Ella hapı

iki gebeligimde de ne mide bulantısı ne kasık ağrısı, belirti olmadan da gebelik olabilir
evetttt olabilir aynenn bende sonradan dedim belli olmuyor :)
ama ne güzelll 2 gebeliktete belirtisiz yaşadınn valla süperr

İnşallah adet olmanın belirtisidir bu anlık kasık ağrısı gerçi 1 gün oldu bugün hiçbir ağrı hassasiyet olmadıda

Reactions: Jou
İnşallah adet olmanın belirtisidir bu anlık kasık ağrısı gerçi 1 gün oldu bugün hiçbir ağrı hassasiyet olmadıda

adettendir canımm hiç merak etmee adet ağrısında oluyor zatenn
hamile değilsinnn zevk suyuyla imkansız heleki sürtünme yoluyla

adettendir canımm hiç merak etmee adet ağrısında oluyor zatenn
hamile değilsinnn zevk suyuyla imkansız heleki sürtünme yoluyla
Gerçekten birazcık olsa bile içimi rahatlattın çok teşekkür ederim ya 1 aydır sabırsızlıkla bi an önce olmayı bekledim inşallah en kısa zamanda olurum

Gerçekten birazcık olsa bile içimi rahatlattın çok teşekkür ederim ya 1 aydır sabırsızlıkla bi an önce olmayı bekledim inşallah en kısa zamanda olurum
işte canım beklersen öyle olmazsınn strese sokma kendinii kafandan att
onu öyle birşey olması imkansızz yanii
içini rahatlattıysam ne mutlu bana

işte canım beklersen öyle olmazsınn strese sokma kendinii kafandan att
onu öyle birşey olması imkansızz yanii
içini rahatlattıysam ne mutlu bana
Ya birde burada çok farklı yorumlar okudum 10 gün geciktirdi veya kullandım hapı şuan hamileyim diyenleri görünce daha bi paniğe kapılmıştım

Ya birde burada çok farklı yorumlar okudum 10 gün geciktirdi veya kullandım hapı şuan hamileyim diyenleri görünce daha bi paniğe kapılmıştım
sen yorumları daha çok bakarsan okursan daha çok aklına takılırr
bu o yaşadı diye sen aynısını yaşayamazsınkii
herkesin vücudu farklı çalışır oyüzden

sen yorumları daha çok bakarsan okursan daha çok aklına takılırr
bu o yaşadı diye sen aynısını yaşayamazsınkii
herkesin vücudu farklı çalışır oyüzden
Ama gerçekten içimi fazlasıyla rahatlattın çok teşekkür ederim

zevk suyuyla kim hamile kalmış bu zevk suyu hamile kalınıyorsa ben niye kalamıyorum
nekadardır oluyordunda adet şimdi nekadar gecikti ?
35 güne kadar gecikiyorsa idealdır
Ah ah zevk suyuyla hamile kalanda ne biliyim biz neler yaptık kalamadım

Ah ah zevk suyuyla hamile kalanda ne biliyim biz neler yaptık kalamadım
Hahaha kızz hele ben diyorum zevk suyuyla hamile kalinıyorsa bizim yaptığımız ne diyorum bazen biz hele nelerle herokuduğumuza inandik incesine kadar yaptık gene yok

Hahaha kızz hele ben diyorum zevk suyuyla hamile kalinıyorsa bizim yaptığımız ne diyorum bazen biz hele nelerle herokuduğumuza inandik incesine kadar yaptık gene yok
Aynen canım ya neler denedik neler yaptık bana mısıın demiyor hadi ilk geceden hamile kalmak neyse de zevk suyuyla çok komik

Aynen canım ya neler denedik neler yaptık bana mısıın demiyor hadi ilk geceden hamile kalmak neyse de zevk suyuyla çok komik
Evettt bilmeyenler aslinda yorumlardan daha çok tedirgin oluyolar kafasına takıyolar bu çok normall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…