- 14 Haziran 2021
- 335
- 117
- 18
Allah razı olsun inşallah birde herzamanki gibi kırmızı olursa dahada rahtliycambu iyi işte ilaç yapmış olabilirr sarı gelse başka birşey gelse enfeksiyon olur birşey olur
kahverengi gelmesi daha iyii oyüzden süper bende rahatladım yani
Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama sizin mesajlarınız içimi rahatlatıyor sabahtan beri kanama devam ediyor öğleden sonra çoğaldı ama şimdi azaldı ve hala koyu ve katı pekmezeen hallice bir yapısı var sizce normal mi neden böyle gebelik die birşey yoktur değil mibu iyi işte ilaç yapmış olabilirr sarı gelse başka birşey gelse enfeksiyon olur birşey olur
kahverengi gelmesi daha iyii oyüzden süper bende rahatladım yani
Hayir gebelik belirtisi oyle olmaz dedim ya hanii gebelik olsa kucucuk bi kanama aninda keser tamamm simdi boyle okduysa bidaha ay adet oldugunda bakarsin duzelecekkMerhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama sizin mesajlarınız içimi rahatlatıyor sabahtan beri kanama devam ediyor öğleden sonra çoğaldı ama şimdi azaldı ve hala koyu ve katı pekmezeen hallice bir yapısı var sizce normal mi neden böyle gebelik die birşey yoktur değil mi
Çok teşekkür ederimHayir gebelik belirtisi oyle olmaz dedim ya hanii gebelik olsa kucucuk bi kanama aninda keser tamamm simdi boyle okduysa bidaha ay adet oldugunda bakarsin duzelecekk
Olmadi bidaha ayni olursa doktoruna soylersin randebu alirsin birsey yok ondaÇok teşekkür ederim
Canım benimde adetim cuma günü oldu ama hiçbir ağrı yaşamadım bugün 4. Günüm ama bu 4 günde hiçbir ağrı olmadı normal midir acaba yaBugün çamur gibi ve hala kahve sokulemiyormuyum neden böyle
Herzamanki adetin gibi mi rengi akışı yoğunluğuCanım benimde adetim cuma günü oldu ama hiçbir ağrı yaşamadım bugün 4. Günüm ama bu 4 günde hiçbir ağrı olmadı normal midir acaba ya
Hayır çok az oldu hep lekelenme gibiHerzamanki adetin gibi mi rengi akışı yoğunluğu
İlk iki gün nasıldı peki rengi yoğunluğuHayır çok az oldu hep lekelenme gibi
İlk iki gün nasıldı peki rengi yoğunluğu
Benimde öyle oldu ilk gün koyu ikinci gün akışkan ama normalden az oldu üç günde lekelenmedden bir tık daha fazla oldunormal olandan az oldu
Benim 4. Günde bitti gibi çok az kanamam olduBenimde öyle oldu ilk gün koyu ikinci gün akışkan ama normalden az oldu üç günde lekelenmedden bir tık daha fazla oldu
Gününde oldun ama dimi benimde az oldu baya az oldu normalden ama gene beş gün sürdü lekelenmeyi sayarsak tabiBenim 4. Günde bitti gibi çok az kanamam oldu
Ilacin etkisiyle agrı olmamıştırr ağrı kesici gibi düşünCanım benimde adetim cuma günü oldu ama hiçbir ağrı yaşamadım bugün 4. Günüm ama bu 4 günde hiçbir ağrı olmadı normal midir acaba ya
Günümde olmadım canım 1 hafta geciktiGününde oldun ama dimi benimde az oldu baya az oldu normalden ama gene beş gün sürdü lekelenmeyi sayarsak tabi
Onda pek bilgim yok canımDilde uyuşmalar oluyo acaba bundan kaynaklı bişey olabilir mi
Benimde bilgim yok öyle bir yan etki yaşamadım kasık ağrısı yorgunluk ve aşırı şişkinlik dışında başka bir belirti olmadı bendeDilde uyuşmalar oluyo acaba bundan kaynaklı bişey olabilir mi
Umarım herhangi bi gebelik gibi bi belirtisi yokturBenimde bilgim yok öyle bir yan etki yaşamadım kasık ağrısı yorgunluk ve aşırı şişkinlik dışında başka bir belirti olmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?