- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Gece mesaj yazmış arkadaşım böyle olmaz o kızlar varsa ben yokum hayatında aynısını ben sana yapsam napardın falan diye sabah bi bakmış bir sürü mesaj yazmış çoğunda küfür bile var ne hakaretler etmiş.ajanlık yapıp beni mi takip ettin,sakın bi daha karşıma çıkma döverim seni,sen ruh hastasısın insanlara kafayı takıyosun arkamdan nasıl iş çevirirsin falan demiş.Hem suçlu hem güçlü derler ya.Kendi suçunu örtbas etmek için saldırmışta saldırmış.Sonrada engellemişler birbirlerini.Arkadaşınız yerinde olsam instagram hesabı açar gözüne sokardım sonra da hayırdır diye sorarsa “elimi sallasam ellisi” derdim.
Bitti demiş ama pek inandırıcı gelmedi nedense...
Çok haklısınız.Hemen bi derdini bi sorununu güzelliklede paylaşacak olsa çocuk hemen parlıyor.Hakarete kadar gidiyor iş.Sonrada pişman oluyor tabi öyle yükseldiğine tatlı tatlı sözlerle gönlünü alıyor.Ben barışırlarsa kötü olmamak için söylemek istemiyorum ama ortada büyük bi sadakat sorunu var.
Bu yaşlarda böyle erkeklik yaptığını sanan aptallara ağzımız açık ayran budalası gibi bakar dururuz.Her dediğini sanki bir emirmiş gibi emireli ramazan edasıyla yerine getiririz.Yıllar sonrada aklımız biraz daha ermeye başladığı dönemlerde bu aptallıkları nasıl yaptım diye düşünür dururuz.Hiç elleme sen bence arkadaşın sonuna kadar gidecek o çocukla ta ki ilişki kanserleşmiş iğrenç bir ilişkiye dönene kadar.Alan razı veren razı canım boşver sen.Neden sosyal medya kullanıpta kendini takip etmesine izin versin ki ? Aptal mı bu çocuk ? Bu hikayede aptal olan tek bir kişi var onuda sen biliyorsun zaten.Arkadaşım 24 erkek arkadaşı 25
Ben böyle durumda rahatsız oluyorsam iletişimi bile keserim hiç açıklama yapmadanMerhabalar Sevgili Hanımlar,
Geçen gün çok sevdiğim bi arkadaşım için konu açmıştım.Hani erkek arkadaşı kızla en ufak bi küslüklerinde,kendisine yazan kızı instagramda yeniden eklemişti ve kıza onu neden engellediğini falan açıklamıştı.Sonrasında kızı silmedi tabikide.Arkadaşımlada ilişkilerine devam ediyorlar.Tekrar arkadaşım için yardımınıza ihtiyacım var hanımlar.Arkadaşım,birkaç ay önce bu çocuğa yazan kızları engelletmişti.Çocuk arkadaşımın herhangi bir sosyal medya kullanmasına izin vermiyor.Bugün ortak arkadaşlarından rica etmiş takipleştiği kişilerin listesini o da ss alıp göndermiş,çocuk gitmiş arkadaşımın engellettiği o kızları eklemiş yeniden!içlerinde bi tane evli barklı 11 yaşında oğlu olan bi kadın bile var.Aynı kadını facebooktada eklemiş nedense...Ne diyeceğimi bilmiyorum yani aklım mantığım almıyor artık onu kırmakta istemiyorum malum şimdi bişey desem yarın barışırlarsa kötü olan ben olmak istemiyorum.Sizce ne yapmalı?Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve arkadaşım haftasonu yanına gidip yüzyüze konuşmayı düşünüyor.Çocuğa neden ekliyorsan falan diye hesap sormuş takipçi kasıyorum beğeni kasıyorum benim fotomu beğenenlerin fotosunu beğeniyorum,hem sen benim neyimi kıskanıyorsun çok güzel kızsın elini sallasan ellisi,konuşmuyorum kimseyle gibi şeyler söylemiş çok tuhafıma gitti açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?