Ella içtim ama hamilemiyim

MelkenelkK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2025
18
0
1
30
Merhaba lütfen acil bilgilerinize yardımlarınıza ihtiyacım var eşimle regl'ıma 1 gün kala iliski yaşadık ve içime boşaldı ama 24 saat geçmeden Ella kullandım ve tam şu an reğilim 9 gün gecikti hamilemiyimdir acaba yani gene kalma oranı düşük bir zamandi

Sende ihtimal olduğunu biliyorsun ki Ella almışsın. Neyse test yap, ellanin yan etkileri 3aya kadar sürecektir zaten, her ay aynı konuyu acmana gerek yok, test yap öğrenirsin.

Sende ihtimal olduğunu biliyorsun ki Ella almışsın. Neyse test yap, ellanin yan etkileri 3aya kadar sürecektir zaten, her ay aynı konuyu acmana gerek yok, test yap öğrenirsin.
İhtimal var mı bilmiyorum ama ben gene de işimi sağlama almak için almıştım Ella yi

İşini sağlama almak için korunsaniz daha sağlam olurdu

Hap hormonları alt üst eder. Yine de test yapın.

İşte onu erkekler biraz zor anlıyor lütfen dua edin İnşallah öyle birşey yoktur küçük bebeğim var ve sezeryan ile doğum yaptım çok korkuyorum
Yani inş değildir ama test vermeden de emin olamazsıniz ilk defa i gecikiyor bu kadar uzun

İşte onu erkekler biraz zor anlıyor lütfen dua edin İnşallah öyle birşey yoktur küçük bebeğim var ve sezeryan ile doğum yaptım çok korkuyorum
Neyini zor anlıyor ya, düşüncesiz bencilin teki o zaman, biraz acıması yok mu sana, söylemen anlatman mi gerekiyor.

Test yapın eğer hamile değilseniz spiral taktırın
Emzirdiğiniz için mi doğum kontrol hapı filan kullanamıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…