Ella hapı

bu iyi işte ilaç yapmış olabilirr sarı gelse başka birşey gelse enfeksiyon olur birşey olur
kahverengi gelmesi daha iyii oyüzden süper bende rahatladım yani
Allah razı olsun inşallah birde herzamanki gibi kırmızı olursa dahada rahtliycam günümde gelmesi içimi rahatlattı darısı diğer arkadasimizin başına inşallah onunda artık gelir

bu iyi işte ilaç yapmış olabilirr sarı gelse başka birşey gelse enfeksiyon olur birşey olur
kahverengi gelmesi daha iyii oyüzden süper bende rahatladım yani
Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama sizin mesajlarınız içimi rahatlatıyor sabahtan beri kanama devam ediyor öğleden sonra çoğaldı ama şimdi azaldı ve hala koyu ve katı pekmezeen hallice bir yapısı var sizce normal mi neden böyle gebelik die birşey yoktur değil mi

Hayir gebelik belirtisi oyle olmaz dedim ya hanii gebelik olsa kucucuk bi kanama aninda keser tamamm simdi boyle okduysa bidaha ay adet oldugunda bakarsin duzelecekk

Canım benimde adetim cuma günü oldu ama hiçbir ağrı yaşamadım bugün 4. Günüm ama bu 4 günde hiçbir ağrı olmadı normal midir acaba ya
Ilacin etkisiyle agrı olmamıştırr ağrı kesici gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…