Ay cok tesekkur ederim öyle aratmak hic aklima gelmemisti gercektenGoogle'da Elisa gayrimüslim bir isim mi diye aratırsan sorunun cevabını bulursun canım.Hatta bu konuda yazılı bir fetva bile vardı yanılmıyorsam.
Elisa ismini koyma derim ben şahsen yani.
Ben de sana hayırlı ramazanlar diliyorum canım.
Aklima "bir kadin bir erkek"'teki zeynep geldi oglum olursa adini jabua koycam diyordu
Internette yabanci isim cikiyor bir de tıp terimiymis
Ay cok tesekkur ederim öyle aratmak hic aklima gelmemisti gercektenevet bende cok kararsizim böyle degisik anlami guzel bi isim olsun istiyorum ama cok zormus sanirim bu isim olaylari
Ay çok guzel farklı isimlermis. Tesekkur ederim ozellikle ferah ismi aklımda olucakAslında hem değişik hem anlamlı isimler de var.
Aklıma gelenlerden yazayım ben
Berika
Süsen
Gülin
Ferah
Yade
Yeda
Evet duruda cok guzel. Küçüklükten beri hep sevdigim bi isim ama yegenimin adı oldugu icin koyamicamDuru ismine bayılıyorummm
Hadi ya uzuldumEvet duruda cok guzel. Küçüklükten beri hep sevdigim bi isim ama yegenimin adı oldugu icin koyamicam
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin boylece ismin gercek anlaminida ögrenmis oldum haklisiniz bende vazgeçtim zaten dediginiz gibi cennetle pek bi alakası yokmuşElisa hakkında aids şüphesi olan kişilere yapılan testin adıdır. Kulağıma da hem Avrupai dursun hem cennetten uydurulmuş bi manevi anlamı olsun şeklinde koyulan özenti bir isim gibi geliyor. Cennetteki melek anlamı çoğu diğer isimde uydurulduğu gibi gerçekte yok. Bence çok yanlış tercih.
Uydurma anlam gibiÖncelikle herkese bol rizikli dualı şifalı ramazanlar. Ben uzun zamandır hamileligimi öğrendiğim gunden itibaren hep kizim olursa anlamindan dolayı adini elisa koyacagim diye dusunuyordum. Anlami internette cennet kapisini açan melek olarak geciyor. Ama iste bazi manasiz isimler internette cok anlamli gibi saptirilabiliyor. Bu yuzden bende bu guzel platformun güzel kadinlarindan fikir almak icin bi sizlere danisayim su isim olayini dedim. Okuyup zaman ayırdığınız icin teşekkür ederimbu arada anlami guzel olan bildiginiz kız isimleri varsa onerilerede acigim
Uydurma anlam gibi
Eleysa çok temiz tertemiz demek bunu bi düşünün isterseniz :)
Eleysa da uyduruk. Yok öyle bir anlamı.
Elyesa var, o da erkek ismi. (Hz. Elyesa)
Ya birisi çocuğuna koymuştu. Tertemiz falan demek diye okumuştum bende araştırdığım da öyle Bi anlam çıkmıştı. Siz daha iyi araştırmışsınızdır ama.
Şifa
Ela
Alya
Bahar
Azra
İsimlerini beğeniyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?