Elinize sağlık(!) kuaför bey

Canım biliyorum çok soru soruyorum ama bu son sorular :olamaz:
Saçların ne kadar süredir yumuşaklığını koruyor ve yarım tüple hazırlayacağım bu karışımla saçım aynı zamanda boyanacak mı ya da boya tutmayacak mı? Sadece bakım mı olmuş olacak. Yani boyam tutmazsa bu karışımla boşuna üzülmeyeyim:halay:
Daha yeni yaptım konuyu açtığım gün denedim ilk defa :D eğer saçlarınız açık bir renkse ve aldığınız boya saçınızdan daha açıksa benimki gibi saçınızın rengini yumuşatıyor birazcık açıyor ve temizliyor ben bakım olsun diye değil renginden dolayı yapmıştım bakım yapmış olması da bonus oldu :D

Daha yeni yaptım konuyu açtığım gün denedim ilk defa :KK70: eğer saçlarınız açık bir renkse ve aldığınız boya saçınızdan daha açıksa benimki gibi saçınızın rengini yumuşatıyor birazcık açıyor ve temizliyor ben bakım olsun diye değil renginden dolayı yapmıştım bakım yapmış olması da bonus oldu :KK70:
Senden haber bekliyordum canım bende. çok sağol ben koyu renk deneyeceğim yarın akşam.
Tekrar çok çok teşekkür ederim yapınca sana haber vericem sonucu mutlaka.:KK37::KK37:

Back