Ella kullandım hamilekalır mıyım

Erkek arkadaşımla adetime 1 hafta kala sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Erkek arkadaşım çıplak benim üstümde pantolon yani kıyafetim vardı erkek arkadaşım yanlışlıkla boşaldı pantolonumun üstüne vajina hizasına ben çok korktum hemen iç çamaşırım ile vajina arasına peçete koydum birde pantolon ve iç çamaşır arasına peçete koydum erkek arkadaşım 15 dk tartıştık sonra kıyafeti çıkardım makinaya attım neyse aradan 3 4 saat geçti korktun ELLA hapı alıp içtim sizce hamile olur muyum adetine 3 4 gün var birde karnım şişlik bar midem sanki bulanıyor sanki hamileyim gibiyim piskolojik mi acaba lütfen yardım edin allah rızası için
HAMİLESİN hatta hemen koş şimdi cinsiyetini öğren yarında doğumun var

21 yaşındasın
1-İlişki yaşamadan önce bilmiyorsan elin altında internet var.Aç oku araştır.
2-Sürtünmeyle ilişkiye girilmez.
3-Hamile nasıl kalınır öğren
4-Madem hamile kalmaktan çok korkuyosun 1.maddeye dönüp nasıl hamile kalınır?enter yapıp bilgilen ;)

Dalga geçmeyin ciddi olun lütfen benim için çok önemli çok korkuyorum 3 gündür kafayı yedim
Evet evet anlıyorum,buraya insanlarla asıl sen dalga geçmeye gelmişsin belli takip ediyorum her gün farklı nicklerle Aynı yazıyı kopyala yapıştır yapıp soruyorsun cevaplandığı halde nedir bu mutlu mu oluyosun böyle yaparak

21 yaşındasın
1-İlişki yaşamadan önce bilmiyorsan elin altında internet var.Aç oku araştır.
2-Sürtünmeyle ilişkiye girilmez.
3-Hamile nasıl kalınır öğren
4-Madem hamile kalmaktan çok korkuyosun 1.maddeye dönüp nasıl hamile kalınır?enter yapıp bilgilen :KK66:
Bakın lütfen cevap verin nette küçük ihtimal olsa bile hamile kalınır diyor lütfen bişi diyin kalır miyim

Evet evet anlıyorum,buraya insanlarla asıl sen dalga geçmeye gelmişsin belli takip ediyorum her gün farklı nicklerle Aynı yazıyı kopyala yapıştır yapıp soruyorsun cevaplandığı halde nedir bu mutlu mu oluyosun böyle yaparak
Ben yeni açtım bunu ve kopyala yapıştır yapmıyorum 3 yere sordum biri cinsellik biri kadın doğum diğeri gebelik

Hayırlı işler ilk olarak 3 günlük bebenizin bu hiperaktifliğine çare bulmalısınız şimdiden sizi bu kadar etkiliyorsa 3 günde doğduğunda 2 gestapoyla birlikte bakmanız gerekecek gibi görünüyor şanslısınız etek giyseydiniz üçüz bile olabilirdi bizim bi komşunun öyle oldu

Hayırlı işler ilk olarak 3 günlük bebenizin bu hiperaktifliğine çare bulmalısınız şimdiden sizi bu kadar etkiliyorsa 3 günde doğduğunda 2 gestapoyla birlikte bakmanız gerekecek gibi görünüyor şanslısınız etek giyseydiniz üçüz bile olabilirdi bizim bi komşunun öyle oldu
Anlamadım yani hamile miyim

Back
X