Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

canım benim çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm...kiloyu takma sen böyle de güzelsin:) benim kilom da hala aynii.. tartıda eksileri görürsem söylerim sana:)

canım benim çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm...kiloyu takma sen böyle de güzelsin:) benim kilom da hala aynii.. tartıda eksileri görürsem söylerim sana:)

Sağol tatlım teşekkür ederim. İyiyim yaa sorun yok :) Ufak bir heyecan oldu bize de :)
Reglim bir de, ne spor ne yemek hak getire valla
Reglden sonra aynen devam inşallah
canım geçmiş olsun
aldırdın mı kistleri

Sağol canım.
Perşembe günü gidicem inşallah.
Sen nasılsın?

bu regl düzenimizi şaşırıyor resmen ya öyle bir şişiyorumki bir haftada zor gidiyo ayda 2 hafta rahatım yani

kendimi bir aşk hikayesi adlı diziye verdim 15 bölüm bitti çarşamları yeni bölümlerini izleyecegim canım
bu ara depresyondayım bişey yapmak gelmiyor içimden
bi yol bulmam lazım

kendimi bir aşk hikayesi adlı diziye verdim 15 bölüm bitti çarşamları yeni bölümlerini izleyecegim canım
bu ara depresyondayım bişey yapmak gelmiyor içimden
bi yol bulmam lazım

Canım benim.. Bu ara ben de öyleydim ama şimdi biraz daha iyi hissediyorum sanki kendimi.
Sıkma canını. Kendini bırakma en önemlisi o..

eliz, sende benim gibi saldın ha hani niye yazmıyosun günlüğüne? ramazan diye yazmıyorum ben karısık oluyor genelde :105:

eliz, sende benim gibi saldın ha hani niye yazmıyosun günlüğüne? ramazan diye yazmıyorum ben karısık oluyor genelde :105:

eheh valla yakalandım
baya salmıştım canım ama dün itibariyle toparlandım geldim. bursadayım şimdi, ablam doğum yapıcak çünkü. bu telaşla zor oluyo ama enişteyi falan uyuttuktan sonra tepine tepine sporumu da yapıyorum iki gündür.
sen neler yapıyorsun :)

malum ramazan pek diyetlik olmuyo 2 günde bir spora gitmeye özen gösteriyorum hergün gidemesem de. sıkılaşma sanki var ama kilomda değişiklik yok anlamadım gitti :26:

malum ramazan pek diyetlik olmuyo 2 günde bir spora gitmeye özen gösteriyorum hergün gidemesem de. sıkılaşma sanki var ama kilomda değişiklik yok anlamadım gitti :26:

anladım canım. ben de sporla vermeye calısıyorum.
kilom azalıyor çok şükür. bu cumaya iyi bi sonuc bekliyorum insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…