Ella etkisi hk

Esrabt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
161
35
28
39
Merhaba 12 kasim gece ilişkim oldu 13 kasim oglen ella içtim 14 kasımda yumurtam büyümüş ve çatladı 12 kasımdaki ilişkiden hamile kalırmiyim yardımci olursanız sevinirim

Bilemeyiz nasıl bilelim %98 kalmazsınız

Aynı durumdayım bi bilgi sahibi olabildiniz mi 12si regl 16si bitti 18 beraberlik ama icine boşalmadım dedi şüpheliyim 12 saat icinde ella ilaç aldım. Ve onumde dhaa 2 hfta kadar sure var.

Aynı durumdayım bi bilgi sahibi olabildiniz mi 12si regl 16si bitti 18 beraberlik ama icine boşalmadım dedi şüpheliyim 12 saat icinde ella ilaç aldım. Ve onumde dhaa 2 hfta kadar sure var.
Merhaba regl den hemen 2 gün sonra yumurtlama olmuyor gebe olmanız imkansız fikrimce

Sizin 1 hafta sonra da yumurta olması çatlaması bence ilaç ta içmişsiniz sıkıntı yapmayın
Erken yumurtlama olabilir diye korktum ben reglden 4 gün sonrada olmaz mi her yerde Ovülasyon tahmin edilemez diyor benim regl düzenim 25 28 arası sasmaz. Eger çok nadir ilac vs kullanmadıysam regl ile hesaplarsam 7.gun beraberlik 9 yada 10. Gün yumurtlama kafam çok karıştı takvime göre bugün yumurtlama yarın catlama gözüküyor ve regl 15gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…