Ella ve geciken regl

Bende aynı şeyi yaşayıp ella kullandım2 ay regl görmedim kan verdim gebelik olmayınca adet söktürücü ile normale döndüm karın ağrısı yaşadım çok ella kadına yapılan bi kötülüktür diyenlerw katılıyorum

Ella kulladım bir kere.

Reglimi tamamen kesri. 3 ay regl olmadım.

Doktora gittim düzenlemesi için doğum kontrol hapı verdı.

Onu 3 ay kullan. Olmazsa tekrar gel dedi.

Ama onu kullanmaya başladığımın ilk ayı normale döndü...

Mümküm mertebe elladan uzak duralim arkadaşlar.

Bu doğum kontrol hapı değil ki leblebi gibi atasın
Yılda 2 defa kullanılabılıyor diye bılıyorum
Maşallah sen her ay kullanıyorsun
Nasıl prezervatifse o yırtılıyor hemen markayı daha kullanmamanız için kaç defa daha yırtılması gerekıyor
biraz bilinçlenin

Maydanoz kaynatip icin ,regli cozer

Oha nasil ust uste patlamis yahu
Boyle partneriniz varsa mecburen kutusunu da ustune takacak artik

tamamen hormonal bir durum yasiyorsunuz sakasi bir yana. Aman dikkat bir daha kullanmayin o ella denen seyi

Bir daha asla ya bunu çekmeye değmez asla vücuduma yazık

Her ay ella almak yerine neden yeni nesil bir doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz?
Sizin yerinizde olsam bir sonrali ay reglim başlayınca hapa geçerim.
Regl dönemini de düzenliyor.

Şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadık ben de doğum kontrol hapı düşünmedim. Bir kere kullandım qlairista 2 ay kadar, libidoma baya etkisi oldu. Prezervatifle de problemsiz gittiğimiz için ekstra bir hap kullanmasam da olur dedim ama şartlar değişti tabi

Hayatımda 2 defa prezervatif yırtılması gördüm. İkisi de üst üste denk geldi şanssızlık oldu. Kaliteli bir marka kullandığımız için ilkini şanssızlığa yorduk. Neden bilinçsizlikle suçluyorsunuz ki anlamadım? :) bir daha zaten kullanmayız...

Yani libidonuza etkisi olduysa kayganlaştırıcılar var onları denetsiniz en kötü. Yılda bir bile kullanılması kadına ciddi sıkıntılı bir hap kullanmaktan iyidir.
O kullandığınız hormon bombasının şakası yok. Ben 35 yaşındayım, 10 yıldır aktif cinsel hayatım var bir kere bile kullanmadım. Yapmayın lütfen, yazık bedeninize

Çok haklısınız ben bu kadar etkisi olduğunu bilemedim

2 ay çok kısa bir süre o etkisi 4-6 ayda gidiyor zaten. Qlairista da en az yan etkili, doğala en yakın formülü olan oks. Tekrar ona başlamanızı öneririm. Kesinlikle hamile kalmak istemiyorsanız asla tek yönteme güvenmeyin. Biz çoğunlukla hapa rağmen geri çekilme de uyguluyoruz (normalde korunma yöntemi değil evet ama hap zaten etkili), ya da prezervatif de kullanıyoruz ki prezervatif son iki yıldır neredeyse her kullandığımızda benim içimde kaldı, artık içeride kalmadığında şaşırıyoruz. En çok tercih edilen ilk iki markayı kullanıyoruz.

Ben de bir kere ella kullanmak zorunda kalmıştım. Bir daha asla. Mide bulantısı çok kötüydü. İçtiğimin ilk üç saati öleceğimi sandım. Gecikme yapabiliyor. Bir de en az 6 ay arayla kullanmanız gerekir. İki ay üst üste kullanılmaz. Çok kötü olmuş üst üste kullanmanız. Doğum kontrol hapı + prezervatife geçin bence.

Ben de kullandım o haptan. Bende de gecikme yapmıştı. O ilaç hormon bombası. Ben kullandığım zaman çok kızmıştım kendime. Korkmayın ama bundan sonra kullanmamaya çalışın.

Merhabalar kızlar
Dün 2 kere test yaptım ikisinde de negatif çıktı. Silik bir çizgi bile yoktu ışık tutup baktım. Reglim 8 gün geciktiği için bu testler doğru çıkardı herhalde değil mi? Testi bir kaç gün sonra tekrarlamalı mıyım sizce? Yok gerek yoksa vücudumun tekrar düzene girmesini mi beklemeliyim yoksa tarlusala mı başvurmalıyım?

Tarlusal alsam iyice hormonları bozmuş mu olurum düzene mi sokarım ki?
canım merhaba burda ben ella yuzunden delirenlerdenim mart başında kullandım reglim 2 nisandı hala olmadım dün doktorgittim kan verdim gebelik yok beta 0,008 çıktı geçen hafta pzt tarlusal kullandım biteli 4 gun oldu hala regl yok doktor dedi ki ella çok güçlü bir hormon ilacı senede 2 kere kullanılması lazım mecbur kalınırsa tarlusalla daha da bozmuşsun hormonlarını bir sey yapmadan bekle ne zaman olursun ben de bilmiyorum su an dedi ayda 2 kere aldıgın icin hormonların cok bozulmuştr tarlusal kullanma önce doktora git bence

Hadi ya inşallah kalıcı bir zarar vermemiştir öyle bir durumdan bahsetti mi doktor?? Bende de gebelik yok test yaptım 2 kere ama öyle bekliyorum

Hadi ya inşallah kalıcı bir zarar vermemiştir öyle bir durumdan bahsetti mi doktor?? Bende de gebelik yok test yaptım 2 kere ama öyle bekliyorum
yok hayır oyle biseyden bahsetmedi ama ella kullanip 2 ay adet görmeyen arkadaşım var doktor da 2-3 aya kadar adet düzenini bozdugunu söyledi

Ella'dan dolayı dengesizlik yaşamışsınızdır. 2 ay üstüste almak baya etkiler.

Ella kullanıp hamile kaldım ben. Adetim gecikince ilacın yan etkisi sandım. 8,10 gün geçti bu normal değildir heralde diye test yaptım. Testte çizgi o kadar netti ki çocuk ben doğucam nerdeyse dedi resmenAdetin bu kadar geçmiş bence bebek olsaydı testinde çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…