekten hıc hoslanmıyor oglum, keza bende hıc hoslanmam yanak bıle degdırmek ıstemem tokalasmak yeterlıdır benım ıcın. Neyse bır gun akraba gunumuzde bunu dıle getırdım rehber ogrt bana cok kızdı cocuklar bu sekılde zorbalıga alıstırıp zorlayıcı olmayın , öpülmek istemiyorsa öpmeyecekler dedi. Bende bunları anlattım ızın almanız gerekıyor verırse opebılırsınız dedım, sonuc fena halde yanlıs anlasıldım, bız yabancımıyız bızden zararmı gelır demeler.
Kendisi çocuğun annesi bu yeterlidir sanırım.lütfen üslubunuza dikkat edinHiç sağlıklı tepkiler değil bunlar. Aslında hata kadında. Ne diye sizin gibi buldumcuk birisinin bebeğinin elini öpmeye kalkar? Ne kadar ayıp ya. Hiç mi örf anane bilmezsiniz Allah aşkına? Dünyada evlat sahibi olma şerefine erişen hatunlar sadece KK' ya toplandı herhalde!
Şapur şupur öper anlarım, çocuğun canını acıtır anlarım yada gerçekten tuhaf bir hareketi olur eyvallah. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz?