- 14 Eylül 2025
- 18
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi MelkenelkK
-
İhtimal var mı bilmiyorum ama ben gene de işimi sağlama almak için almıştım Ella yiSende ihtimal olduğunu biliyorsun ki Ella almışsın. Neyse test yap, ellanin yan etkileri 3aya kadar sürecektir zaten, her ay aynı konuyu acmana gerek yok, test yap öğrenirsin.
Sonuçtan korkuyorum bir neviTest neden yapmıyorsunuz
Kan verebilirsiniz
Yaptırmayınca yok olup gidecek değil amaSonuçtan korkuyorum bir nevi
O da doğru kendim yarin evde test yapmayı düşünüyorum İnşallah öyle birşey yoktur dua edin lütfen dünden beri Ada çayı içmekten bayilicam artıkYaptırmayınca yok olup gidecek değil ama
İşte onu erkekler biraz zor anlıyor lütfen dua edin İnşallah öyle birşey yoktur küçük bebeğim var ve sezeryan ile doğum yaptım çok korkuyorumİşini sağlama almak için korunsaniz daha sağlam olurdu
Yani inş değildir ama test vermeden de emin olamazsıniz ilk defa i gecikiyor bu kadar uzunİşte onu erkekler biraz zor anlıyor lütfen dua edin İnşallah öyle birşey yoktur küçük bebeğim var ve sezeryan ile doğum yaptım çok korkuyorum
Lütfen dua edin öyle bir durum söz konusu olmasinHap hormonları alt üst eder. Yine de test yapın.
Neyini zor anlıyor ya, düşüncesiz bencilin teki o zaman, biraz acıması yok mu sana, söylemen anlatman mi gerekiyor.İşte onu erkekler biraz zor anlıyor lütfen dua edin İnşallah öyle birşey yoktur küçük bebeğim var ve sezeryan ile doğum yaptım çok korkuyorum
Yani inş değildir ama test vermeden de emin olamazsıniz ilk defa i gecikiyor bu kadar evet
Malesef oyleNeyini zor anlıyor ya, düşüncesiz bencilin teki o zaman, biraz acıması yok mu sana, söylemen anlatman mi gerekiyor.
Evet ilk defs bu kadar geçtiYani inş değildir ama test vermeden de emin olamazsıniz ilk defa i gecikiyor bu kadar uzun
Ne kadar gecikir işte onu tam bilsem benimki 9 gün geciktiReglin gecikmesi ellanın etkisi olabilir
Alakası yok bebek 6 aylık olmadan hap veremem dedi sağlık ocagiTest yapın eğer hamile değilseniz spiral taktırın
Emzirdiğiniz için mi doğum kontrol hapı filan kullanamıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?