Elinize sağlık(!) kuaför bey

Her yıkamada renk değişiyor öyle illet bişe bu gri sac görüntü fevkalede ama ona dicek bişe yok
kuafor resmen kandırmış ya sizi çok sinir bozucu gerçekten birde öyle çok konusuyolarki ikna olmadıysan bile olmuş gibi yapip kalkiyosun o sandalyeden sizde çok sık kuaföre gidip çuvalla para vermek istemiyorsaniz dipleri kendi sac renginiz sık rofle yaptırın uzayınca dip boya istemez hemde sarı kullanmış olursunuz
Zaten diplerim kendi rengi ombre çar sadece rengi de ilk başlarda güzeldi ama küllü rengi gitti yeşillendi cila atmak gerekti ama Nasıl atılır bir fikrim yok

Mor sampuan diye birsey var.. saci grilestiriyor.. onu kullanabilirsiniz.
Yesillenme de sacta pigment kalmadigindan oluyomus. Salca ya da ketcap surup bekletince toparliyor kullu sariya boyarken yesillenmisti sacim ketcapla yesillik gitmisti

Sakin o rengi sürmeyin saçınıza. Saçınız zaten yesillenmisken bu kullu renk yemyeşil yapar saçınızı. Ancak düz renkler olur.11.0 yada 10.0 ama sonu 1 olmasın.
10.0ın yarısını bir kaba boşaltıp üzerine ılık su badem yağı ve saç kremiyle karıştırıp saçımda 15 dk bekletip durulamayı düşünüyorum uygun olur mu

Kuaförün yapacağı sadece cila atmak olmayacak mı
Acici yuzunden saclarimdan oldm beceriksiz bir kuafor yuzunden ve aciciya tovbe ettm evde bitkisel garnier boyasiyla boyuyorm bence griden vazgec saclarin elinde kalacak normal bir renge boyaevde amonyaksiz benim boyadgm saca zarar vermiyor sonra uzuleceksin bi daha gitme kuafore

Al palette 10.1 cok acik kullu sari.sür sacina.yesillenmeyen sari olur.mis gibi kullsnirsin.kuaforlerle bende pek anlasamiyorum
Yeşillenme varsa ve küllü boya kullanırsa o saç iyice yeşerir.. bakır kullanması lazım ki yeşillik kaybolsun.. benim de saçım yeşermişti ve bakır tonlarıyla dengeledim..

Yillardir kendim boyarım sacimi kardeşimin de ole saçının rengini görsem daha iyi yorum yapabilirim ama neyse önce sunu soyleyim kuaföre falan çalışmadım o yönde tecrubem yok ama çok fazla deneyimim oldu öncelikle hazır kutu boyalari istediğin tonu tutturmana yardımcı olmaz çünkü onların içindeki acıcı oksidan yani 6volum ve yetersiz geliyo istediğin rengi alıp 20 volum acıcı kullanabilirsin eğer sari istiyosan 30 volüm acıcı ve mavi renk toz oryal almalısın

Merhabalar herkese ; benim derdim kuaförümün özensizliği yüzünden saçlarımın hiç anlamadığım sarı rengi alması. Ben aslında gri istiyordum nitekim oldu da ama aktıkça alttan açılan sarılar çıktı kuaförüm de bu sefer sarı ombre yaptı üstelik beni gri olacak diye kandırarak :kızgın: yaklaşık iki aydır bu rengi kullanıyorum ama bu sefer de rengim yeşillendi bakımsız duruyor biraz daha temiz yeşillenmemiş bir sarı olsun istiyorum ilk boyandığında öyleydi ama aktı ve ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. kuaföre gidecek ne zamanım ne de param var bu yüzden evde kendim halletmeliyim. Benim marketten en açık sarı alıp boyamam mı gerekiyor ya da başka bir şey mi gerekir yardımcı olur musunuz :110:

