- 19 Şubat 2021
- 6.995
- 20.701
- 298
- 39
- Konu Sahibi MelkenelkK
-
Başka korunma yöntemleri önermedi mi pekiAlakası yok bebek 6 aylık olmadan hap veremem dedi sağlık ocagi
Emzirmiyorum nedenini de bilmiyorum spiral taktırdım dedim benle kavga etti hakkımı helal etmem felan dedi ondan taktirmadimBaşka korunma yöntemleri önermedi mi peki
Emziriyor musunuz
Neden 6 aylık olana kadar veremem dedi
Ona ne ki? Ne alaka?? Hamile kalmani mi istiyor tekrardan. O nasıl kararını veriyor bunun, adam olsun adam gibi korunsun o zaman, ikinizde korunmazsaniz sonuç ortada, git iğne yaptır nereden bilecek?Emzirmiyorum nedenini de bilmiyorum spiral taktırdım dedim benle kavga etti hakkımı helal etmem felan dedi ondan taktirmadim
Olabilir ya bunun net bi cevabı olmaz ki hem Ella hem stres hem mevsim değişikliği derken bu kadar gecikmiştitNe kadar gecikir işte onu tam bilsem benimki 9 gün gecikti
Peki hamile iseniz ne olacakEmzirmiyorum nedenini de bilmiyorum spiral taktırdım dedim benle kavga etti hakkımı helal etmem felan dedi ondan taktirmadim
Neyine yardımcı olacak ya, bu konuya benzer daha önce konu açılmıştı, aynı kişi mi acaba spiral taktirirsan hakkımı helal etmem diyordu, korunmasına izin vermiyordu, kendisi de korunmuyrdu, hanzonun teki, karısına acimayan davarin teki.Peki hamile iseniz ne olacak
Sezaryan olmuşsunuz tekrar sezeryan olmak zorunda kalacaksınız ki ne kadar zor siz daha iyi bilirsiniz
Bebeğiniz küçük o da size muhtaç
Yeni bir bebek
Maddi manevi yetebilecek misiniz
Size yardımcı oluyor mu evde bebek bakımı ev işlerinde
Maddi olarak kazancınız nasıl
hadi şimdi emziriyorsun hap kullanamazsın ama git spiral taktır anlayacak sanki. ben iki doğumumda da koşa koşa gidip taktırdım. her ay bunu yaşarsın ozmaanEvet ilk defs bu kadar geçti
Adete bir gün kala sanmıyorum ki yumurtlama olsun diyelim ki oldu ella içmişsin zaten. Evliymişsin de daha iyi korunma yöntemleri varken neden kendi vücuduna hormonlarına zarar veren ilacı tercih ediyorsunuz anlamıyorumMerhaba lütfen acil bilgilerinize yardımlarınıza ihtiyacım var eşimle regl'ıma 1 gün kala iliski yaşadık ve içime boşaldı ama 24 saat geçmeden Ella kullandım ve tam şu an reğilim 9 gün gecikti hamilemiyimdir acaba yani gene kalma oranı düşük bir zamandi
Çok saol içimi rahatlattın vallahiOlabilir ya bunun net bi cevabı olmaz ki hem Ella hem stres hem mevsim değişikliği derken bu kadar gecikmiştit
Hepsi berbat emin ol zaten dua edin olmasın olursa da aldırmak durumunda kalicamPeki hamile iseniz ne olacak
Sezaryan olmuşsunuz tekrar sezeryan olmak zorunda kalacaksınız ki ne kadar zor siz daha iyi bilirsiniz
Bebeğiniz küçük o da size muhtaç
Yeni bir bebek
Maddi manevi yetebilecek misiniz
Size yardımcı oluyor mu evde bebek bakımı ev işlerinde
Maddi olarak kazancınız nasıl
Takmıyorlar yaşın küçük diyor burdaki hastanelerhadi şimdi emziriyorsun hap kullanamazsın ama git spiral taktır anlayacak sanki. ben iki doğumumda da koşa koşa gidip taktırdım. her ay bunu yaşarsın ozmaan
Mecbur kaldım ondanAdete bir gün kala sanmıyorum ki yumurtlama olsun diyelim ki oldu ella içmişsin zaten. Evliymişsin de daha iyi korunma yöntemleri varken neden kendi vücuduna hormonlarına zarar veren ilacı tercih ediyorsunuz anlamıyorum
Öyle yapicam zaten artık teşekkür ederimÇok yontemler var korunmak için sağlık ocağına gidip size en uygunu seçin sanki kendi doğuracak hakkım helal. Değil ne ya sinir oldum şu ansöylemeyin korundugunuzu bu sizin de hakkınız
ne alakası var raşit değilmisiniz doğumda yapmışsınız ne ilgisi var anlamadımTakmıyorlar yaşın küçük diyor burdaki hastaneler
20 yaşındayım bilmiyorum takamayiz dediler burdakilerne alakası var raşit değilmisiniz doğumda yapmışsınız ne ilgisi var anlamadım
Hormon verdiğin için vücuduna adetin gecikmesi normal ama her ihtimalle karşı test yapMerhaba lütfen acil bilgilerinize yardımlarınıza ihtiyacım var eşimle regl'ıma 1 gün kala iliski yaşadık ve içime boşaldı ama 24 saat geçmeden Ella kullandım ve tam şu an reğilim 9 gün gecikti hamilemiyimdir acaba yani gene kalma oranı düşük bir zamandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?