Merhaba ilacı bende kullandım iki buçuk hafta önce adetime 3 gün kaldı aşırı şişkinlik ve süreli adet olacakmış gibi kasık ağrısı hissediyorum konu sahibi hanımefendi ile aynı durumdan muzdaribim kasık ağrısı adet olacağım icinmi ara kanamada yaptı ilaç iki hafta öncemide bulantısıı kasıkların ara ara ağrıması fln
Merhaba ilacı bende kullandım iki buçuk hafta önce adetime 3 gün kaldı aşırı şişkinlik ve süreli adet olacakmış gibi kasık ağrısı hissediyorum konu sahibi hanımefendi ile aynı durumdan muzdaribim kasık ağrısı adet olacağım icinmi ara kanamada yaptı ilaç iki hafta önce
Bazen kalınıyo içinde sperm oluyo az miktarda çünküzevk suyuyla kim hamile kalmış bu zevk suyu hamile kalınıyorsa ben niye kalamıyorum
nekadardır oluyordunda adet şimdi nekadar gecikti ?
35 güne kadar gecikiyorsa idealdır
Çok teşekkür ederim inşallah adet oluyorumdur adet sancısı gibi sürekli oluyor çünküIlac etki etmis olabilir duyduğuma göre kanamada yapıyormuş ama adetiniz belirtisi bu adetten önce şişkinlik agrı mide bulantısı hepsi olabilir yanii olursunuz adetkendinizi bukadar sıkintı yaratmayın ❤ takilacak birdurumda yok ama bundan sonra kullanmayın doktorun tasviyesi olmadıgı sürece ya daha kotü olursa aman aman diyiyim eğerki kanama yapıyorsada iyi değill
Adetim gecikti diyorsanız
Ebru ceylan-adet söktürücü youtubeden izleyebilirsiniz masaj için
Sende yine kasık ağrıları gibi adet belirtileri varmış canım bende hiç yok bir gün sadece anlık bıçak saplanma ağrısı oldu oda çok ama çok kısa sürdü ve daha önce hiç böyle adet öncesi ağrı yaşamamıştım kısa süreli ve hala bi belirti ağrı veya hassasiyet yok maalesefMerhaba ilacı bende kullandım iki buçuk hafta önce adetime 3 gün kaldı aşırı şişkinlik ve süreli adet olacakmış gibi kasık ağrısı hissediyorum konu sahibi hanımefendi ile aynı durumdan muzdaribim kasık ağrısı adet olacağım icinmi ara kanamada yaptı ilaç iki hafta önce
Evett adettendir o tamamdir o zaman sorun çözüldüÇok teşekkür ederim inşallah adet oluyorumdur adet sancısı gibi sürekli oluyor çünkü
Nekadar gecikti suanBenim sorunda çözülse keşke hala hiçbir belirti yaşamıyorum
Dur bekle canim belki ilac biraz hormonunu etkiledii istersenNormalde takvimim dünü gösteriyor ama hiçbir belirti yok ne kaşık ağrısı ne göğüs hassasiyeti hiçbir belirtisi yok
bugün kesin deneyim o zaman bu masajı inşallah olurum bi belirti yok ama bakalımDur bekle canim belki ilac biraz hormonunu etkiledii istersen
Youtub dan ebru ceylan-adet sokturucu masaj var onu yap olursun insallahh ben yaptim ertesigun oldum adet benimde koronadan sebep gecikmisti hamile olmadiigimi ogrenince bu masaji yaptim hamileyken tehlikeli dusurur
Sizdede şişkinlik var mı aşırı bir şişkinlik yaşıyorum ve sürekli sökülecekmis gibi adet doluluğu sancısı var başka belirti bendede yok şişkinlik ve ağrı dışındabugün kesin deneyim o zaman bu masajı inşallah olurum bi belirti yok ama bakalım
Işe yaricak eminimmbugün kesin deneyim o zaman bu masajı inşallah olurum bi belirti yok ama bakalım
İzledim önerdiğiniz masası ilk seti yaptım yapar yapmaz psikolojik mi bilmiyorum ama sancılarım daha sıklaştı tekrar teşekkür ederimIşe yaricak eminimm
Bende hiç ağrı yokSizdede şişkinlik var mı aşırı bir şişkinlik yaşıyorum ve sürekli sökülecekmis gibi adet doluluğu sancısı var başka belirti bendede yok şişkinlik ve ağrı dışında
İzledim önerdiğiniz masası ilk seti yaptım yapar yapmaz psikolojik mi bilmiyorum ama sancılarım daha sıklaştı tekrar teşekkür ederim
Daha cok sikilascak ise yaricakk benimde 26 gun gecikmisti onu yaptim bigunde oldum ama gunde 3 4 sefer 15kere ovalayin kızlarrİlk fırsatta deneyim çok teşekkür ederim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?