Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

lita_guns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
22
9
32
Taze mi taze çıtır mı çıtır bir üyeyim.Uzuun zamandır siteyi inceliyordum bende katıldım sonunda bu kervana:)Neyse lafı uzatmayacagım son 2 yılda aşırı salmaktan kapı gibi 12 kilo aldım.Vermeye yeltendiğim her seferinde diyet psikolojisi sebebiyle daha da aldım.Denemediğim şey kalmadı diyebilirim gönül rahatlığıyla.Anladım ki bu iş sadece yemeden kısarak olmuyormuş.Bir süre trambolin denedim 1 ay her aksam zıpladm bana bıraktıgı tek şey ona harcadgm zaman kaybı oldu.Gerçekten cok fazla yorucu bir iş zaten onu yapabilmek.Bende bir arkadaşmn tavsiyesiyle eliptik bisiklet aldım york firmasından.1 haftada 5 gün 30dk süreyle buna biniyorum ve gün boyu ortalama 2lt nin üzerinde su içiyorum su sevmediğim için içine dilim limonda atıyorum.Ve çok enteresan bir şekilde 1haftada 1.5-2 kg vermiş gibi görünüyorum tartıda.(Üstelik hafta sonu biraz da abur cubur yedim aramızda kalsın bu :))Demem o ki ben bu işe kafayı taktım kızlar.Aslında benzer başlıklar buldum ama hiç biri güncel değil ve altlarında hep çerez yorumlar var yani herkes ben şu markamı alsam şu hızda mı binsem diye doldurmuş başlıkları buraya yazacak arkadaşlar nolur böyle şeyler yapmayın.Önemli olan hareket etmek su içmek ve akşam mümkün oldugunca az yemek hatta 6dan sonra hiç yememek.Bunları yaparım diyen varsa (benim 3 hafta içindeki hedefim 4.5-5 kilo vermek) beraber yapalım birbirmize destek olup motive edelim :) Evet zor olabilir ama imkansız değil :)

yapalım. yalnız kurallar ne olsun ? hergün çalışma süresi min , su tüketimi vs. söz verip başlayalım. cevap yazacagımız zamanlarıda ayarlayalım.

Günde en az yarım saat olsun daha az yapınca içime sinmiyo benim doğrusu :) Günde en az 2lt su olsun herkesin saati birbirine uymayabilir o yüzden hergün 20.00-23.00 arası yoklama alalım yapınca gün boyu ne yediğimi ne yaptıgımızı buraya yazalım sana da uyarsa canım böyle yapalım derim ben :)

merhaba kizlarrrr Benim eliptikle bugun 4. gunum ama malesef 15 dk yapabiliyorum henuz. diyet sayfamiz var ordaki kizlarla 45 gunde 3 kilo verdim. ama sadece diyet yaptim su anda kilo vermem durdu hala diyette olmama ragmen ben de ayni senin gibi dedim ki bu is yememeyle olmayacak hareketlen :KK49: ben de varim haydin baslayalim...

Ben bugun biraz geç kaldim kizlar suyumu içtim bitirim şimdi 2lt+ moddayim şimdi başlyorum en az yarim saat sizlerden de bekliyorum neler yaptiniz bakalim ?? :)

Ben bugun biraz geç kaldim kizlar suyumu içtim bitirim şimdi 2lt+ moddayim şimdi başlyorum en az yarim saat sizlerden de bekliyorum neler yaptiniz bakalim ?? :)
Ben de 2 lt içtim su şimdi de başlıyorum yarım saat yapabileceğimi sanmıyorum. 20 dk zorlayacağım

Merhaba, uzun zamandır 5 kilo fazlam yüzünden ağlaşıyorum ben de. Her alışveriş sonrası bir hayal kırıklığıyla eve gelip apora başlıyorum 1 hafta sonra sıkılıp bırakıyorum :KK43:

Bugün de aynı şey oldu. Aslında kilom az 56 çıktım az önce. Ama orantısız kocaman bir popom ve karnım var üstüm ufacık 34 beden alt 38. Elbiselere giremeyip ağladım :)))) motive olayım diye gezerken konunu gördüm.

