Ella kullanıp hamile kaldım ben. Adetim gecikince ilacın yan etkisi sandım. 8,10 gün geçti bu normal değildir heralde diye test yaptım. Testte çizgi o kadar netti ki çocuk ben doğucam nerdeyse dedi resmenAdetin bu kadar geçmiş bence bebek olsaydı testinde çıkardı
Ellayla hamile kalmak zaten çok düşük bir ihtimal. Kendi testimden yola çıkarak söylüyorum aynı gecikmede yaptım çünkü. Çok net bir çizgiydi. Aynı gün kan testi verdiğimde 7500'lerdeydi değer. Bu yüzden bence varsa kesin çıkardı. Ama herhangi bşr
Bilgilendirmek için yazayım belki ileride bakanlar için faydası olur, bugün regl oldum kızlar çok şükür. Beklenen günden tam 15 gün sonra :) bilginize.
Arkadaslar 22 mayis son adet tarihim 14 haziranda iliski oldu prezervatifin altindan sizma oldu sanirim kaza yasadik yumurtlama gunum baya gecmis oluyor yani iliskiden 1 saat sonra ella aldim 22 haziranda adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim kasiklarim falan agriyor dun test yaptim bende de cikmadi silik cizgi falan ama kendimi cok kasiyorum adet söktürücü almak istiyorum ama ondan once bitki cayi yapmak istiyorum sokulmek icin sizce hamilelik var midir? Iliski uzerinden 12 gun gecmisti test yaptim cikar miydi? Ve onerebileceginiz sokturucu bitki caylari var mi?