Elini Sallasan Ellisi Diyen Sevgili 🤔

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
Merhabalar Sevgili Hanımlar,
Geçen gün çok sevdiğim bi arkadaşım için konu açmıştım.Hani erkek arkadaşı kızla en ufak bi küslüklerinde,kendisine yazan kızı instagramda yeniden eklemişti ve kıza onu neden engellediğini falan açıklamıştı.Sonrasında kızı silmedi tabikide.Arkadaşımlada ilişkilerine devam ediyorlar.Tekrar arkadaşım için yardımınıza ihtiyacım var hanımlar.Arkadaşım,birkaç ay önce bu çocuğa yazan kızları engelletmişti.Çocuk arkadaşımın herhangi bir sosyal medya kullanmasına izin vermiyor.Bugün ortak arkadaşlarından rica etmiş takipleştiği kişilerin listesini o da ss alıp göndermiş,çocuk gitmiş arkadaşımın engellettiği o kızları eklemiş yeniden! içlerinde bi tane evli barklı 11 yaşında oğlu olan bi kadın bile var.Aynı kadını facebooktada eklemiş nedense...Ne diyeceğimi bilmiyorum yani aklım mantığım almıyor artık onu kırmakta istemiyorum malum şimdi bişey desem yarın barışırlarsa kötü olan ben olmak istemiyorum.Sizce ne yapmalı?Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve arkadaşım haftasonu yanına gidip yüzyüze konuşmayı düşünüyor.Çocuğa neden ekliyorsan falan diye hesap sormuş takipçi kasıyorum beğeni kasıyorum benim fotomu beğenenlerin fotosunu beğeniyorum,hem sen benim neyimi kıskanıyorsun çok güzel kızsın elini sallasan ellisi,konuşmuyorum kimseyle gibi şeyler söylemiş çok tuhafıma gitti açıkçası.

Son düzenleme:
Kizda desin
ellimi sallasam ellisi
sacimi sallasam tellesin
At basindan eskisini
Al al al yenisini
Nerden bulursunuz bi tipleri hanimlar yasak koymak ne yapacagini soylemek de nedir
Ortak karar olsa ikisi kullanmasa sosyal medya amenna saygi duyup kullanmazsin ama oglanin var kizin yok eh ne guzell dunya devamm

Arkadaşınız yaşadığı ve (bu kafayla giderse) yaşayacağı her şeyi hak ediyor.
Benim aklım mantığım almıyor bu olayı. Sevgilim sosyal medyada cayır cayır takılacak, fotoğraf paylaşıp takipçi kasacak, sonra da bana "izin" vermeyecek. Ben de "peki bey" falan deyip adamı gözlemek için arkadaşlarımdan ekran görüntüsü dileneceğim.

Yanlış anlaşılmasın, sevgilimin sosyal medya hesapları var. Kimleri takip ettiğine hiç bakmadım, sayısını bilmiyorum bile.
Ama kendisi kullanmıyor olsa bile bana karışamaz.
Ve herhangi bir konuda bana "izin" kelimesini kullansa önce kahkahayı basar, sonra da ağzını yüzünü eline veririm.

Kusura bakmayın ama arkadaşınızı tanımlayabileceğim en hafif kelime "saf". Bu kafayla giderse o adam daha çook kandırır o kızı.

Şero şöyle demek istemiş gözüne soka soka aldatıyorum seni terk et beni rahat bırak beni daha ne yapayım anlaman için? Demek istemiş bence
Bugün bi sorun yaşamışlar.Hemen her yerden engellemiş çocuk.Arkadaşımda soğumuş artık çünkü belki 20yi geçmiştir bu son birkaç aydır engellemeleri.2 saat sonra ağlayarak aramış arkadaşımı ben sensiz olamam çok seviyorum seni falan demiş.Arkadaşım sevgimden bişeyler eksildi artık dedi bana.Bu sosyal medya olayları iyice soğuttu sanırım onu.Çok seviyodu çünkü.Kendini değiştirmek için çok çabalıyodu.Sorunları çözüp artık mutlu olmak istiyorum diyodu.Yani aslında bunun dışında pek sorunları yok bildiğim kadarıyla.

Çocuk arkadaşını aldatıyor net.
Hem de çok net.

Çok haklısınız.Hemen bi derdini bi sorununu güzelliklede paylaşacak olsa çocuk hemen parlıyor.Hakarete kadar gidiyor iş.Sonrada pişman oluyor tabi öyle yükseldiğine tatlı tatlı sözlerle gönlünü alıyor.Ben barışırlarsa kötü olmamak için söylemek istemiyorum ama ortada büyük bi sadakat sorunu var.

Bir konuda bayan kelimesini görünce, okuyamıyorum daha fazla.
Girdiğiniz forumun adı kadınlar klübü iken, bayan nedir yahu???

Bir konuda bayan kelimesini görünce, okuyamıyorum daha fazla.
Girdiğiniz forumun adı kadınlar klübü iken, bayan nedir yahu???
O kişi yaşça epey büyük biri olduğu için öyle kullandım.Kadın demek ya da kadın olmak ayıp değil tabi.

O kişi yaşça epey büyük biri olduğu için öyle kullandım.Kadın demek ya da kadın olmak ayıp değil tabi.
Hanım kelimesi tam da bunun içindir.
Aynı zamanda güzel ve mesafeli bir hitaptır, bayanın aksine.
Bu farkındalığı oluşturmak zorundayız çünkü ‘kadın’ kelimesini cinsel tecrübeye indirdemiş koskoca bir ülkede yaşıyoruz.

Arkadaşıniza kendi adına hesap acamoyorsa, sahte hesapla takipte kalmasını soylerim.Gerisini kendisi bilir...

Hepinize çok teşekkürler hanımlar.Hem suçlu hem güçlü derler ya,arkadaşım bu sorunu dile getirdiğinde ağzına gelen küfür,hakaret vb.yi yazmış engellemiş her yerden.Bitti diyor o da..Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…