Bugün o hüznümün üzerine spor salonuna indim. 30 dk koşu bandı. 10 dk eliptik. 10 dk normal bisiklete bindim. Eliptik bisikletin kilo verdirebileceğini hiç düşünmemiştim açıkçası hep koşu bandını kullanırım konuyu okuyunca şaşırdım. Koşu bandını azaltıp eliptiği artırabilirim o zaman. Bana çok basit bir şeymiş gibi geliyodu. Ama daha fazla kalori yaktırıyomuş sanırım.

O zaman ben de katılıyorum konunuza :)) yarın güne limonlu ılık suyumla başlayıp akşama kadar 2 litreyi tamamlıyorum. Akşam yemeklerim problem 8de evde oluyorum. Umarım iş günü halledebilirim yarın tekrar bildiricem

İnşallah bu defa yaparm :))

Merhaba, uzun zamandır 5 kilo fazlam yüzünden ağlaşıyorum ben de. Her alışveriş sonrası bir hayal kırıklığıyla eve gelip apora başlıyorum 1 hafta sonra sıkılıp bırakıyorum :KK43:

Bugün de aynı şey oldu. Aslında kilom az 56 çıktım az önce. Ama orantısız kocaman bir popom ve karnım var üstüm ufacık 34 beden alt 38. Elbiselere giremeyip ağladım :)))) motive olayım diye gezerken konunu gördüm.

Bugün o hüznümün üzerine spor salonuna indim. 30 dk koşu bandı. 10 dk eliptik. 10 dk normal bisiklete bindim. Eliptik bisikletin kilo verdirebileceğini hiç düşünmemiştim açıkçası hep koşu bandını kullanırım konuyu okuyunca şaşırdım. Koşu bandını azaltıp eliptiği artırabilirim o zaman. Bana çok basit bir şeymiş gibi geliyodu. Ama daha fazla kalori yaktırıyomuş sanırım.

O zaman ben de katılıyorum konunuza :)) yarın güne limonlu ılık suyumla başlayıp akşama kadar 2 litreyi tamamlıyorum. Akşam yemeklerim problem 8de evde oluyorum. Umarım iş günü halledebilirim yarın tekrar bildiricem

İnşallah bu defa yaparm :))

Hoşgeldin canim aramiza :) Bende bilmiyordum etkili oldugunu tavsiyeyle başladim faydasini görüyorum valla daha 2kiloya yakin bi kaybim oldugu halde herkes baya incelmişsin diyo çok güzel sıkılaştm :) Bu arada bugunkü yarim saatimide yaptim kizlar yarin da yapcam cumartesi pazar yapamyorum cok yogun geçiyor günlerim bu haftayıda bitirdim sayılır :)

Ben de 2 lt içtim su şimdi de başlıyorum yarım saat yapabileceğimi sanmıyorum. 20 dk zorlayacağım

Canım 20 dk yaptiktan sonra son 10 dk hemen geçiyo bırakma sabret ve komik bi dizi filan aç seyret hiç anlamyosun zamanin nasıl geçtiğini.Bugünlük yapmişsindir muhtemelen şimdi ama yarin 30dk ya zorla canim bende 40dk ya çıkmya çalışcam :) En azindan yarin 25 yap .Bence yapabiliriz canim hepimiz bıktık bu kilolardan yahu ..

Canım 20 dk yaptiktan sonra son 10 dk hemen geçiyo bırakma sabret ve komik bi dizi filan aç seyret hiç anlamyosun zamanin nasıl geçtiğini.Bugünlük yapmişsindir muhtemelen şimdi ama yarin 30dk ya zorla canim bende 40dk ya çıkmya çalışcam :) En azindan yarin 25 yap .Bence yapabiliriz canim hepimiz bıktık bu kilolardan yahu ..
haklisin canim dun 20 dk yaptim bugun 25 e zorlayacagim. sukurler olsun tam 62 oldum hemen etkisini gosterdi.. hem de ne bikma hadi bakalimmm :KK55:

haklisin canim dun 20 dk yaptim bugun 25 e zorlayacagim. sukurler olsun tam 62 oldum hemen etkisini gosterdi.. hem de ne bikma hadi bakalimmm :KK55:
Oo gayet iyi canım kacla baslamistin sen?ben 71.6 yla basladim suanda 69.4 Gibi bisey çıkıyorum pes etmek yok devam :)

