Ella ..

elicedogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
20
11
3
37
Arkadaşlar öncelikle merhabalar hepinize. Aranıza yeni katıldım. Evliyim fakat şu an gebelik dusunmuyorm. Son adet günüm dokuz eyluldu. Eşimle birlikte olduk korunmasız. Ve iki gün geçtikten sonra yani üçüncü gün ella ertesi gün hapını kullandım. Beş güne kadar etkiliymis recetesinde öyle diyor. Fakat yinede emin olamıyorum. Adetime henüz on gün var. Fakat hamile kalma ihtimalim varmidir. Ella hapı bilenler varsa cevaplarinizi bekliyorum ..

Ben de ovulasyon donemimde korunmasiz iliski yasadim ve 3. Gunu aksami ella hapi kullandim adet gunume bir hafta kadar var fakat emin olamiyorum kullanmakta gec mi kaldim diye... Su an son durumunuz nedir? Etkisi oldu mu?

Ben de ovulasyon donemimde korunmasiz iliski yasadim ve 3. Gunu aksami ella hapi kullandim adet gunume bir hafta kadar var fakat emin olamiyorum kullanmakta gec mi kaldim diye... Su an son durumunuz nedir? Etkisi oldu mu?
Etkisi oldu hamile kalmadım, fakat adetim uç gün gecikti paniklemeyin hap ise yarıyor

Yardım edin eşimle adetimin son günü birlikte olduk iki saat sonra ella aldım 5 gündür adet olmadım adetim gecikti test yaptım negarif hamilemiyim ?

Yardım edin eşimle adetimin son günü birlikte olduk iki saat sonra ella aldım 5 gündür adet olmadım adetim gecikti test yaptım negarif hamilemiyim ?
1- hemen adet sonrası hamile kalmanız nerdeyse imkansız
2- ella kullanıp hamile kalmanız neredeyse imkansız
3- testte negatif çıktıysa hamile kalmanız neredeyse imkansız
4- adetinizin gecikmesinin başka sebebi vardır.

Merhaba, sevgilim ile ilişkiye girdim ve içime boşaldı bir saat geçmeden ella hapı kullandım ilişkiye 4 martta girdik bir hafta geçti üstünden (son adet dönemlerim 17 ocak-24 ocak ve 13 şubat-20 şubat) bugün 11 mart sizce hamilelik riskim var mıdır bir iki gün daha beklemeli miyim endişelenmeli miyim

Back
X