Benim 33. Günüm ama hala ne ağrı var ne göğüs hassasiyeti masajıda yapıyorum akşamları gün içinde yapamıyorum çalıştığım için ama hiç bi belirti yokİnşallah biran önce oluruz ya herzaman 30 en geç 31 günde oluyordum bugün 30 oldu olsakta bitse bu stres
Kahve rengi lekelenme oldu bir günlük ped dolacak kadar adet mi oluyorum sizceinşaallah canımm
Kasık ağrısı hiç mi olmadı civan perçemo söküyormus kuzenim kullanıyordu deneyin istersenizBenim 33. Günüm ama hala ne ağrı var ne göğüs hassasiyeti masajıda yapıyorum akşamları gün içinde yapamıyorum çalıştığım için ama hiç bi belirti yok
Oluyosun oluyosunn kahverengi bile olsa iyi birseyyyKahve rengi lekelenme oldu bir günlük ped dolacak kadar adet mi oluyorum sizce
Ay çok sevindim Allah razı olsun yanımızda olup yargilamadan içimizi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederimOluyosun oluyosunn kahverengi bile olsa iyi birseyyy
Doktor bile bir küçük kan bile gelmesine normal sayıyolar
Olurmu hic oyle sey siz iyi olunAy çok sevindim Allah razı olsun yanımızda olup yargilamadan içimizi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimOlurmu hic oyle sey siz iyi olun
Zaten geldi gelecegini bittiiÇok teşekkür ederimpeceteye silince bordo gibi bir renk oldu ağrılarım daha sıklaştı sabaha oluyorum inşallah
Hiç olmadı maalesefKasık ağrısı hiç mi olmadı civan perçemo söküyormus kuzenim kullanıyordu deneyin isterseniz
Beş gün boyunca sabah akşam aç karına maydanoz suyu kaynatıp içtim ben son iki üç gündür yapmayı bırakmıştım ama baya yaptim onuda deneyin isterseniz birde yürüyüş iyi geliyor eğer vaktiniz varsa yürüyüş yapınMasajı hergün yapıyorum akşam ama hiç yok daha
Bugün çamur gibi ve hala kahve sokulemiyormuyum neden böyleZaten geldi gelecegini bittii
demekkii son adet günnüden kalandır geçen adetinde azmı oldun adetBugün çamur gibi ve hala kahve sokulemiyormuyum neden böyle
Yok normal adet gördüm ama ondan bir hafta sonra ertes72 kullandım onun ara kanaması oldu iki hafta önce normal adetten az sürdü kesik kesik oldu şimdide koyu kahve peceteye silince köyü baya koyu bordo gibi bir kırmızı sanki olcam ama zorlanıyorum gibidemekkii son adet günnüden kalandır geçen adetinde azmı oldun adet
rengini bozmuş canım oyüzden ama kötü birşey değilll sonuçta geliyor sen ona bakYok normal adet gördüm ama ondan bir hafta sonra ertes72 kullandım onun ara kanaması oldu iki hafta önce normal adetten az sürdü kesik kesik oldu şimdide koyu kahve peceteye silince köyü baya koyu bordo gibi bir kırmızı sanki olcam ama zorlanıyorum gibi
Bende öyle teselli ettim sonuçta geliyor die ama çok katı yoğun birazda az ve kahve belki başlayacak daha diorum inşallah başlar su kırmızı taze kanı görünce rahatlicam ama normal olarak düşünürsek adet günümde başladı gebelik olmadığını gösterir bu değil mi adet olcam sonuçta rengi nekada garip olsadarengini bozmuş canım oyüzden ama kötü birşey değilll sonuçta geliyor sen ona bak
hamilelik olsa yerleşme kanaması bile okadar olmuyo biraz geliyo kesiliyo hemen öyle olurBende öyle teselli ettim sonuçta geliyor die ama çok katı yoğun birazda az ve kahve belki başlayacak daha diorum inşallah başlar su kırmızı taze kanı görünce rahatlicam ama normal olarak düşünürsek adet günümde başladı gebelik olmadığını gösterir bu değil mi adet olcam sonuçta rengi nekada garip olsada
Aynen aynen bayağı çamur gibide olsa geliyor ve tam zamanında gecikme yaşamadım çok şükürhamilelik olsa yerleşme kanaması bile okadar olmuyo biraz geliyo kesiliyo hemen öyle olur
bu bildiğin geliyorr adet rengini bazen değişiklik gösterebilirr
bu iyi işte ilaç yapmış olabilirr sarı gelse başka birşey gelse enfeksiyon olur birşey olurAynen aynen bayağı çamur gibide olsa geliyor ve tam zamanında gecikme yaşamadım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?