Arkadaşlar ben de kendine yazık etmiş birisiyim. 19 yaşındayım ama vücudum çatlaklarla dolu... Hayatımın (çocukluk hariç) hiçbir evresinde zayıf birisi olmadım hep balıketli diye tabir edilen bir gruptum ta ki 2008 e kadar. Ne olduysa o yıl oldu 66 kiloyken bir anda 80 oldum.. 2010da üniv. sınavına çalırken bir 10 kilo daha aldım üstüne. ha şu an 90 kilo muyum hayır. Tamı tamına 120 kiloyum yani obezim şişman falan değil. 1-1.5 senede 25 kilo daha alarak yolun sonuna geldim. buna bir son verip kilo vermeye başlamazsam biliyorum daha da durdurulamam artık ben. Şimdi diyecekseniz diyetisyene git falan 1 kere gittim 1ayın sonunda bıraktım yapılanları daha doğrusu yapılması gereken seylerı az cok anladımm. Ve şimdi uygulama vakti. Bunları buraya yazıyorum ki bana manevi destek olun... Bu arada boyum da 1.65.
Umarım yanıma yoldaş bulabilirim :)
Sabah kalkar kalkmaz 1 lt su içtim. Allahtan suyu seviyorum da bir zorluğu olmuyor. çoğu okuduğum yerde kahvenin yağ yakıcı etkisi olduğu yazdığı için 1 bardak da kahve içtim. :)
hiç mi destek olcak kimse yok diyet günlüklerine bakıyorum şöyle bir ama kimse sonuca gitmemiş herkes yarıda yazmayı bırakmış allahım bana öyle bir irade ver ki şurada evet bugün ölçüldüm 80 kg çıktım dedirttt
kahvaltım:
1 dilim kızarmış ekmek
1 salatalık
1 domates
1 adet haşlanmış yumurta
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, yani yok denecek kadar az:)
kupa bardağında şekersiz çay