Gelişme: herkese teşekkür ederim yorumları için. Fazla düşünmemeye karar verdim ve loreal paris excellence 10.0 boyayı alıp iki su bardağı ılık su 2 yemek kaşığı saç kremi yarım yemek kaşığı bağdem yağı ile karıştırıp saçlarıma uyguladım 12 dk falan bekleyip duruladım sonuçtan çok memnunum hemde saçlarım yumuşacık oldu bağdem yapı ve içinden çıkan kremlerden dolayı. Çok fazla cesaretim olmadığı için önlere uygulamamıştım ve aradaki fark çok bariz oldu çooook memnunum şuan biraz dinlensin oralara da yapıcam :KK73:
kuaförden memnun olan kimse yok ne yazıkki

Merhabalar herkese ; benim derdim kuaförümün özensizliği yüzünden saçlarımın hiç anlamadığım sarı rengi alması. Ben aslında gri istiyordum nitekim oldu da ama aktıkça alttan açılan sarılar çıktı kuaförüm de bu sefer sarı ombre yaptı üstelik beni gri olacak diye kandırarak :kızgın: yaklaşık iki aydır bu rengi kullanıyorum ama bu sefer de rengim yeşillendi bakımsız duruyor biraz daha temiz yeşillenmemiş bir sarı olsun istiyorum ilk boyandığında öyleydi ama aktı ve ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. kuaföre gidecek ne zamanım ne de param var bu yüzden evde kendim halletmeliyim. Benim marketten en açık sarı alıp boyamam mı gerekiyor ya da başka bir şey mi gerekir yardımcı olur musunuz :110:

Gelişme: herkese teşekkür ederim yorumları için. Fazla düşünmemeye karar verdim ve loreal paris excellence 10.0 boyayı alıp iki su bardağı ılık su 2 yemek kaşığı saç kremi yarım yemek kaşığı bağdem yağı ile karıştırıp saçlarıma uyguladım 12 dk falan bekleyip duruladım sonuçtan çok memnunum hemde saçlarım yumuşacık oldu bağdem yapı ve içinden çıkan kremlerden dolayı. Çok fazla cesaretim olmadığı için önlere uygulamamıştım ve aradaki fark çok bariz oldu çooook memnunum şuan biraz dinlensin oralara da yapıcam :KK73:
tatlım şu tarifi bana da yazsana tam anlayamadım da

Mutluluki Mutluluki ben o kadar memnun kaldım ki umarım senin saçında da aynısı olur. Şimdi loreal Paris excellence 10.0 numaralı saç boyasını aldım. İçinden boyama öncesi krem sonrası için ayrı bir krem saç boyası ve oksidan krem çıkıyor. Öncelikle boyama öncesi kremi boyayacağım yerlere uyguladım. Sonra boya tüpünün yarısını bi kaba boşalttım içine 2 su bardağı ılık su , iki yemek kaşığı banyoda kullandığımız saç kreminden , yarım tatlı kaşığı da badem yağı koydum iyice karıştırdım. Ama tam birbirinde karışmadığı için boya ve krem çok çok az oksidanlı sudan koydum yani bir çorba kaşığından daha az diye tahmin ediyorum. Sonra böyle boya formunda değil de daha sıvı formda bir şey oldu onu da elimle saçımın boyayacağım yerlerine güzelce uyguladım. 12 13 dk beklettim çok cesaret edemediğimden sonra suyla güzelce tüm saçımı duruladım. Ardından boyanın içimden çıkan boya sonrası kremle bir güzel ovaladım ve duruladım. En son şampuanlayıp çıktım ve yumuşacık harika saçlarım oldu. Cesaret edemediğim için daha çok uçlara çok yakın yerlere sürdüm ama bir iki hafta bekleyip tekrar aynı işlemi yapmayı düşünüyorum hatta beklememe bile gerek yok çünkü işlem saçı ne yakıyor ne yıpratıyor tam tersi bakım gibi oluyor parlıyor ve yumuşuyor saç çook memnun kaldım anlayacağın

