Elini Sallasan Ellisi Diyen Sevgili 🤔

Böyle aptal erkek müsveddelerine inatla yapışan hemcinslerime verecek akıl yok cidden bende. Çocuk sosyal medya kullanmasına izin vermiyormuş. Bak sen hele... Çünkü erkekler izin verip vermeme gibi bir hadde sahipler. Şu yasağı ailesi koysaydı, yüz kere isyan etmişti durumun saçmalığına. Ama söz konusu bir erkek olunca, akıl tasını tarağını toplayıp tatile çıkıyor herhalde. Bu yaşanan şeyler ilişki, sevgililik filan değil. Laçkalık, saygısızlık, hadsizlik, egoistlik, her şey var içinde. Valla üzülüyorum bu saçma sapan mevzulara bu kadar vakit ayıran insanlara. Arkadaşınıza bir faydanız dokunsun istiyorsanız, azıcık aklını başına alması için teşvik edebilirsiniz.

Arkadaşın kendine bunu reva gördüğü için bunları yaşıyor. Bu tarz konularda yasakçı zihniyet kendinden bilir işi. Seviyor sevmiyor bir kenara bıraksın. Böyle iki yüzlü insanla işi olmasın arkadaşının. Büyük ihtimalle aldatılıyordur. Hatta uzak mesafe ilişkisi olması yedekteki olduğunu gösteriyor.

Arkadaşınız yerinde olsam instagram hesabı açar gözüne sokardım sonra da hayırdır diye sorarsa “elimi sallasam ellisi” derdim.

Bitti demiş ama pek inandırıcı gelmedi nedense...

Arkadaşınız yerinde olsam instagram hesabı açar gözüne sokardım sonra da hayırdır diye sorarsa “elimi sallasam ellisi” derdim.

Bitti demiş ama pek inandırıcı gelmedi nedense...
Gece mesaj yazmış arkadaşım böyle olmaz o kızlar varsa ben yokum hayatında aynısını ben sana yapsam napardın falan diye sabah bi bakmış bir sürü mesaj yazmış çoğunda küfür bile var ne hakaretler etmiş.ajanlık yapıp beni mi takip ettin,sakın bi daha karşıma çıkma döverim seni,sen ruh hastasısın insanlara kafayı takıyosun arkamdan nasıl iş çevirirsin falan demiş.Hem suçlu hem güçlü derler ya.Kendi suçunu örtbas etmek için saldırmışta saldırmış.Sonrada engellemişler birbirlerini.

Adam suç bastırmak istiyor çünkü.
Bu sevgilisini/eşini kısıtlayan tipler çoğunlukla kendileri bir işler karıştırıyor oluyor. Yaptıklarına bakılırsa büyük ihtimalle aldatıyor zaten. Arkadaşınız aklını başına alır umarım.

Arkadaşım 24 erkek arkadaşı 25
Bu yaşlarda böyle erkeklik yaptığını sanan aptallara ağzımız açık ayran budalası gibi bakar dururuz.Her dediğini sanki bir emirmiş gibi emireli ramazan edasıyla yerine getiririz.Yıllar sonrada aklımız biraz daha ermeye başladığı dönemlerde bu aptallıkları nasıl yaptım diye düşünür dururuz.Hiç elleme sen bence arkadaşın sonuna kadar gidecek o çocukla ta ki ilişki kanserleşmiş iğrenç bir ilişkiye dönene kadar.Alan razı veren razı canım boşver sen.Neden sosyal medya kullanıpta kendini takip etmesine izin versin ki ? Aptal mı bu çocuk ? Bu hikayede aptal olan tek bir kişi var onuda sen biliyorsun zaten.

Ben böyle durumda rahatsız oluyorsam iletişimi bile keserim hiç açıklama yapmadan

Neden kadınlar bir "olmamışı" oldurmaya bu kadar meraklı? Ne bu inat? Adam amiyane tabirle "yollu" işte...
Elini sallasan ellisi demiş bir de gevşoo:) tövbesss... o da farkında demek ki kadının bu ısrarını ve hala neden terketmeyişini anlamamış.
Olmaz, huy değişmez, uğraşmayın. Kişikendini düzeltmezse öyle peşinde dolanarak, yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…