Oha nasil ust uste patlamis yahu
Boyle partneriniz varsa mecburen kutusunu da ustune takacak artik
tamamen hormonal bir durum yasiyorsunuz sakasi bir yana. Aman dikkat bir daha kullanmayin o ella denen seyi
Her ay ella almak yerine neden yeni nesil bir doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz?
Sizin yerinizde olsam bir sonrali ay reglim başlayınca hapa geçerim.
Regl dönemini de düzenliyor.
Patlayana dek napıyonuz anlamaya çalışıyorum.
Cıks anlayamam galiba bunu ben :)
Bu doğum kontrol hapı değil ki leblebi gibi atasın
Yılda 2 defa kullanılabılıyor diye bılıyorum
Maşallah sen her ay kullanıyorsun
Nasıl prezervatifse o yırtılıyor hemen markayı daha kullanmamanız için kaç defa daha yırtılması gerekıyor
biraz bilinçlenin
Yani libidonuza etkisi olduysa kayganlaştırıcılar var onları denetsiniz en kötü. Yılda bir bile kullanılması kadına ciddi sıkıntılı bir hap kullanmaktan iyidir.Şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadık ben de doğum kontrol hapı düşünmedim. Bir kere kullandım qlairista 2 ay kadar, libidoma baya etkisi oldu. Prezervatifle de problemsiz gittiğimiz için ekstra bir hap kullanmasam da olur dedim ama şartlar değişti tabi
Maydanoz kaynatip icin ,regli cozer
Yani libidonuza etkisi olduysa kayganlaştırıcılar var onları denetsiniz en kötü. Yılda bir bile kullanılması kadına ciddi sıkıntılı bir hap kullanmaktan iyidir.
O kullandığınız hormon bombasının şakası yok. Ben 35 yaşındayım, 10 yıldır aktif cinsel hayatım var bir kere bile kullanmadım. Yapmayın lütfen, yazık bedeninize
Şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadık ben de doğum kontrol hapı düşünmedim. Bir kere kullandım qlairista 2 ay kadar, libidoma baya etkisi oldu. Prezervatifle de problemsiz gittiğimiz için ekstra bir hap kullanmasam da olur dedim ama şartlar değişti tabi
canım merhaba burda ben ella yuzunden delirenlerdenim mart başında kullandım reglim 2 nisandı hala olmadım dün doktorgittim kan verdim gebelik yok beta 0,008 çıktı geçen hafta pzt tarlusal kullandım biteli 4 gun oldu hala regl yok doktor dedi ki ella çok güçlü bir hormon ilacı senede 2 kere kullanılması lazım mecbur kalınırsa tarlusalla daha da bozmuşsun hormonlarını bir sey yapmadan bekle ne zaman olursun ben de bilmiyorum su an dedi ayda 2 kere aldıgın icin hormonların cok bozulmuştr tarlusal kullanma önce doktora git benceTarlusal alsam iyice hormonları bozmuş mu olurum düzene mi sokarım ki?
canım merhaba burda ben ella yuzunden delirenlerdenim mart başında kullandım reglim 2 nisandı hala olmadım dün doktorgittim kan verdim gebelik yok beta 0,008 çıktı geçen hafta pzt tarlusal kullandım biteli 4 gun oldu hala regl yok doktor dedi ki ella çok güçlü bir hormon ilacı senede 2 kere kullanılması lazım mecbur kalınırsa tarlusalla daha da bozmuşsun hormonlarını bir sey yapmadan bekle ne zaman olursun ben de bilmiyorum su an dedi ayda 2 kere aldıgın icin hormonların cok bozulmuştr tarlusal kullanma önce doktora git bence
yok hayır oyle biseyden bahsetmedi ama ella kullanip 2 ay adet görmeyen arkadaşım var doktor da 2-3 aya kadar adet düzenini bozdugunu söylediHadi yainşallah kalıcı bir zarar vermemiştir öyle bir durumdan bahsetti mi doktor?? Bende de gebelik yok test yaptım 2 kere ama öyle bekliyorum
Ella'dan dolayı dengesizlik yaşamışsınızdır. 2 ay üstüste almak baya etkiler.Kızlar merhaba,
Oy başıma gelenler diyerek konuma başlıyorum
Geçen ay partnerimle bir prezervatif patlaması kazası yaşadık. Gittim hemen ella aldım 15 saat içerisinde. Reglimi 14 Mart’ta tam zamanında oldum hiç bir yan etki yaşamadım gayet güzeldi vücudum tolere etti.
21 Mart’ta maalesef yine bahtsız bedeviler gibi patlama kazası yaşadık. Ben yine gittim ella aldım ilk aydaki yan etkisiz tecrübeme güvenerek. Reglim yeni bitmişti, yumurtalama zamanım 27-28i gibiydi daha çok vardı ama yine de aldım işte.
Bu ay tahmini regl zamanım 14 Nisan’dı. Hala gelen giden yok. Normalde periyodumun ortasından itibaren göğüs hassasiyeti olurdu bende ama hiç hiç bir şey yok bu ay. Gebelikte regl öncesi yaşadığın her şeyi yaşarsın ama kanama gelmez gebe olduğunu anlarsın derler. Ben sanki reglim yeni bitmiş gibiyim vücut anlamında.
İlaç ovülasyonumu etkilemiş yumurtlayamamış hormonlarım dengesizleşmiş olabilir mi? Yoksa gebelik daha mı baskın bir olasılık? Test yapacağım 1-2 güne ama size de bir danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?