- 9 Mart 2015
- 37
- 0
- 11
- 31
Tabiki o çok etkiler canını sıkma sen![]()
cok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, ama diğer üyelerin de fikrini almak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki o çok etkiler canını sıkma sen![]()
Kızlar bana yardım edin lütfen! Takvim uygulamamda riskin düşük gözüktüğü günlerde ilişkiye girdim ve günde 2 defa oluyordu. 4.gün ilacı içtim. Sürekli ateşim varmış gibi hissettim ve deli gibi başım ağrıdı. Hala ağrıyo ve bulantılarım çok fazla.(Çok fazla abur cubur tükettim bu ara belki de ondandır bilmiyorum) ve telefon değiştirdiğim için takvim bilgilerim gitti adetime kaç gün var nedir bilmiyorum hiç.. Hamile miyimdir ki? Şansın düşük olduğu günlerdeydi ve ella kullandım. Sizce? İçimin rahatlaması lazım bir fikriniz varsa nolur paylaşın benimle
7 şubatta regl oldum erkek arkadaşımla 23 şubatta ilişkiye girdik. İlk ilişki deneyimimdi. İçime boşalmadı ama zevk suyunda bulunan spermden korktuk.
Ella hap kullandım. Birkac gün devam eden kanama ve lekelenmelerim oldu.
Adetin kaç gün gecikir ?
Hap idrarla atılır mı ? Yani hap yutup yerim saat içinde idrara çıkılırsa hapın etkinliği gider mi ?
Hamile kalmam değil mi ?
arkadaşlar ben 3 subatta erkek arkadaşımla bişeyler yasadım 5 on saniye kadar sürtünme oldu, zevk suyundan hamile kalma olasılıgıının olduğunu biliyorduk bu yüzdden hemen ertesi gün öğleden önce ella hapı alıp içtim hiç bi sekilde kusma falan olmadı üç saat içinde. bu dediğimden önce en son adetim 20 ocakta başlamıştı benim regllerim hep düzensiz ve yaklaşık 40 günde falan oluyorum bazen de daha fazla ve 20 ocaktan beri hala regl olmadım17 gün falan geçti normal gününden acaba ella hapının etkisinden midir cok stres yaptım yardımcı olur musunuz :S
yani çok düşük bir ihtimal var onuda ella kullanarak ortadan kaldırmışşın bence korkmana gerek yok..adet geçikmesi yaşanabiliyor
bugun tarlusal alıp hapı yuttum sizce eger hamilelik durumu yoksa ne zaman regl olabilirim
Bu ilaç bir korunma yöntemi değilyardımcı olur musunuuz
Bu ilaç bir korunma yöntemi değil
insan hayatı boyunca 3 taneyi geçmemeli
umarım bir daha kullanmak zorunda kalmazsınız
biri bişey desee![]()
Tarlusal ilacı içindeki 12 hapı da bitirdikten 3-4 gün ile 5-6 gün arasında etkisini gösterir.
ya korkuyorum ben, arada sag ve sol belimde popoma doğru batmalar oluyor neden olabilir bu
Ben sanmıyorum bi sıkıntı olacağını, adet ağrılarıdır muhtemelen.
Kızlar bana yardım edin lütfen! Takvim uygulamamda riskin düşük gözüktüğü günlerde ilişkiye girdim ve günde 2 defa oluyordu. 4.gün ilacı içtim. Sürekli ateşim varmış gibi hissettim ve deli gibi başım ağrıdı. Hala ağrıyo ve bulantılarım çok fazla.(Çok fazla abur cubur tükettim bu ara belki de ondandır bilmiyorum) ve telefon değiştirdiğim için takvim bilgilerim gitti adetime kaç gün var nedir bilmiyorum hiç.. Hamile miyimdir ki? Şansın düşük olduğu günlerdeydi ve ella kullandım. Sizce? İçimin rahatlaması lazım bir fikriniz varsa nolur paylaşın benimle
umarım olmaz, bende kist de vardı ama normal demişlerdi ondan da olabilir belki
isilbbb1234 sana bi sorum daha olucak ben en son adetimi 20 ocakta oldum ve 25inde bitti ve bu anlattığım yakınlaşma 3 subatta oldu. ama regllerim düzenli değil, yani yumurtlama günüm için daha erken sanırım değil mi?
Şimdi düzensizse ihtimali daha yüksek diye biliyorum. Ama ella içtiysen bir sorun çıkmayacaktır içini rahat tutabilirsin diye düşünüyorum. İstersen git kan testine. Özel poliklinikte 30 liraydı ben gittim, negatif çıktı. Muhtemelen seninde negatif olucaktır.
ama hastanede ya da polikliniğe gitme gibi bi olanağım yk su ankorkmaya başladım iyice ve ben yumurtlama günümü hesapladığımda da yumurtlama günüm 15 subat olarak çıkıyor ve ben bu olayı 3 subatta yasadım
bugun tarlusal alıp hapı yuttum sizce eger hamilelik durumu yoksa ne zaman regl olabilirim
Hala adet olmadım 1 ay olacak neredeyse. Annemin ısrarından dolayı 20 marta doktor randevusu aldım hormon testi için falan. Umarım doktor da annem de anlamaz durumumu. Bir de bende kist var zaten önceden adetlerim düzensizdi ondan da adet olmuyor olabilirim.25 ocakta ilişkiye girdim aynı gün ella kullandım 14 şubatta adet olmam lazımdı 14 gün geciktim ve hala adet olmadım. 2 defa evde hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Ayrıca hapı kullandıktan sonra hiçbir yan etki yaşamadım ara kanamam falan da olmadı. Stres yapmamaya çalıştım ama şu an adet belirtim bile yok ne yapmalıyım bilmiyorum çok çaresiz durumdayım. Evli değilim doktora gidip kan testi yaptırmaya da çekiniyorum. Bir de hormon tahlilinde falan ella kullandığım test sonuçlarında belli olur mu bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?