ellerim buz gibi sevgilimin elini bile tutamıyorum

benim elim ayağım buz gibidir..
ayağımdan çorapları haziranda çıkarırım..
eylül 1 dedim mi giyerim

kocişi de; zoba kocam diye severim, beni ısıtsın deyüüü..

bu arada belitmeyi unuttum tıpkı yabancı uyruklular gibiyim
allahım bi güzelim bi güzelim, ya rabbel alemiiin..
allah sizi inandırsın,kaç senelik evli hatunum, bi bakan bi daaa bakar..
mahallenin delileri bile bakar..o kaaa yaniii,bu ciddi yanlız

aynen sevgimelegi bende cok eglendim
benim sevgilim bile yok, en azindan sana elin soguk diyen bir kalas var

ayyy bende bendeee bugun biri bakıyodu bana ısrarla bi baktım bakıyo bida baktım a a hala bakıyo ah aaah çok rahatsız oldum esmer güzeliyim diyede böyle yapılmazki belkide nişanlıydı kızlar napmalıyım
ilk defa bir derdim varda bu kadar eğleniyorum yaw Allahda sizi güldürsün kızlar

aynen sevgimelegi bende cok eglendim
benim sevgilim bile yok, en azindan sana elin soguk diyen bir kalas var
ay evet yaa seviyorum hemide sevgili kalasımı aman zaten kalas olsun gerisi ot çöp zaten dimi ama
cCc Üfle cCc

Gece gece bayaa güldüm
bendee yatmaya gidemiyorum sizin yüzünüzden bu arada benim eller morarmaya başladı soguk anacım soguk

Işığınız gözlerimi alıyo kızlar. Not: Nişanlı değilim!!

şarkıyı dinliyorum ama yerlere yatcam nerdeyse oyhhh çok güldüm sen ağlatma yarebbim sonra gözleri yaşlı diye yabancılara benzetmezler beni
hemen toparlan ve gülümse yabancı uyruklu güzellerik biz yakısıyomu hiç
Işığınız gözlerimi alıyo kızlar. Not: Nişanlı değilim!!
ay tatlıııııım yabancı uyruklu güzellerin başına geliyo böyle şeyler işte bak sende bak ellerin soguk olmasıda yabancı uyruklulara özgü bişey

kız kız
Şarkının sözleri çok fena

Bak bana gör beni ne hale geldim
Tenime ah degdiginde
Yut beni, al beni ağzında çiğne
Tadımı al ama bitirme

ah bana vah bana, yandım ben sana
Üfle ah Üfle
Hadi üf üf üflesene hmmm bu çok güzel işte
Hadi hadi çabuk ol, bir şeyler oluyor
Üflede geçsin yaram

Şarkının diğer sözlerine odaklanmasa bari

ay gece gece ne kadar güldüm allahta sizi güldürsün. ismail y.k dinlemeyerek neler kaybetmisim meğer. buarada benim de ellerim hiç ısınmazdı (kansızlık yada b12 eksikliği falanda yoktu) çok zayıftım ben hamileliğimde kılo aldım ondan beri ısınıyor ellerim ayaklarım. ayaklarımın üsümesinden uyuyamazdım, o derece soğuktu yanı elim ayağım. simdi sağolsun fazla kılolarım, yağlarım sayesinde ısınıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…