Ella hapı

Daha cok sikilascak ise yaricakk benimde 26 gun gecikmisti onu yaptim bigunde oldum ama gunde 3 4 sefer 15kere ovalayin kızlarr
Aklıma gelseydi dün derdimde hamilesiniz belki diye demedim yinede çok dikkat edin
Çok teşekkür ederim etkisini görür görmez tekrar gelip yazcam

Reactions: Jou
Merhaba şüpheli ilişkiden 68 gün geçti ve adetim 45 gün gecikti ilişkiden yarım saat sonra ertes72 almıştım idrar testi yaptım 4 kere hepsi negatif tarlusal içmiştim bitireli 5 gün oluyor sadece göğüs hassasiyeti var benim gibi olan var mı acaba

45 gün çok değil mi ya

Bende ertes72 kullandım adetime son iki gün kaldı karın ağrım çok fazla heran olacakmış gibi basıyor ama sonra geçiyor hiç yok gibi durup durup basıyor anlamadım olucam gibi sizin nasıl peki belirti var mı ağrı kasık ağrısı felan ?

Merhaba , ya bu masajı yapıyorum ama hala hiçbir belirti yok ve adet olamıyorum
Ozaman en son care civanpercemi kesinlikle bugun all hemen basla
Merhaba bende denedim masajı adet agrilarimda vardi bugün olmam lazımdı ama olamadım adetim 30 veya 31 aralığında bugün 30 yarin bakalım inşallah yarın olurum

Sürtünmeyle zevk suyu içeri nasıl kaçabilir ki? Çok saçma :)

Zevk suyu sperm içerir evet ama o da önce bir kez boşalmış olması gerekir ki içeride kalmış olanlar tekrar birleşmede geçebilsin.

ama öncelikle içeri giriş olması gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…