Mutluluki Mutluluki ben o kadar memnun kaldım ki umarım senin saçında da aynısı olur. Şimdi loreal Paris excellence 10.0 numaralı saç boyasını aldım. İçinden boyama öncesi krem sonrası için ayrı bir krem saç boyası ve oksidan krem çıkıyor. Öncelikle boyama öncesi kremi boyayacağım yerlere uyguladım. Sonra boya tüpünün yarısını bi kaba boşalttım içine 2 su bardağı ılık su , iki yemek kaşığı banyoda kullandığımız saç kreminden , yarım tatlı kaşığı da badem yağı koydum iyice karıştırdım. Ama tam birbirinde karışmadığı için boya ve krem çok çok az oksidanlı sudan koydum yani bir çorba kaşığından daha az diye tahmin ediyorum. Sonra böyle boya formunda değil de daha sıvı formda bir şey oldu onu da elimle saçımın boyayacağım yerlerine güzelce uyguladım. 12 13 dk beklettim çok cesaret edemediğimden sonra suyla güzelce tüm saçımı duruladım. Ardından boyanın içimden çıkan boya sonrası kremle bir güzel ovaladım ve duruladım. En son şampuanlayıp çıktım ve yumuşacık harika saçlarım oldu. Cesaret edemediğim için daha çok uçlara çok yakın yerlere sürdüm ama bir iki hafta bekleyip tekrar aynı işlemi yapmayı düşünüyorum hatta beklememe bile gerek yok çünkü işlem saçı ne yakıyor ne yıpratıyor tam tersi bakım gibi oluyor parlıyor ve yumuşuyor saç çook memnun kaldım anlayacağın

Tatlım çok teşekkür ederim bende deneyeceğim en kısa zamanda.
Yalnız ben tüm saçımı boyayacağım tüm boyayı döksem olur mu çünkü saçlarım çok gür değil ama uzun sonuçta.
Yani hem boyansın hem bakımı olsun istiyorum ne dersin nasıl yapmalıyım?

Tatlım çok teşekkür ederim bende deneyeceğim en kısa zamanda.
Yalnız ben tüm saçımı boyayacağım tüm boyayı döksem olur mu çünkü saçlarım çok gür değil ama uzun sonuçta.
Yani hem boyansın hem bakımı olsun istiyorum ne dersin nasıl yapmalıyım?
Boyanın yarısı sizin tüm saçınıza yeter zaten boya kıvamında değil bildiğiniz su gibi bi karışım olacak yağ kadar bile yoğun olmuyor. Ben sadece uçlarına yaptın ama zaten hazırladığım karışımın yarısından fazlasını ihtiyacım olmadığı için döktüm bence boyanın yarısını kullanmanız yeterli diğer yarısını da araya bir iki hafta koyup yapabilirsiniz ben öyle düşünüyorum. Bu arada hala saçlarım yumuşacık :21:

Silver sampuani duydunuz mu? Gri yada bu tarz sarilarda renk degisimlerini onluyor. Kullanmanizi siddetle tavsiye ederim. Internette falan daha ucuza satiliyor ve sonucu gercekten guzel V VelvetTeddy

Boyanın yarısı sizin tüm saçınıza yeter zaten boya kıvamında değil bildiğiniz su gibi bi karışım olacak yağ kadar bile yoğun olmuyor. Ben sadece uçlarına yaptın ama zaten hazırladığım karışımın yarısından fazlasını ihtiyacım olmadığı için döktüm bence boyanın yarısını kullanmanız yeterli diğer yarısını da araya bir iki hafta koyup yapabilirsiniz ben öyle düşünüyorum. Bu arada hala saçlarım yumuşacık :21:
Canım biliyorum çok soru soruyorum ama bu son sorular :olamaz:
Saçların ne kadar süredir yumuşaklığını koruyor ve yarım tüple hazırlayacağım bu karışımla saçım aynı zamanda boyanacak mı ya da boya tutmayacak mı? Sadece bakım mı olmuş olacak. Yani boyam tutmazsa bu karışımla boşuna üzülmeyeyim:halay:

Back
X