- 14 Haziran 2021
- 335
- 117
- 18
Çok teşekkür ederim etkisini görür görmez tekrar gelip yazcamDaha cok sikilascak ise yaricakk benimde 26 gun gecikmisti onu yaptim bigunde oldum ama gunde 3 4 sefer 15kere ovalayin kızlarr
Aklıma gelseydi dün derdimde hamilesiniz belki diye demedim yinede çok dikkat edin
Belki oluşur bu masajı yaptıktan sonra benim bir haftadır sürekli baskı gibi ve ara ara sancı tutuyor sabaha karşı özellikle adet olacakmış gibi oluyorum üç günüm var adetimeBende hiç ağrı yok
Bekliyorum canimÇok teşekkür ederim etkisini görür görmez tekrar gelip yazcam
45 gün çok değil mi yaMerhaba şüpheli ilişkiden 68 gün geçti ve adetim 45 gün gecikti ilişkiden yarım saat sonra ertes72 almıştım idrar testi yaptım 4 kere hepsi negatif tarlusal içmiştim bitireli 5 gün oluyor sadece göğüs hassasiyeti var benim gibi olan var mı acaba
Bende ertes72 kullandım adetime son iki gün kaldı karın ağrım çok fazla heran olacakmış gibi basıyor ama sonra geçiyor hiç yok gibi durup durup basıyor anlamadım olucam gibi sizin nasıl peki belirti var mı ağrı kasık ağrısı felan ?Merhaba şüpheli ilişkiden 68 gün geçti ve adetim 45 gün gecikti ilişkiden yarım saat sonra ertes72 almıştım idrar testi yaptım 4 kere hepsi negatif tarlusal içmiştim bitireli 5 gün oluyor sadece göğüs hassasiyeti var benim gibi olan var mı acaba
AaMerhaba , ya bu masajı yapıyorum ama hala hiçbir belirti yok ve adet olamıyorum
Ya videonun yorumlarınada baktım herkes 1 gün sonrasında hemen olmuşlar ben 3 gündür yapıyorum günde 3 4 defa ama maalesef hiç yokAaO zaman aktardan mutlaka civanperçemi all o anında söktürüyorr
Hic agrın oldumu yaparkenYa videonun yorumlarınada baktım herkes 1 gün sonrasında hemen olmuşlar ben 3 gündür yapıyorum günde 3 4 defa ama maalesef hiç yok
Ozaman en son care civanpercemi kesinlikle bugun all hemen baslaHayır hiç olmadı
Merhaba , ya bu masajı yapıyorum ama hala hiçbir belirti yok ve adet olamıyorum
Merhaba bende denedim masajı adet agrilarimda vardi bugün olmam lazımdı ama olamadımOzaman en son care civanpercemi kesinlikle bugun all hemen basla
Canlarim 35 gune kadar ideal oyuzden canınızı sıkmayınMerhaba bende denedim masajı adet agrilarimda vardi bugün olmam lazımdı ama olamadımadetim 30 veya 31 aralığında bugün 30 yarin bakalım inşallah yarın olurum
İnşallah biran önce oluruz ya herzaman 30 en geç 31 günde oluyordum bugün 30 oldu olsakta bitse bu stresCanlarim 35 gune kadar ideal oyuzden canınızı sıkmayın
kendinizi iyice soktunuz stres sokmayın stresee yapmayın böyleİnşallah biran önce oluruz ya herzaman 30 en geç 31 günde oluyordum bugün 30 oldu olsakta bitse bu stres
Sürtünmeyle zevk suyu içeri nasıl kaçabilir ki? Çok saçma :)Merhabalar ,
Nişanlımla adetimden 1 gün sonrasında (5 haziran) sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olayı olmadı ama zevk suyundan dolayı endişelendiğimiz için 3 saat sonrasında ella hapını kullandım normalde adet zamanım geldi ama olamadım ve hiçbir belirtisi ağrısı sancı yaşamıyorum acaba hap geciktirmiş olabilir mi cevaplar mısınız lütfen!!
Doğru diyorsunuz inşallah yarın olurum da kurtulurumkendinizi iyice soktunuz stres sokmayın stresee yapmayın böyle
daha çok gecikir
inşaallah canımmDoğru diyorsunuz inşallah yarın olurum da kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?