Oo gayet iyi canım kacla baslamistin sen?ben 71.6 yla basladim suanda 69.4 Gibi bisey çıkıyorum pes etmek yok devam :)
ben 65 ile basladim diyete. 9 martta.ama 4 gundur eliptik yapiyorum.son 4 gundur vucudum cok isiniyo ve daha hafif hissediyorum kendimi sanirim daha kolay vercem kiloyu bu aletle. boyum kisa ama benim 160 cm:110: sen de iyi vermissin canim nezman basladin

Tüh ya ben de size ortak olmak isterdim. Ama ben sadece haftada 3 gün eliptikte 45 dak yapıyorum 1gün de sadece pilatese gidiyorum. Salona gittiğim için her gün yapamıyorum yani.

ben 65 ile basladim diyete. 9 martta.ama 4 gundur eliptik yapiyorum.son 4 gundur vucudum cok isiniyo ve daha hafif hissediyorum kendimi sanirim daha kolay vercem kiloyu bu aletle. boyum kisa ama benim 160 cm:110: sen de iyi vermissin canim nezman basladin
Ben gecen hafta pazartesi başladım canım özel bi diyet yapmıyorum diyet yapamıyorum çünkü ben sadece bol bol su içiyorum 6 dan sonra midem cok kaznrsa bir elma yiyorum onu da nadiren yani onun dışında bisey yemiyorum.benimde boyum 171 ama basenler fena üstte bişey yok 60 olmam lazım. Bide sadece cumartesi günleri eger abur cubur yiyeceksem yiyorum abartmadan nefsimi koreltmek için. Bakalım ne olacak

Tüh ya ben de size ortak olmak isterdim. Ama ben sadece haftada 3 gün eliptikte 45 dak yapıyorum 1gün de sadece pilatese gidiyorum. Salona gittiğim için her gün yapamıyorum yani.
Sende gittigin günlerde yaz canim neler yaptığını birbirimize destek oluruz işte burda

malesef ben 5-6 gün izinliyim :KK43: sayfayı takip edicem arada yorumda yaparım. :KK50:beraber yapıcaz eminim buna.:KK60:vazgec mek yok :stop:30 dk ilk başlaarda yoruyor sonra anlamıyorsun bile:21:evvvvttttttttttttttt
miss korea der ki : fighting :KK52:

ben günde 2 saat yapıyorum.4 gün oldu.1 saat yapıyorum dinlenip 1 saat daha yapıp duşumu alıyorum.
vücudumun her yeri çalışıyor.terliyorum.
hedefim ayda 8 kilo vermek.bakalım.
suyu da bir kavanozum var 2 bardak su alan.onunla 3 su 2 de ayran içiyorum.
ayranı çok seviyorum.sudan daha çok içebiliyorum.

ben günde 2 saat yapıyorum.4 gün oldu.1 saat yapıyorum dinlenip 1 saat daha yapıp duşumu alıyorum.
vücudumun her yeri çalışıyor.terliyorum.
hedefim ayda 8 kilo vermek.bakalım.
suyu da bir kavanozum var 2 bardak su alan.onunla 3 su 2 de ayran içiyorum.
ayranı çok seviyorum.sudan daha çok içebiliyorum.
Canim 2 saatte çok değil mi nasıl dayaniyorsun?valla brova bende normal 1 ltlik cam kavanoza gunde 3 kez dolduruyorrm.ayran yagliysa cok icmek iyimidir bilmiyorum canim.bide biliyosun suyun yeri ayri diger bütün içeceklerin yeri ayri.verirsin canim bence burdab yaz bize bizde seninle beraber sevinelim gelismeleri takip edip :)

• Beğen
Reactions: s u
5 gün dışarıda,5 gün evde koşu bandında yürüyerek açtım bacaklarımı.ilk gün bacaklarımın ve ayaklarımın sancısından uyuyamadım.altına yastık koyup uyudum o kadar yani.ama inatla açtım.
4 gün önce koşu bandımın motoru yandı.23 nisan günü eliptik bisikletim geldi eve kuruldu.

geçen yaz hiç diyetsiz koşu bandında her gün 1 saat yürüyerek ayda 4 kilo verdim.hayatımda ilk defa spor yaptım çok ezildi bacaklarım 3 gün yattım.ama anladım vücudumu açmayı.

şöyle bir plan yaptım:diyet yapmadan 1 saat yürüyüşle ayda 4 kilo verdiysem,hafif diyet artı 2 saat eliptik bisikletle ayda 7-8 kilo verebilirim.

X