- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Bir kaç güne mens olursunAma bidaha hiç olmadı 1 gün geçti dün oldu bugün hiç yaşamadım 1 kere bile
İnşallah olurum ya streste geciktiriyormuş ama maalesef stres yapmadan duramadımBir kaç güne mens olursunstres de geciktiriyor
İçin ferah olsun. Yani hamile olma ihtimaliniz binde bir bile değilİnşallah olurum ya streste geciktiriyormuş ama maalesef stres yapmadan duramadım
evetttt olabilir aynenn bende sonradan dedim belli olmuyor :)iki gebeligimde de ne mide bulantısı ne kasık ağrısı, belirti olmadan da gebelik olabilir
İnşallah öyledir gerçekten sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorumİçin ferah olsun. Yani hamile olma ihtimaliniz binde bir bile değil
İnşallah adet olmanın belirtisidir bu anlık kasık ağrısı gerçi 1 gün oldu bugün hiçbir ağrı hassasiyet olmadıdaevetttt olabilir aynenn bende sonradan dedim belli olmuyor :)
ama ne güzelll 2 gebeliktete belirtisiz yaşadınn valla süperr
İnşallah adet olmanın belirtisidir bu anlık kasık ağrısı gerçi 1 gün oldu bugün hiçbir ağrı hassasiyet olmadıdaevetttt olabilir aynenn bende sonradan dedim belli olmuyor :)
ama ne güzelll 2 gebeliktete belirtisiz yaşadınn valla süperr
adettendir canımm hiç merak etmee adet ağrısında oluyor zatennİnşallah adet olmanın belirtisidir bu anlık kasık ağrısı gerçi 1 gün oldu bugün hiçbir ağrı hassasiyet olmadıda
Gerçekten birazcık olsa bile içimi rahatlattın çok teşekkür ederim ya 1 aydır sabırsızlıkla bi an önce olmayı bekledim inşallah en kısa zamanda olurumadettendir canımm hiç merak etmee adet ağrısında oluyor zatenn
hamile değilsinnn zevk suyuyla imkansız heleki sürtünme yoluyla
işte canım beklersen öyle olmazsınn strese sokma kendinii kafandan attGerçekten birazcık olsa bile içimi rahatlattın çok teşekkür ederim ya 1 aydır sabırsızlıkla bi an önce olmayı bekledim inşallah en kısa zamanda olurum
Ya birde burada çok farklı yorumlar okudum 10 gün geciktirdi veya kullandım hapı şuan hamileyim diyenleri görünce daha bi paniğe kapılmıştımişte canım beklersen öyle olmazsınn strese sokma kendinii kafandan att
onu öyle birşey olması imkansızz yanii
içini rahatlattıysam ne mutlu bana
sen yorumları daha çok bakarsan okursan daha çok aklına takılırrYa birde burada çok farklı yorumlar okudum 10 gün geciktirdi veya kullandım hapı şuan hamileyim diyenleri görünce daha bi paniğe kapılmıştım
Ama gerçekten içimi fazlasıyla rahatlattın çok teşekkür ederimsen yorumları daha çok bakarsan okursan daha çok aklına takılırr
bu o yaşadı diye sen aynısını yaşayamazsınkii
herkesin vücudu farklı çalışır oyüzden
Ah ah zevk suyuyla hamile kalanda ne biliyimzevk suyuyla kim hamile kalmış bu zevk suyu hamile kalınıyorsa ben niye kalamıyorum
nekadardır oluyordunda adet şimdi nekadar gecikti ?
35 güne kadar gecikiyorsa idealdır
Rica ederim canimAma gerçekten içimi fazlasıyla rahatlattın çok teşekkür ederim
Hahaha kızz hele ben diyorum zevk suyuyla hamile kalinıyorsa bizim yaptığımız ne diyorum bazenAh ah zevk suyuyla hamile kalanda ne biliyimbiz neler yaptık kalamadım
Aynen canım yaHahaha kızz hele ben diyorum zevk suyuyla hamile kalinıyorsa bizim yaptığımız ne diyorum bazenbiz hele nelerle herokuduğumuza inandik incesine kadar yaptık gene yok
Evettt bilmeyenler aslinda yorumlardan daha çok tedirgin oluyolar kafasına takıyolar bu çok normallAynen canım yaneler denedik neler yaptık bana mısıın demiyor hadi ilk geceden hamile kalmak neyse de zevk suyuyla çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?