Merhabalar herkese ; benim derdim kuaförümün özensizliği yüzünden saçlarımın hiç anlamadığım sarı rengi alması. Ben aslında gri istiyordum nitekim oldu da ama aktıkça alttan açılan sarılar çıktı kuaförüm de bu sefer sarı ombre yaptı üstelik beni gri olacak diye kandırarak

yaklaşık iki aydır bu rengi kullanıyorum ama bu sefer de rengim yeşillendi bakımsız duruyor biraz daha temiz yeşillenmemiş bir sarı olsun istiyorum ilk boyandığında öyleydi ama aktı ve ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. kuaföre gidecek ne zamanım ne de param var bu yüzden evde kendim halletmeliyim. Benim marketten en açık sarı alıp boyamam mı gerekiyor ya da başka bir şey mi gerekir yardımcı olur musunuz
Gelişme: herkese teşekkür ederim yorumları için. Fazla düşünmemeye karar verdim ve loreal paris excellence 10.0 boyayı alıp iki su bardağı ılık su 2 yemek kaşığı saç kremi yarım yemek kaşığı bağdem yağı ile karıştırıp saçlarıma uyguladım 12 dk falan bekleyip duruladım sonuçtan çok memnunum hemde saçlarım yumuşacık oldu bağdem yapı ve içinden çıkan kremlerden dolayı. Çok fazla cesaretim olmadığı için önlere uygulamamıştım ve aradaki fark çok bariz oldu çooook memnunum şuan biraz dinlensin oralara da yapıcam