Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

Canım son iki haftadır az veriyordum ve sürekli bir şişkinlik hissediyordum. Bi de son iki haftadır spor yapamıyordum hiç. Bu hafta sporla beraber, düzgünce beslendim, sindirim sistemim de baya düzeldi, sonuç bu
vay yavrum benim ya kız seksenleri gördü millett ay demin yarım tabak mantı yedim desem

kızlar geç saatte acıkırsanız dayanamazsanız 3 kaşık yoğurda isteğe göre,
- pul biber
- tarçın yada salatalık doğrayın ne açlık kalır ne bişey hemde kalorisiz :))

vay yavrum benim ya kız seksenleri gördü millett ay demin yarım tabak mantı yedim desem
Ah canım ah afiyet olsun
Lütfeeeen ama lütfen iradeni toplamaya çalış, motive edecek bir şeyler bul.
Eliz benim canım yemek yemek istiyor gel konuşalım de muhabbet edelim, bu böyle gitmez çünkü
kızlar geç saatte acıkırsanız dayanamazsanız 3 kaşık yoğurda isteğe göre,
- pul biber
- tarçın yada salatalık doğrayın ne açlık kalır ne bişey hemde kalorisiz :))

Sağol tavsiyen için tatlım. Çok mantıklı

hayırlısı olsun seneye hazırlanırsın sende

Öyle tabi :)
Zaten bu sene üniversitede son senemdi ve baya zorlandım. E bir ay önce kapandı okul, mezuniyet telaşı falan derken 2 3 hafta zaman kalmıştı çalışmak için ben de saldım çayıra Mevlam kayıra
O yüzden üzülmüyorum hiç, hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Sporumu yaptım. Tiffany ablanın 3 tane videosu arka arkaya, yaklaşık 30 dk tuttu.
Bugün yapasım yoktu hiç ama yapmayınca da vicdanım rahat etmedi... Sanırım bu güzel bir gelişme
Bir de deli gibi çikolata istedi canım akşam 10 gibi ama yoktu evde. Babama söyledim alsın gelirken diye almış getirmiş ama şimdi de benim hiiiç yemeye niyetim yok

günaydın canım

2 hafta izin nasıl geçti anlayamadım ve kendimi işyerinde buldum
yarın ramazan başlıyor suya dayanmak zor ama ben bunuda başaracagım
2 kg aldım 68 kg oldum çok yedim
hareket etmedim kendimi kötü hissediyorum ama akşamaları son 1 hafta egzersiz yaptım
canım senin eklediğin videoları indirip yapacagım iftardan sonra 1 saat sonra yaparım diye düşünüyorum

Tekrar hoşgeldin tatlım. Vallahi çok cabuk geçti. Bak bir ay oldu benim bugün ve nasıl geçti ben anlamadım :)
2 kilo çok bir şey değilmiş, biraz sporla atarsın hemen merak etme
Hangi videoları yapıcaksın canım?
Aslında kondisyonun sağlamsa 30 day shred ya da slim in 6 öneririm sana. Çok güzel inceltiyolar.
Benim aklımda bir program var eğer bulup indiremezsem slim in 6 yapıcam. Zamanında baya incelmiştim onunla çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…