- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
- Konu Sahibi elizabeth_bath
-
Sabah 10.30 gibi 2 dilim etimekle peynir yedim, kocaman bir kupada süt içip okula öyle gittim öğleden sonra ders vardı. Dersten 3.30 gibi çıkıyordum 4'te yurda geliyordum. Gelince kantinde sadece bir çorba içiyordum ekmeksiz. Haftanın iki günü de tavuk yiyordum biraz sağlıksız ama sonuç 12 kilo. Akşam meyve yedim, meyveli çay içtim falan ama sağlıksız bir şey. :)
Diyet açısından çok sağlıksız bir gün geçirdim. Öğlen 4e kadar hiçbir şey yemeye vaktim, imkanım olmadı
Sonra da bulabildigim tek yer burger king'di ve aç karnına burger yiyince mide bulantısından öldüm tabi. Bir de psikolojimi nasıl hazırladıysam daha yerken midem bulanıyordu ve yarısında bıraktım patateslerimi de hamburgerimi de.
Şimdi de salata yiyeceğim ve gün bitecek. Başım çatlıyor ağrıdan günlük.
Yarın daha sağlıklı olmak dileğiyle.
Şöyle yapabilirsin. Gündüz 3 e kadar normal rutin devam edersin sonra akşam yemeğinde sadece salata ve çorba
İyi bakalım umarım güzel bir sonuça ulaşırsın. Tartı için genelde aç ve büyü tuvaleti yaptıktan sonra öneriliyor. Günlük tartılma zaten aman veremedim tribine girersin haftalık iyidir.
Öyle ama dayanamıyorum ben genelde. Nerdeyse çantamda taşıyıp saatte bir tartılıcam
Günlük kilo değişimlerini görürsün ki kilo verip vermen değiltir o su kaydı veya su almandır o yüzden. Haftada bir mümkünse iki haftada bir. Ben 3 haftada bir tartlıyordumgünlük denedim ay bi kilo almışım bıdı bıdı olayına gidiyordu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?