Ella hapı

Çok güvenmeyin o hapa.
Bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla ella ara kanama yapıyor genelde, yapmıyorsa ve gecikme varsa şüphe vardır.

mide bulantısıı kasıkların ara ara ağrıması fln
Merhaba ilacı bende kullandım iki buçuk hafta önce adetime 3 gün kaldı aşırı şişkinlik ve süreli adet olacakmış gibi kasık ağrısı hissediyorum konu sahibi hanımefendi ile aynı durumdan muzdaribim kasık ağrısı adet olacağım icinmi ara kanamada yaptı ilaç iki hafta önce

Ilac etki etmis olabilir duyduğuma göre kanamada yapıyormuş ama adetiniz belirtisi bu adetten önce şişkinlik agrı mide bulantısı hepsi olabilir yanii olursunuz adet kendinizi bukadar sıkintı yaratmayın ❤ takilacak birdurumda yok ama bundan sonra kullanmayın doktorun tasviyesi olmadıgı sürece ya daha kotü olursa aman aman diyiyim eğerki kanama yapıyorsada iyi değill

Adetim gecikti diyorsanız
Ebru ceylan-adet söktürücü youtubeden izleyebilirsiniz masaj için

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim inşallah adet oluyorumdur adet sancısı gibi sürekli oluyor çünkü

Reactions: Jou
Sende yine kasık ağrıları gibi adet belirtileri varmış canım bende hiç yok bir gün sadece anlık bıçak saplanma ağrısı oldu oda çok ama çok kısa sürdü ve daha önce hiç böyle adet öncesi ağrı yaşamamıştım kısa süreli ve hala bi belirti ağrı veya hassasiyet yok maalesef

Normalde takvimim dünü gösteriyor ama hiçbir belirti yok ne kaşık ağrısı ne göğüs hassasiyeti hiçbir belirtisi yok
Dur bekle canim belki ilac biraz hormonunu etkiledii istersen

Youtub dan ebru ceylan-adet sokturucu masaj var onu yap olursun insallahh ben yaptim ertesigun oldum adet benimde koronadan sebep gecikmisti hamile olmadiigimi ogrenince bu masaji yaptim hamileyken tehlikeli dusurur

bugün kesin deneyim o zaman bu masajı inşallah olurum bi belirti yok ama bakalım

Reactions: Jou
İzledim önerdiğiniz masası ilk seti yaptım yapar yapmaz psikolojik mi bilmiyorum ama sancılarım daha sıklaştı tekrar teşekkür ederim
İlk fırsatta deneyim çok teşekkür ederim ya
Daha cok sikilascak ise yaricakk benimde 26 gun gecikmisti onu yaptim bigunde oldum ama gunde 3 4 sefer 15kere ovalayin kızlarr
Aklıma gelseydi dün derdimde hamilesiniz belki diye demedim yinede çok dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…