Ella kullandım hamilekalır mıyım

Yazımı okuyan arkadaşlar iyi niyetle cevap veriyorsunuz ama karşımızda dalga geçen bi arkadaş var ,insanlar aylarca hatta yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamıyor burda bir nebzede olsa destekleşiyorlar sen geçmişsin bu kadar hassas bir konuyla dalga geçiyorsun,PES yazık çok yazık

Yazımı okuyan arkadaşlar iyi niyetle cevap veriyorsunuz ama karşımızda dalga geçen bi arkadaş var ,insanlar aylarca hatta yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamıyor burda bir nebzede olsa destekleşiyorlar sen geçmişsin bu kadar hassas bir konuyla dalga geçiyorsun,PES yazık çok yazık
Dalga falan değil sen anlamıyorsun galiba niye dalga geçim başıma geleni soruyorum hakkım değil mi sanane ya bi git cevap vermiceksen

Bi nebzede olsa doğru olma ihtimali var.
Heh dalga geçiyorsa da keyfi bilir
Bi kib e bakar ;)

Yazdığın konu doğru yada değil senin dalga geçtiğin konu sürekli farklı nicklerle hergün bunu soruyorsun ve sana bir çok cevap verildi en son dün 2 başlığın vardı her neyse canım yarın bakalım hangi nickle geleceksin:))))

Hamile kalmazsın, Regl olmadan önce karında şişlik ve mide bulantısı olur, yani yaşadığın hamilelik belirtisi değil.
Ellanın her kullanımında kanama olmaz, ayrıca bebek 6 günlükken değil 18-24 haftalıkken hareket eder.

Yazdığın konu doğru yada değil senin dalga geçtiğin konu sürekli farklı nicklerle hergün bunu soruyorsun ve sana bir çok cevap verildi en son dün 2 başlığın vardı her neyse canım yarın bakalım hangi nickle geleceksin:))))
Bir bak profile var mı ben ilk defa konu açmayı öğrendim sen karıştırdın başka kişiyle

Hamile kalmazsın, Regl olmadan önce karında şişlik ve mide bulantısı olur, yani yaşadığın hamilelik belirtisi değil.
Ellanın her kullanımında kanama olmaz ve bebek 6 günlükken değil 18-24 haftalıkken hareket eder.
Ozaman piskolojik ama ella kullanalı 6 gün oldu şimdi mide bulantısı olması normal mi ki ne zaman bu yan etkisi sürecek ki birde karın şişlik sert değil yumuşak şişlik

Anlamadım yani hamile miyim
Kitap falan okuyun lütfen hiç yoksa müzik dinleyin el işi yapın boş beleş yaşamaktan oluyo bunlar hep pantolonla sevişme mi olur siz sadece erkek arkadaşınız için bi biblo misali ortamda var olmuşsunuz o kadar cinselliği yaşayacaksanız öğrenin kaldıramayacağınız sonlara ortam yaratacak şeylerden ya uzak durun ya da hiç girişmeyin o işlere eğitim almadan çoğalmamanızı diliyorum

Kitap falan okuyun lütfen hiç yoksa müzik dinleyin el işi yapın boş beleş yaşamaktan oluyo bunlar hep pantolonla sevişme mi olur siz sadece erkek arkadaşınız için bi biblo misali ortamda var olmuşsunuz o kadar cinselliği yaşayacaksanız öğrenin kaldıramayacağınız sonlara ortam yaratacak şeylerden ya uzak durun ya da hiç girişmeyin o işlere eğitim almadan çoğalmamanızı diliyorum
Anladım da şimdi hamile olur muyum onu diyin bana

Ne yani sperm oantolondan geçti iç çamaşırınızı da geçti sonra vajinaya doğru yol aldı ve yumurtayı dölledi öyle mi, kaç yaşındasınız kuzum?

Ozaman piskolojik ama ella kullanalı 6 gün oldu şimdi mide bulantısı olması normal mi ki ne zaman bu yan etkisi sürecek ki birde karın şişlik sert değil yumuşak şişlik
Hamile kalınır kalınmaz karında şişlik, bulantı olmuyor, hamilelik belirtileri minimum 4 haftalıkken başlar.
Beynini rahat bırakırsan regl olacaksın, şişlik ve bulantı sorunun kalmayacak

Hamile kalınır kalınmaz karında şişlik, bulantı olmuyor, hamilelik belirtileri minimum 4 haftalıkken başlar.
Beynini rahat bırakırsan regl olacaksın, şişlik ve bulantı sorunun kalmayacak
Ya haklisiniz ama işte kuruntu çok yapıyorum kafayı yedim adet olmam için 22 ağustosu bekliyorum ozaman olmam lazım korkuyorum ya olmazsam diye

Anladım da şimdi hamile olur muyum onu diyin bana
Ellayı bilip alıp kullanacak kadar tecrübeniz varsa zaten burda bunu sormanız abesle iştigal dicem onu da anlamadım diyeceksiniz gerçek olmasanız keşke ama bugün ünlü bi jinekolog yazmış tıpatıp aynı hikaye pantolonla sürtündüm vs orayı okuyup merak etmişsinizdir inşallah

Back
X