• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELIPTIK BISIKLET KULLANANLAR BAKABILIRMI??

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb evinde eliptik bisikleti olupta kilo verenler varmi.ben gobek eritmek icin spor aleti ariyorum.ne tur bisey almaliyim hangisi iyi olur.fikir verirmisiniz

Merhaba,
Benim var.İnanılmaz harika bir spor aleti. Yapması biraz zordu başlarda. Sonra alıştım ,Ben bir ara her gün 70-80 dk yapıyordum sonuç inanılmaz sıkılastırıyor.Yalnız öyle 3-5 günde değil ,rahat 2 hafta sürer çıplak gözle sonucu görmeniz için. Kısaca Tavsiye ediyorum. En Büyük TÜRKİYE

Merhaba,
Benim var.İnanılmaz harika bir spor aleti. Yapması biraz zordu başlarda. Sonra alıştım ,Ben bir ara her gün 70-80 dk yapıyordum sonuç inanılmaz sıkılastırıyor.Yalnız öyle 3-5 günde değil ,rahat 2 hafta sürer çıplak gözle sonucu görmeniz için. Kısaca Tavsiye ediyorum. En Büyük TÜRKİYE
Hangi marka ve model sizinki bi arastiralim bakalim.yalniz bize 120 kg ustunu tasiyan bi eliptik bisiklet lazim

Voit marka fiyat 700 civarı. yalnız belli süreden sonra bakım yagı kullanmayınca :KK70:ses cıkarıyor.. kulaklık ile müzik ile izale ediyorum ben.

Ben de dokuz ay önce doğum yaptım şimdi diyet ve eliptik bisiklete başladım. Doğum sonrası sıkılaşmaya çok faydası oluyor. Bir de hamilelik sonrası bel ve sırt ağrılarına da birebir çünkü bütün kasları güçlendiriyor ve kullanması çok zevkli. Tavsiye ederim

Ben de dokuz ay önce doğum yaptım şimdi diyet ve eliptik bisiklete başladım. Doğum sonrası sıkılaşmaya çok faydası oluyor. Bir de hamilelik sonrası bel ve sırt ağrılarına da birebir çünkü bütün kasları güçlendiriyor ve kullanması çok zevkli. Tavsiye ederim
Markasi ve modeli nedir sizin aldiginizin.cok buyukmu evde yer kaplarmi

Voit lc 310 modeli. Çok yer kaplamıyor çocuk odasında bir köşede dürüyor

Kızlar bende 3 aybonce doğum yaptım.yeni eliptik bisiklet aldım yarından itibaren başlıcam bakalimm..sonucu size yazarın:))

Back
X